schrek napsal:
Joe kolik by vysla e09 verze dakar v 130/80/17 diky
Nemám u sebe ceník jsem ve službě, ale bude to kolem 1380,-Kč. V současné době mám doma skladem obyč. E-09 ve 130.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Hodím ji do příští objednávky. Pokud by měl někdo další zájem, tak se ozvěte, ať to nehoním na několikrát.
Upravil joe dne 07.05.2013 14:35
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Chtěl bych se zeptat, kolik u vás stojí pneu Mitas E-07 v rozměrech 130/80 R17 a 100/90 R19
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Dají se dát E-10 na malé GS? Resp. vyrábějí se v tom rozměru? Nějak se mi nedaří to najít
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Rudo vim ze sipryc tak pak si to precti - prosimte co znamena ozanceni u mitas pneu E10 150/70B17 M/C to B?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Rudo vim ze sipryc tak pak si to precti - prosimte co znamena ozanceni u mitas pneu E10 150/70B17 M/C to B?
Hele pokud se nepletu, tak to ma neco spolecneho s tim jak jsou ulozeny ty kordy. R je radialka a B je neco mezi radialkou a diagonalkou, diagonalka jebud bez oznaceni, nebo D. Kdyz jsem vybiral gumy, tak jsem na ot narazil, ale na konkretni odkaz si nevzpomenu. Ma to tak ale celkem dost moto gum, myslim ze ciste radialky delaji nejcasteji jen ty supersportovni a pak ta vychytavka 0 radial od metzeleru, ale jaky je tam rozdil, to uz bys po me chtel moc
Pokud narazim na to vysvetleni tak to postnu, ale spis zitra, uz me nejak zmaha spani
Odpověď prodejce z odkazu níž na stejný dotaz: "dobrý den, písmeno "B" označuje provedení kostry pneu. V tomto případě to znamená semiradiální konstrukci, tedy prvky použité z radiální a diagonální konstrukce pneu."