Zetore, jak jsem mohl usnout, když jsem měl stan kousek od tebe a ty jsi tam do rána hekal s tou....... , no já nevím jak se tomu správně říká.
KUKY se vrací
Začal jsem škytat,tak mě napadlo,jestli mě tu nedrbete Pertlo neboj,já Tě nedám
Inu,vyzerá to ako šlušná taškařice ta návštěva u Mr. Lectera.Snad nebude žena někde zpívat a nakapem si s Vámi do volátek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
KUKY napsal:
Zetore, jak jsem mohl usnout, když jsem měl stan kousek od tebe a ty jsi tam do rána hekal s tou....... , no já nevím jak se tomu správně říká.
Hele Ivo,nemam nervy na pokusy!To co tam tece,je kupodivu dobry a zkouset hnat plzen tema rok nepouzivanejma trubkama,do toho uz nejdu!A vis jak je to z prohazovanim pipy atd.Z toho mela naposled Simonka tak zamotanou hlavu,ze stejne nevedela,co vlastne toci!Myslim,ze jeden druh piva je na jeji schopnosti tak akorát!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, doufám, že tentokrát bude mít Hanibal pívo, a ne, že nám zase bude močit na lopatky!!!!!!!!
Náhodou to G bylo naposledy velice pitelný ikdyž to jinak rád vůbec nemám.Je to divný,ale třeba ty jeho mechem porostlý trubky mají podobnej vliv na pivo,jako plíseň na sýr
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Byl jsem tam v nedeli na 2 pivka a klobasu a !Mozna to bylo tim,ze fungoval jenom Hanibal a Simonka asi spinkala.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hele Ivo,nemam nervy na pokusy!To co tam tece,je kupodivu dobry a zkouset hnat plzen tema rok nepouzivanejma trubkama,do toho uz nejdu!A vis jak je to z prohazovanim pipy atd.Z toho mela naposled Simonka tak zamotanou hlavu,ze stejne nevedela,co vlastne toci!Myslim,ze jeden druh piva je na jeji schopnosti tak akorát!
Simonky citace:16 let tady teče gambáč z levé trubky chodí se chcát do okapu,přijede pražák Jarda a už vymejšlí kdo ty jaktěživ viděl aby teklo pivo z pravé trubky
Simonko kolik budu platit?nevím kolik stojí půllitr kofoly tady pije každej pívo nebo limonádu dej mě kolik myslíš
Čihošť bych ještě oželel, ale ten Machov, to mě sejří.... No, třeba se stane zázrak. To bych si vás bando v Číhošti našel a když už nemám stan, tak věřím, že se v Machově nějaká veranda najde . Spacák vlastním Ale zatím to nevidím moc v růžových barvách.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ivo Bohuslav napsal:
To je přece jednoduchý, pro pivínko oželím Slivínko.
Jo, jenže mě v úterý vydlabali poslední menisky z kolena, takže tak Zatím jsem rád, že dám v "pohodě" auto.
Upravil Medik dne 16.04.2013 14:12
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz