Tonda napsal:
Ahoj Jirko. Sundej ještě brzdovej třmen a vezmi za kolo, jestli na něm není abnormální vůle. U tvé motorky je gufero až za ložiskem, takže jestliže pustilo gufero, bude pravděpodobně v háji i ložisko (a když ještě nebude, tak bude KO za chvíli, jelikož olej, který přešel přes zapouzdření ložiska, dost "rozpustil" tukovou náplň uvnitř ložiska). Ložisko má kdyžtak rozměr 65x100x18 tj. typ 6013 2RS.
Chtěl bych si to ložisko koupit do rezervy. Neudělám chybu když koupím tohle? http://loziska-gu...13-2RS-SKFR1200GS 2010
tak to někde začalo prolínat.
Nic dramatického, jen pár kapek, když zastavím. Večer to rozdělám, až tady teplota klesne pod 50C.
Včera večer jsme tu na jihu měli v 22h krásných 32C a to už se dá i pracovat
kdyby jste se chtěli pokukat, tady jsou aktuální fotky,když se podaří někde ulovit wifi
3X napsal:
tak to někde začalo prolínat.
Nic dramatického, jen pár kapek, když zastavím. Večer to rozdělám, až tady teplota klesne pod 50C.
Včera večer jsme tu na jihu měli v 22h krásných 32C a to už se dá i pracovat
kdyby jste se chtěli pokukat, tady jsou aktuální fotky,když se podaří někde ulovit wifi
On ten olej 80W90, který jste tam nalili není úplně košer (jiná možnost samosebou v tu chvíli nebyla), takže se může v těch teplotách podstatně víc hřát, měnit roztažnost a podstatně víc zpěnit. Díky tomu, že tento koncový převod nemá odvzdušnění, tak si přes gufero mohl "odfouknout".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jestli si to jen odfouklo a teď už to bude dobrý,tak to bych ti přál.Hlavně aby si to neodfoukávalo často.Doufám,že dobře dojedete.Jinak k těm fotkám-moc pěkný.Taky bych se tam chtěl někdy podívat.
Tondo, olej tam mám 85w140 GL5, to by mělo být OK, jak jsme se spolu bavili
..sundal jsem kolo a bylo jasno. Gufera drží, ale ABS čidlo - těsnění, jak jsme to skládali téměř o půlnoci, tak jsme skřípli ten gumový o-kroužek, naštěstí se nepřetrhl a teď to "prozatím" těsní, dal jsem pro jistotu novou náplň, protože jsem nevěděl, kolik mi vyteklo
Tak to jo, já měl za to, že jsi říkal 80W90. Jinak o-kroužek na ABS čidlo má rozměr 15mm x 2mm - třeba ho někde seženete.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
caba1 napsal:
Tak za pár okamžiků vyrážíme směr Maroko. Doufám, že se nám vyhnou podobné závady.
užijte si to, šťastnou cestu a hlavně bez problémů
... my už pomalu míříme na sever, v sobotu nám jede trajekt. Včera jsme jeli část etapy letošní rally Budapešť - Bamako, cca 90km offu neskutečnou krajinou , pořád nám úžasem padala brada
protože jsme online, hodili jsme zase na rajče pár fotek