Během května bude umět naše diagnostika načíst a aktivovat také čidla tlaku, u kterých není známé jejich ID. Je velká šance, že rozchodíme i čidla z alliexpress.
Charlie napsal:
Během května bude umět naše diagnostika načíst a aktivovat také čidla tlaku, u kterých není známé jejich ID. Je velká šance, že rozchodíme i čidla z alliexpress.
Charlie
Super - dneska mě dorazili ... tak doufám že se to povede a rozchodíte to.
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Charlie napsal:
Charlie
Tak to ti to přišlo rychle.Dokážeš porovnat kvalitu s originálem???
.
Charlie napsal:
Charlie
Tak to ti to přišlo rychle.Dokážeš porovnat kvalitu s originálem???
Prijde mi to temer totozne...
Upravil DanielS dne 25.04.2017 17:36
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
for DanielS
prosím tě, kde je umístěn ten číselný kód, který bys měl zadat pro spárování s řídicí jednotkou. Je tam někde uveden na těch čínských senzorech. Už mi taky senzory vynechávají a kdyby byly funkční, tak je určitě taky koupím.
R1200GS 08
dejvit napsal:
for DanielS
prosím tě, kde je umístěn ten číselný kód, který bys měl zadat pro spárování s řídicí jednotkou. Je tam někde uveden na těch čínských senzorech. Už mi taky senzory vynechávají a kdyby byly funkční, tak je určitě taky koupím.
To Dajvit:
Na každém čidle je z boku nalepen proužek s číselným kódem, každé to čidlo ho má rozdílné a tak si myslím že je to ono.
Musím se domluvit s klučinou co tu má pneuservis a zároveň dobrou diagnostiku která dokáže tohle načíst a pak dám echo zda to funguje či nikoliv.
Ahoj to číslo s čárovým kodem co je na boku nejspíš stačit nebude, záleží na diagnostice, GS 911 to neuměla , nebo to neuměl ten kdo ji obsluhoval, mělo by být ještě jeno číslo v místě kde je zalitá baterie. Já tam ale to druhé číslo neměl. Vložil jsem fotku s čísly. Snad se povede odeslat V BMW načtou zkontrolujou stav baterií i probuděj čidla i který jsou v kolech čísla z čidel nepotřebují
Frigock přiložený následující obrázek:
pravě že tohle číslo se zadává, ale je opravdu rozdíl v diagnostikách třeba v práci musím čidlo probudit čtečkou a pak se zapíše ale na GS 911 zadám pravě tohle číslo a hraje to.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj jestli tomu dobře rozumím tak v pneu servisu by mohli umět zjistit to číslo co jsem tam neměl , to co by mělo být v místě co je zalitá baterie a to potom zadat v GS 911 a mělo by makat
Mě ve dvou pneu servisech jen zjistili že jsou čidla OK, (po výměně baterií) v jednom se ale muselo s čidlem zatřást aby se aktivovalo. Co jim to ještě ukazovalo moc nevím. Jak jsem již psal v BMW je bez problému aktivovali a zatím makaj
Upravil Frigock dne 27.04.2017 21:45
Tahle wake-up ctecka pracuje na frekvenci 433MHz stejne jako RDC,takze by ty cidla mela probudit.Jinak se daji probudit rychlou zmenou tlaku v pneu nebo roztocenim kola.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Ahoj ale jak bych mohl zjistit čísla čidel? Ta čtečka to zjistí? Že bych si ty čísla někam napsal, kdybych to někdy potřeboval, já si důležitě vyfotil ty čísla co jsou na boku a ty mi jsou nejspíš k ničemu.
Nevím jestli to tady již někdo psal jak je to s čínskejma replikama čidel. Uměj je čtečky načíst a aktivovat na BMW?
Upravil Frigock dne 27.04.2017 22:10
Cislo mas na samolepce na cidle a kdyz tam neni a chces cidlo zaregistrovat jako aktivni,tak musis motorku pripojit na diagnostiku at uz tovarni nebo gs911 a provest registraci cidla,v tomto modu je potreba cidlo vzbudit a jednotka rdc si z neho nacte id a zaregistruje ho.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Jak jsem již avizoval - od dnešního dne umí naše diagnostika nakódovat do řídící jednotky motocyklů BMW také snímače tlaku RDC (TPMS), u kterých není znám id kód snímače. Jedná se především o oem - neoriginální snímače tlaku, které jsou nabízeny např. na AliExpress, případně snímače po repasi.
Charlie napsal:
Jak jsem již avizoval - od dnešního dne umí naše diagnostika nakódovat do řídící jednotky motocyklů BMW také snímače tlaku RDC (TPMS), u kterých není znám id kód snímače. Jedná se především o oem - neoriginální snímače tlaku, které jsou nabízeny např. na AliExpress, případně snímače po repasi.
Tak ještě jedna novinka. S naší diagnostikou umíme také ověřit funkčnost snímačů RDC pro motocykly BMW, aniž by tyto snímače byly namontovány v kolech motorky.
dejvit napsal:
for DanielS
To Dajvit:
Na každém čidle je z boku nalepen proužek s číselným kódem, každé to čidlo ho má rozdílné a tak si myslím že je to ono.
Musím se domluvit s klučinou co tu má pneuservis a zároveň dobrou diagnostiku která dokáže tohle načíst a pak dám echo zda to funguje či nikoliv.
Konečně jsem přezul a nasadil čidla z číny... diagnostika co má kamarád je načte ale neumí spárovat s řídící jednotkou....
Co se týká porovnání s originálem je to naprosto stejné - jen pozor čínské čidla mají delší prstenec a mohl by být problém s nasazováním koncovky při foukání. Je lepší použít ty z originálu - jsou kratší....
Teď jen musím najít někoho, kdo mi čidla spáruje...
Dobrá zpráva, snad se podaří rychle někoho najít a spárovat. Pak sem pošli odkaz, kde jsi koupil, ať můžu také koupit a provést výměnu, koncem roku určitě budu řešit.
R1200GS 08
Cidla naparovany u Milana ... jeste jednou diky! !
Funguji bez problemu.