Tonda napsal:
Tak gratuluji Milane k novému místu Změna je život A ty tu práci budeš určitě dělat s radostí a bude tě bavit - a to je potřeba Držím palce, a ať se ti daří.
Děkuju snad to pujde podle mejch představ
Představy působí jen zklamání
...ale ať se ti aspoň daří!!
...na hov.no,že už nebudu mít koho oxidovat v okolí
Mužeš jezdit zevlit ke mě,když budem s Luckou u nás A na servisáka zapomeneš ajnc cvaj Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tonda napsal:
Tak gratuluji Milane k novému místu Změna je život A ty tu práci budeš určitě dělat s radostí a bude tě bavit - a to je potřeba Držím palce, a ať se ti daří.
Mužeš jezdit zevlit ke mě,když budem s Luckou u nás A na servisáka zapomeneš ajnc cvaj
Bude se dívat jak ji slintáš na kozy,ne.Když je hlad,je i husa dobrá.
Tonda napsal:
Vzpomínám si, když jsem ti před cca dvěma lety domlouval to "odinstalování" RDC v Renocaru, a pak si jel s motorkou za mnou (a pak ještě myslím další rok jednou), a když jsme při servisu kecali a ty mi koukal pod ruce, tak jsem ti říkal, proč si ten servis neděláš sám, když to dá se říct všechno víš - a vidíš to - odhadnul jsem tě tenkrát dobře. Ty máš šikovné ruce a chytrou hlavu - uvidíš, že to půjde. Takže ještě jednou - ať se daří, baví tě to a pevné nervy...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Mužeš jezdit zevlit ke mě,když budem s Luckou u nás A na servisáka zapomeneš ajnc cvaj
Bude se dívat jak ji slintáš na kozy,ne.
Mám deprézi ...jdu se nažrat od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tonda napsal:
Bude se dívat jak ji slintáš na kozy,ne.
Mám deprézi ...jdu se nažrat
Kašák : třeba ho nechám slintnout
Mr.GS : před chvíli jsem deprézi taky zahnal... čuněčíma stejkama Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tonda napsal:
Vzpomínám si, když jsem ti před cca dvěma lety domlouval to "odinstalování" RDC v Renocaru, a pak si jel s motorkou za mnou (a pak ještě myslím další rok jednou), a když jsme při servisu kecali a ty mi koukal pod ruce, tak jsem ti říkal, proč si ten servis neděláš sám, když to dá se říct všechno víš - a vidíš to - odhadnul jsem tě tenkrát dobře. Ty máš šikovné ruce a chytrou hlavu - uvidíš, že to půjde. Takže ještě jednou - ať se daří, baví tě to a pevné nervy
Tonda napsal:
Vzpomínám si, když jsem ti před cca dvěma lety domlouval to "odinstalování" RDC v Renocaru, a pak si jel s motorkou za mnou (a pak ještě myslím další rok jednou), a když jsme při servisu kecali a ty mi koukal pod ruce, tak jsem ti říkal, proč si ten servis neděláš sám, když to dá se říct všechno víš - a vidíš to - odhadnul jsem tě tenkrát dobře. Ty máš šikovné ruce a chytrou hlavu - uvidíš, že to půjde. Takže ještě jednou - ať se daří, baví tě to a pevné nervy
jo jo Toníku ty jsi mě vlastně nakopnul a od te doby mě to drží až se mi to stalo chlebodárcem
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jo jo Toníku ty jsi mě vlastně nakopnul a od te doby mě to drží až se mi to stalo chlebodárcem
A eště vem Bigra na brigádu a máš vystaráno i o postarší dlabané ingoty stejně krásných a nadějných majitelů Uf, to jsem rád, že už v Praze nemusím koukat jenom ke Žlábkovi a do Inveltu. Ona jedna návštěva servisu před sezónou je skoro cena motorky (to přeháním)
Tedy Prosek by mě nenapadl ani vomylem a to jsem cca kilák daleko i kolikrát s Bobšem. Tož ať se ti daří (i odělovat práci od soukromí)Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
servisak napsal:
Jo jo už je to tak hold změna je život no..
Tak to ti gratuluji a měj na paměti že první vodník který se ti dostane do ruky je můj.
Jde do výroby 15.2.2013 a k tobě a posléze i ke mě by měl dojet cca kolem 25.2.
Takže už se těším...
myslím že to zas tak hrr nebude co jsem zaslechl školení je až v březnu ale jak říkám jen jsem to zaslechl. A neboj bude v dobrejch rukách postarám se ti o něj dobře..
Upravil servisak dne 05.02.2013 21:30
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dneska my p. Pecka řekl, že by to tak mělo být, ve výrobě už je 14dní zamčená a objevilo se i datum tak doufám že to tak také bude.
Již se mooooc těším...
Gratulace to abych to kurna zas prehodnotil a zrovna ted kdyz si je tak vyucim v Brne. No nic asi zas budu jezdit do Prahy Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček