xHackerM napsal:
No tak to vám teda pěkně děkuju. Aniž bych za to mohl, tak asi budu mít studenou večeři...
Lepší studená, než žádná
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No jo, vlastně bycho měli být opatrní, bo nám Hugitka napaří nějakej poplateček za pojistky Né, né, nikdo Hackema nikam neponoukal, to byla samozřejmě jenom taková hloupá srandička Hlavně si to Klárko neber osobně
To hezky úlisně podlejzám co? A to je teprve poledne.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xHackerM napsal:
No tak to vám teda pěkně děkuju. Aniž bych za to mohl, tak asi budu mít studenou večeři...
Já bych řekl,že lepší studená večeře než studená ženská.
... protože studenou ženskou dokážeš nahřát kůlmou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Soráč, myslel jsem na to a nenapsal. Jedeme v neděli. Kdyby byla změna, samozřejmě napíšu. Budu mít kšiltovku fóra a asi modrou košili BMW nebo bílou Alpinestars. Takže pokud mě někdo uvidíte, dejte vědět nebo mě odchyťte. Jinak budu celou dobu na mobilu (viz. profil), ale nechte to kdyžtak fakt dlouho zvonit, bude tam hluk, jak jistě víte.