Mikes napsal:
Tak ve Slavkově pořád nejsou, jen mám obavu, aby mě nezklamaly jako SCOUT K60, takže opět na léto klasika Tourance. A souhlas s Pepanek1150: udělat ikonku jenom na pneu.
K60 Scout mě zklamalo šíleně v terénu, hlavně přední ... musel jsem v půlce offroad tratě na TT Days to vzdát, bylo teda hodně bláta, ale absolutně to nevede nic nikam.
Na silnici jsou dobrý, suchá šotolinka taky, ale už do nich nepůjdu ...
Na silnici jsou možná dobrý, ale nesmí být trochu mokrá. Absolutně jsem nepochopil ten prostřední plný dezén. Proč to na 18"už není...? Že by lobby KTM chtěla pozabíjet GS...? Už mi nepřekročí práh garáže.
Tak ve Slavkově opravdu pořád KAROO 3 nejsou, ale já je konešně dostal od moto peterka myslím, že to byl on. Zítra je jedu přezout samozřejmě do Slavkova. Prý mají o 30% větší nájezd. Vypadá to ve skutečnosti jako modernizovaný vzorek mitas.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Dneska jsem jel konečně projet Karoo 3. Nehučí jak jsem se obával. Do zatáček se lámou same, ale trochu jinak než jsem zvyklej. Jako by se chtěli položit do zatáčky. Ještě nevím jak moc do hrany můžu jít chybí 1 cm. Ale pří jízdě rovno mám trochu pocit že nepatrně plavou.
Na šotolině super. Neprokluzují v uvozovkách.
Jak najedu prvních 1000 km písnu. Příští veekend.
Upravil Pallfy dne 18.05.2013 21:07
Pallfy napsal:
Dneska jsem jel konečně projet Karoo 3. Nehučí jak jsem se obával. Do zatáček se lámou same, ale trochu jinak než jsem zvyklej. Jako by se chtěli položit do zatáčky. Ještě nevím jak moc do hrany můžu jít chybí 1 cm. Ale pří jízdě rovno mám trochu pocit že nepatrně plavou.
Na šotolině super. Neprokluzují v uvozovkách.
Jak najedu prvních 1000 km písnu. Příští veekend.
Tak ve finále 530 km. Asi prvních 70-100 km nezvyk, plavalo to a klouzalo. Pak jsem to přestal vnímat a najednou jsem letěl jako kameň. Do zatáček se krásně vede. Nevím jak na vodě, to ukáže čas. Louka se svahem 10-12° odhaduju. Celkem prudká s trávou tak 30 cm. V pohodě , žádný šudlání. Jestli vydrží o těch 30 % víc tak jsou dobrý.
Pallfy přiložený následující obrázek:
[185.26Kb]
Upravil Pallfy dne 19.05.2013 21:12
milan enduroskola napsal:
Dnes hnusak na karoo 3 čili to celkem funguje, v bahně nic moc
Nojo jenže ty ho vyjedeš i na Anakee.
Jestli Milan myslí nedělního hnusaka, tak toho jel na Karoo 3 jeden přísnej týpek, který během enduroškoly spadnul asi 175x, ale měl největší srdce ze všech a napodruhé to dal i s elegantním skokem za horizont ;-) Roman je prostě borec, který všechny celé 2 dny bavil ;-)
YouTube Video
Upravil Sete dne 23.05.2013 20:37
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
...spadnul 175 krat. To mi neco pripomina a to jsem mel E10tky. Sakra pokud uvidim jeste jedno video z enduroskoly tak se hlasim znovu. Byl to zatim nejlepsi vikend tohoto roku ikdyz mrzlo
radovant napsal:
...spadnul 175 krat. To mi neco pripomina a to jsem mel E10tky. Sakra pokud uvidim jeste jedno video z enduroskoly tak se hlasim znovu. Byl to zatim nejlepsi vikend tohoto roku ikdyz mrzlo
Jak je libo ;-) Jinak souhlasím, že to byl super víkend, taky jsem toho plný! YouTube Video -----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Mám čím dál větší pocit, že ty karoo 3 jsou vhodný snad jen na távu, šotolinu a písek.
Na silnici jsou nestabilní, na mokrým asfaltu kloužou a stříká z nich vody jak sviňa, v lese to hrabe a předbíhá mne předek . Jsou tak univerzální až jsou na hov.. I ty mitasky 10 jsou lepší. Nic proti mitaskám - sou dobrý. Můj názor je že ty karůčka až takovej zázrak nejsou. Mám na nich 1600 km a tak to asi i zůstane.
Pallfy napsal:
Mám čím dál větší pocit, že ty karoo 3 jsou vhodný snad jen na távu, šotolinu a písek.
Na silnici jsou nestabilní, na mokrým asfaltu kloužou a stříká z nich vody jak sviňa, v lese to hrabe a předbíhá mne předek . Jsou tak univerzální až jsou na hov.. I ty mitasky 10 jsou lepší. Nic proti mitaskám - sou dobrý. Můj názor je že ty karůčka až takovej zázrak nejsou. Mám na nich 1600 km a tak to asi i zůstane.
Zajímaly by mne i další reference, vnímání pneumatik je silně subjektivní.
Výměna mne čeká dost brzo a dost o nich uvažuji. Je tu ještě někdo jiný kdo je jezdí?