Bob napsal:
Kluci tak kdo budete zítra na tom motorestu u 4 kamenů na snídani v 10hod?
At tam nejsme s Emanem solo
Pokud je tady někdo z orga.týmu vyjíždky Inveltu v kolik hod počítáte,že budete v Milovicích a kdo přijedete rovnou tam?
Imho žlutou beruškou beene maja nejezdi a vem achthundert,včera lilo máš autobahn umytej
asi budu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak já bych nakonec měl dorazit taky přímo do milo.. snad to tam najdu, víte kde přesně to je? Tankodrom, letiště nebo někde jinde? Dík
Upravil Brko dne 13.04.2013 09:45
Do it my way...
no.. nasel jsem Pedra, jednoho KTMistu a Maka.. a odjel s LCckem
Upravil hicks dne 13.04.2013 12:56
17 cm
A jestli sem dobře koukal,dorazil si i do Milovic,na příjezdu jsme stáli,já oranžovou bundu a ty batoh na zádech.Jinak lidí,že sem se nestačil divit,hezká akce.
oranžová dvanáctka
Hicksovu modrou jsem viděl na park u Inveltu, neb zelená převozí značka s datem 12.4.13 tam byla jediná (sis ji mohl vyzvednout dnes = 13.04.13 - hezčí datum) a pak na letišti, ale bez pruhovaného svetru ;o)) a jinak modrá dobrá
www.jantruhlar.cz
Jak nejsem obzvláště velkým příznivcem skupinového ježdění, tak organizaci přesunu z Inveltu do Milovic musím jen a jen chválit. Celá akce byla velmi povedená, díky. Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Takovejch lidí tam bylo a nikoho jsem neznal.Jenom Boba,s tím jsem přijel,potom Buba a Luboše.Potom Vorlíčka a jeho bandu motardistů.Jo a Hixe na novém motoradu s 50 ujetými kilometry.Byl stylově oblečen i s modrou šálou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
JJ tolik motorrádistů nádhera klobouk dolů za orga.přesunu Invelt,Pepíno
To Invelt díky za pěknou akci určitě jste udělali zájemcům radost svezením na nových motech,jenom jsem tam trošku postrádal hit letošního roku vodníka 1200gs jenže na to by byla fronta ještě delší než na tu klobásu
Ke konci tam přijel největší motorrádista Hisks vystajlovanej ve svém legendárním pruhovaném svetru,modrou šálou na novém LC,když zaparkoval tak zhrůzou zjistil,že vedle stojí další modrá LC už s padákem TT těžce to nesl,že tam nebyl jedinej
Upravil Bob dne 14.04.2013 09:03
Ale u Inveltu byl modrej jedinej. Byli tam 2 bílí. Jinak, Inveltu díky za program. Nezajímá mně jídlo ani pití, ale Pavel Balaš se svým "učněm"(), to je ta pravá zábava. Myslím, že moc lidí po trialových závodech nejezdí, takže příjemné. My jsme se přestěhovali do Příbrami na letiště, splkli jsme s Pavlem Vikem, českým stuntriderem, zkoukli jeho vystoupení a pár sprintů na čtvrt míle aut, dali klobásu a po příjemně stráveném dni se rozjeli do svých domovů. Jinak, kluci, dík za společnost(modří vědí).
Super video, díky, mne se podařilo urazit držák kamery asi pět minut před odjezdem, takže nemám natočeno nic bych to toho... a velké díky za vzornou organizaci jízdy, v tomhle počtu a délce kolony, uctivý hlubokosklon před organizátory. Viděl jsem pár známých tváří, některé nové, bylo to moc fajn. Třešnička na dortě, to byl Hicksův tuning nádrže LC, aby zabránil otěru laku svojí vekou...bundou Ta dojemná péče o nový stroj spojená s citem pro design mne dohnala až k slzám..
GS 1200 R Adventure
Honza_BMW_VW napsal:
Hicksovu modrou jsem viděl na park u Inveltu, neb zelená převozí značka s datem 12.4.13 tam byla jediná (sis ji mohl vyzvednout dnes = 13.04.13 - hezčí datum) a pak na letišti, ale bez pruhovaného svetru ;o)) a jinak modrá dobrá
12/4 ma moje mama narozky takze to vyslo dobre.. ale 13/4/13 je taky PEKNY datum
17 cm
sved63 napsal:
jo ta modrá je moc hezká , ale má takovej divnej kulatej balon za nádrží ..........chladič ?
ted nevim, jak to myslis... myslis jako pupek? no s tim je problem. Odiram si s nim nadrz.. musel jsem polepit americkou paskou.
17 cm
chafre napsal:
Třešnička na dortě, to byl Hicksův tuning nádrže LC, aby zabránil otěru laku svojí vekou...bundou Ta dojemná péče o nový stroj spojená s citem pro design mne dohnala až k slzám..
ale funguje to! a barva pasky americke sedi k tem bocnim panelum )
17 cm
hele ja si fakt nefotil jak drhnu spekama o ganz-neu lak na nadrzi fotil o bob.... vyblejsknu zejtra.
17 cm