Dobrý den,
jsem Vašim členem ( členem fóra ) , teprve pár dní, ale na tuto výzvu nejde než reagovat. Na jednu stranu chápu snahu o pomoc kamarádovi k motorce, ale já to objasním. Jsem tzv. průměrný člověk, který se na toto Vaše fórum díval několik let a byl do té doby členem jiného ,,menšího´´ fóra. Díval jsem se na Vás jako na ty, kteří jste si tuto cestu prošli a máte naši trnitou cestu za sebou. Na jaře minulého roku jsem prodal svoji minulou nádhernou motorku, kterou jsem kupoval novou a chtěl jsem si po 4 letech koupit BMW. V loňském roce se mi to nepovedlo. Splnil se mi tento sen až letos. Ještě než jsem se svezl řeším doplňky, které zvažuji nad tím, jestli jsou důležité na první sezonu, nebo počkají na další. Pak přijde výzva na pomoc kamarádovi na koupi motorky BMW !!!
Okamžitě reguji, že pokud je výzva, musím něco přispět. Po chvilce rozvahy se ale přidává rozum a řeším komu ??? Je na vozíku? v domově ? stolo se mu v životě něco v čem potřebuje odlepit ze dna? NE, chce se povozit na motorce a ještě navíc na motorce BMW. Promiň, ale takto nemůžu, nesmím. Jak to řekl kolega nemůžete si vychovávat fórum, kde budete řešit tyto věci. Pak se divíte, že se zakládají články, jako ,, horší stránky bmwgs´´ Nedivím se. Věřím, že jsi to mysle dobře. Pomůžu rád tomu, kdo to potřebuje. Zítra hned půjdu přispět někam, kde je to třeba abych neměl výčitky, ale tady NE. Nezlob se, ale nemůžu.
sbírka na vozítko "šílenýho krtka" - čtěte první příspěvek!!
Přidané 03.04.2013 20:14
Jak pročítám tuhle diskuzi, tak by jsme se spíš měli složit na nějakýho nestrannýho admina aspoň na poloviční úvazek kterej by to promazával . Čím je zima delší tak sou tady "lepší a lepší" témata (hlavně k tématu GS). Začíná to tu silně připomínat diskuze na idnes, aktuálně, blesk apod
Upravil Jerryk dne 03.04.2013 20:16
Přidané 03.04.2013 20:15
Kenvelo napsal:
Dobrý den,
jsem Vašim členem ( členem fóra ) , teprve pár dní, ale na tuto výzvu nejde než reagovat. Na jednu stranu chápu snahu o pomoc kamarádovi k motorce, ale já to objasním. Jsem tzv. průměrný člověk, který se na toto Vaše fórum díval několik let a byl do té doby členem jiného ,,menšího´´ fóra. Díval jsem se na Vás jako na ty, kteří jste si tuto cestu prošli a máte naši trnitou cestu za sebou. Na jaře minulého roku jsem prodal svoji minulou nádhernou motorku, kterou jsem kupoval novou a chtěl jsem si po 4 letech koupit BMW. V loňském roce se mi to nepovedlo. Splnil se mi tento sen až letos. Ještě než jsem se svezl řeším doplňky, které zvažuji nad tím, jestli jsou důležité na první sezonu, nebo počkají na další. Pak přijde výzva na pomoc kamarádovi na koupi motorky BMW !!!
Okamžitě reguji, že pokud je výzva, musím něco přispět. Po chvilce rozvahy se ale přidává rozum a řeším komu ??? Je na vozíku? v domově ? stolo se mu v životě něco v čem potřebuje odlepit ze dna? NE, chce se povozit na motorce a ještě navíc na motorce BMW. Promiň, ale takto nemůžu, nesmím. Jak to řekl kolega nemůžete si vychovávat fórum, kde budete řešit tyto věci. Pak se divíte, že se zakládají články, jako ,, horší stránky bmwgs´´ Nedivím se. Věřím, že jsi to mysle dobře. Pomůžu rád tomu, kdo to potřebuje. Zítra hned půjdu přispět někam, kde je to třeba abych neměl výčitky, ale tady NE. Nezlob se, ale nemůžu.
tohle má hlavu a patu, a rozumím tomu..bez agrese a beru to..tady je svobodná vůle zjevná a nic nenutící jinemu jeho názor
http://czunici.ra...
Přidané 03.04.2013 20:40
Zdravím.
Obyčejně se nemám potřebu moc vyjadřovat ke všemu co se šustne. Ale teď mi to nedá.
