Kubrtoj to je v armádě 35 bruto standart? to jsem nevěděl to je pěkný,škoda,že bydlíš v kotěhůlkách s tvým CV bych tě mohl protlačit do APB Plzen,nebo se zeptat u Strabagu,ale to je v Práglu to by asi slečna nechtěla do velkoměsta vid?
Škoda Bobe,škoda... Už mám kočovnictví plný zuby.Oba chceme do Pardubic
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mosquito napsal:
Bobe nevim jak u nej, ale kdyz byla mlada s bejvalym tak mel plat + dopravne + prispevek na byt = cca 30-35 cista ruka
to musel být sakra šajba... O takových penězích si mužu nechat zdát...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zkoušel si poptat nějakou stavebnickou firmu když máš ten jeřábničák? mám známýho hodně vysoko v chládkoj tak bych se mohl poptat, případně pracujem na vyštípání velitele roty z útvaru v HK kdybys na to měl noty.
In pivo veritas!
maqrtek napsal:
Zkoušel si poptat nějakou stavebnickou firmu když máš ten jeřábničák? mám známýho hodně vysoko v chládkoj tak bych se mohl poptat, případně pracujem na vyštípání velitele roty z útvaru v HK kdybys na to měl noty.
Nezkoušel... Jeřábničák mám jen "V" (vyprošťovací jeřáby). Na VR nemužu,mám desátníka. Paradox je,že za sebe náhradu mám a čekám na flek v Pardubicích,ale přijde mi,že tady ,kde sloužim dělají všechno proto,abych neodešel vubec... Dejme tomu,že mi zamítli přestup teď v řijnu...
maqrtek napsal:
případně pracujem na vyštípání velitele roty z útvaru v HK kdybys na to měl noty.
teď nevím,jestli jsi v armádě tak dlouho,nebo tak krátce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mosquito napsal:
Bobe nevim jak u nej, ale kdyz byla mlada s bejvalym tak mel plat + dopravne + prispevek na byt = cca 30-35 cista ruka
Bouzel nebyl. Byl to neco kolem prapory max coz je dneska kdejakej smudla. Je u cestne straze a byt mel v Slanem - takze cestovne brali nejdelsi spoj do prace a na bydleni mel tusim kolem 10-15k.
Do dani samozjme, ale sel jen plat a ostatni se vykazovalo nejak jinak.
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Bouzel nebyl. Byl to neco kolem prapory max coz je dneska kdejakej smudla. Je u cestne straze a byt mel v Slanem - takze cestovne brali nejdelsi spoj do prace a na bydleni mel tusim kolem 10-15k.
Do dani samozjme, ale sel jen plat a ostatni se vykazovalo nejak jinak.
Ty taky sežereš všechno,že?
aspoň si ty pohádky nech pro sebe prosím tě,já to tady nebudu zase měsíce číst o tom,jaký se berou v armádě prachy.Díky!Je vidět,že nemáš ani páru a kombinuješ tady úplný nesmysly s cestovným a bydlením a s hodnostma ani nemluvě.Nech toho být a drž se airsoftu díky za všechny lidi v armádě!
Bývalej manžel od sestřenky byl taky guma, byl v Lipníku jako mechoš na dílně a plat měl 15tis+10tis na ubytování. Jednou za půl roku napsal výkaz že se stěhuje ze Slatěnic do Prosenic a dostal na to 20tis. a na dovču taky další love ještě než na ni odjížděl tak tuším dostal 6 tisíc. Ono je to ale povolání né pro každýho bo to dokáže změnit myšlení člověka. Pro spoustu vojáků jsme dělali rekonstrukce a někteří byli fakt děsný gumy
Nešiřte tady hov.na,když o tom nic nevíte!Přízpěvek na přestěhování byl max. 1x za 2 roky a byl určovanej podle počtu místností.Je už rok zrušenej.Na dovolenou se dostávalo 3750 za rok a to po dobu max.2 let(takže nikdy ne víc než 7500) a to už je taky zrušený.Děte už do prd.ele z pohádkama...hlavně airsofťáci a "tatínkovi zaměstnanci" Toto vlákno založil Kubrt,aby se z toho bordela dostal,tak nevím,co tady blejete a děláte z toho ještě větší bordel,než to ve skutečnosti je.Kdyby to byla taková paráda,tak by odsud každej se zdravým rozumem neutíkal.Žgryndy typu jedna paní povídala si nechte pro redaktory blesku...tam se taky čas od času dozvídám,kolik že to vlastně beru peněz.
Mr GS napsal:
Nešiřte tady hov.na,když o tom nic nevíte!Přízpěvek na přestěhování byl max. 1x za 2 roky a byl určovanej podle počtu místností.Je už rok zrušenej.Na dovolenou se dostávalo 3750 za rok a to po dobu max.2 let(takže nikdy ne víc než 7500) a to už je taky zrušený.Děte už do prd.ele z pohádkama...hlavně airsofťáci a "tatínkovi zaměstnanci" Toto vlákno založil Kubrt,aby se z toho bordela dostal,tak nevím,co tady blejete a děláte z toho ještě větší bordel,než to ve skutečnosti je.Kdyby to byla taková paráda,tak by odsud každej se zdravým rozumem neutíkal.Žgryndy typu jedna paní povídala si nechte pro redaktory blesku...tam se taky čas od času dozvídám,kolik že to vlastně beru peněz.
Hele zobe nepruď Sr át tě to může ale uvažuj - polovina zdejších prošla svinským základem a zbytek si o tom maximálně poslech od fotra a nebo od dědy a když byl opravdu IN, tak si i něco přečetl. Že je darmáda dneska už větší srágora jako PaCh, modří vědí. Tak se nedurdi, když není každej modrej
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz