Hele, klucí a na STK to přikrejváte hadrem? Nebo jak to prochází? Používáte to i jako denní svícení? Neprudil někde nějakej uvědomělej služebník státu? Já že bych to tam fouknul taky, ale mám trochu povolenej svěrač, co na to při průjezdu třeba Rakousema, když to náhodou nechám svítit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Jen mala poznamka kolik si toho hliniku odfrezoval ?
Ty držáky se dělaly nové. Originály jsou samá díra a nedají se navařit je to nějaký spešl matroš. Odhadnul jsem úhel podle blatníku (využil jsem k tomu jednu ďřevěnou laťku a plastovou lištu na elektriku) a sedlo to napoprvé. Frézař to zrobil dle mého návrhu. U Tondy jsem si vypůjčil bez nároku na návrat pěnovku a super sekundové lepidlo, podlepil držák, abych nepodřel blatník
Ty světla VisionX v origo provedeni drží k držáku na jeden šroubek a vodotěsný konektor, sundat obě cca 5minut práce, takže je třeba do těžkého offroudu kde nepotrebuji svitit sundával, pred STK je muzes taky sundat....
Jinak Rudo pěkně jsi to pořešil
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Moc hezky zrealizovaný nápad. ta kompaktnost je supr. Jenom jsem asi trošku nepochopil rozdíl obou sad. je to to ve více dírách držáku a konektoru? Homologaci? kdyby k tomu někdo uměl říci víc. Díky
Koblizek napsal:
Moc hezky zrealizovaný nápad. ta kompaktnost je supr. Jenom jsem asi trošku nepochopil rozdíl obou sad. je to to ve více dírách držáku a konektoru? Homologaci? kdyby k tomu někdo uměl říci víc. Díky
Zkontaktuj se s Pardálem on to to vysvětlí. Jedná se o rozdílná (vývojově) světla. Ty novější jsou trošku větší, ale zase ještě lépe svítí.
jo je jde o to ze diody muzou zustat stejny jako vykonostne 10W ale jejich svitivost muze byt o dost vetsi a navic pokdu zvolis jinou optiku s vetsi plochou muzou svitit jeste vic , ted to resim takze nakonec s 17W diod budou jen 13W se stejnou svitivosti,
napriklad TT ted udelaly novy svetla vetsi oka s 13W diodou chci to omrknout na vystave
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
tyto svetla bez držioakov kupiš za 25euro pár. a svietia tak ako stoja. malo.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/