Před 14 dny mi nějaký šmejdi vykradli sklad a přišel jsem o všechno vybavení a nějaké zásoby. Je to sakra nepříjemný. Ale mám ruce, nohy , hlavu a zdraví taky ještě slouží. Musím tedy zabrat a nějak se z toho vykousat. Přijde mi to naprosto normální. Je to můj problém a mám svojí hrdost. Né kničet a fňukat, že nemám svoje hračky ať mi na ně někdo přidá.
Přijde mi tedy podivné, někomu kdo pouze chce něco na co zrovna nemá, pořádat sbírky. Aby si splnil svůj momentální rozmar.
To bychom se za chvíli mohli všichni všem na něco skládat.
Krtku - místo sezení u kompu můžeš někde zabrat a sám se přiblížit k svému cíli.
To počasí fakt už asi leze všem na bednu.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Přidané 03.04.2013 20:57
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
michal krtek napsal:
nezlobím se na nikoho je to o dobré vůli přispět či se na to vykašlat
ani já se na tebe v podstatě nezlobím...seš úplně obyčejnej vychcánek,jakých je v tomhle sviňským státě jako sra.ček,ale zlobím se na lidi,kteří ti na takovýhle kydy skočí i přes veškerý jejich zkušenosti z minulosti a ještě ti pomůžou takovouhle nehoráznost zorganizovat...je to prostě ****ita tohodle národa,kterej se nikdy ze sra.ček nevyhrabe,protože už to není o tom,že hovada jsou jen v politice...teď vidím,že jsou všude a kdyby tam byl kdokoliv,bude to stejný...ČR není prostě svépravnej stát,tak jako někteří jedinci tady,kteří vlastně ani sami neví,co chtějí a musí si k tomu tady zakládat vlákna,aby za ně rozhodli ostatní...což hovoří za vše
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 03.04.2013 21:22
Hele klucí, ještě mám 5 dní, kdy jsem funkční. Nechcete někdo dát přes hubu? Zdarma, stačí se dostavit včas na smluvené místo. Pak mě to alespoň půl roku nepůjde , tak že bych měl "do zásoby".
Upravil Medik dne 03.04.2013 21:22
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 03.04.2013 21:54
Jarys napsal:
Co Tě trápí pane Medik že za pět dní přestaneš bejt funkční
stáří Ale momentálně je aktuální koleno. Obávám se, že nadlouho přijdu o ten úžasný pocit pohybem spodní končetiny odeslat metrákového tvora o několik decimetrů dále
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 03.04.2013 22:04
Medik napsal:
Jarys napsal:
stáří Ale momentálně je aktuální koleno. Obávám se, že nadlouho přijdu o ten úžasný pocit pohybem spodní končetiny odeslat metrákového tvora o několik decimetrů dále
Přidané 04.04.2013 07:30
Medik napsal:
Jarys napsal:
Jen jestli nemáš to koleno v prdeli z toho jak kopeš do těch metrákových tvorů
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Přidané 04.04.2013 07:36
Mám omezení s koleny a tak i když mě někdo protlačí do firmy dr.voštěp mi ukáže dveře,ano něco mi z gs zbylo ale musím poplatit byt a jiné pohledávky a tak když to polepím co mi zůstane když jsi nezaměstnanej tak víš že jsou jiné přednosti kam odtíkaj rantále to snad vi každej že jo?mějte se mnou strpení a drže mi dnes palce v 16h at mám konečně štěstí a bude o de mě klid na vždy.krtek HODÍM SI MAŠLUJINAK TO NEVIDÍM
Přidané 04.04.2013 08:44
michal krtek napsal:
Mám omezení s koleny a tak i když mě někdo protlačí do firmy dr.voštěp mi ukáže dveře,ano něco mi z gs zbylo ale musím poplatit byt a jiné pohledávky a tak když to polepím co mi zůstane když jsi nezaměstnanej tak víš že jsou jiné přednosti kam odtíkaj rantále to snad vi každej že jo?mějte se mnou strpení a drže mi dnes palce v 16h at mám konečně štěstí a bude o de mě klid na vždy.krtek HODÍM SI MAŠLUJINAK TO NEVIDÍM
Velmi podnětný a zajímavý návrh. Přeji maximální úspěšnost ve tvé činnosti.
Upravil Medik dne 04.04.2013 08:44
Přidané 04.04.2013 09:23
Medik napsal:
Jarys napsal:
stáří
Chtěl bych se dožít Tvého věku...
Sorry za zasí.rání tohoto kvalitního vlákna.
Upravil hobr dne 04.04.2013 09:25
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Přidané 04.04.2013 10:30
michal krtek napsal:
.. pokud máš takové omezení s koleny, že kvůli tomu nemůžeš pracovat ... tak nelez prosím na motorku
(ch)stepan