Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"
A to ti nesebrali řidičák ? Jak jedeš v obci o víc ja 40 km tak je to na půl roku bez řidičáku. Já to tak měl a nebylo proti tomu odvolání. takže pokud ti nepřijde z magistrátu hezký odpis abys odevzdal řidičák, tak si gratuluj a těch 6tis je pakatel.
Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"
A to ti nesebrali řidičák ? Jak jedeš v obci o víc ja 40 km tak je to na půl roku bez řidičáku. Já to tak měl a nebylo proti tomu odvolání. takže pokud ti nepřijde z magistrátu hezký odpis abys odevzdal řidičák, tak si gratuluj a těch 6tis je pakatel.
no asi tak...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tvl.. KDE to je?! jo uz vidim.. zidlochovice.
Upravil hicks dne 04.04.2014 12:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
proto mě dostali, fotí i zezadu,,, jinak vyfasoval jsem složenku, zaplatil jako odpovědná osoba a to nemá s řidičem nic společného, za co by chtěli můj řidičák ?
Parukar napsal:
...jak by mu mohli sebrat řidičák, když ho nechytli na místě?
Museli by mu prokázat, že řídil...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak pokud by se týkalo služebního vozidla a přišlo předvolání k vyjádření se k danému přestupku.Stačí aby tam šel jednatel fa. Dostane flastr a bez bodu.Mám osobně ověřeno loni v Prahé Bohužel díky nevědomosti jsem tam šel osobně a fásnul jsem body a nižší sazbu ,plus tuhle radu .
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Tohle mi příjde do datové schránky.
Pak je to snadné, řidič-zaměstnanec dostane dokumentaci k "případu" a zaplatí převodem na účet.
mara přiložený následující obrázek:
CZ_boci napsal:
z Židlochovic už mi taky došel liebesbrief - já si vyžral ten radar na nábřeží. 500,- za 57km/h
57 je hovadina a na stacionáru bych nastavil 63, ať je na papíře šestka. Jinak to vypadá :-). A kdo jede v obci budíkově víc jak šedesát je desperát a basta. A mně osobně se to taky stalo když jsem jel od Pardála. Tenkrát za litr a tři body (podmínka). Ono k těm místům kde se měří se vyjadřuje periodicky státní policie a musí ty úseky schválit. Každý radar musí mít schválený úsek od PČR. Dneska mi dokonce přišel email od PČR, kde jsou určeny i časy tak, aby se třeba v osm večer neměřilo u školy i když je to v obci a platí tam padesátka. Asi někde někomu šlápli na kuří oko a ten někdo byl hodně vysoko a já jsem slyšel, že se jednalo o vysokého potentáta od PČR v Brně. Zkrátka mi Češi jsme si všichni rovni, ale někteří jsou rovnější.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Parukar napsal:
Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? "
Ne, jak poděkovat polici, že ochránili moje peníze tím, že mi od nich pomohli
pánové, pozor, byla to fotka zezadu, nezastavili mě. Vypadá to na stacionární radar, musím se tam zajet podívat, Židlochovice, Tyršova ulice...
A je pravda, že jsem to přehnal....
Výjezd z obce,, co dodat, zaplatil jsem a držím hubu
V Židlochovicích mají radar měšťáci, je to na nábřeží. Jak se ta ulic jmenuje nevím, ale platil jsem 500 za 62km/h
Tak jsem jim dnes taky poslal "desátek" - stejně jako Parukář - Tyršova ulice v Židlochovicích - "vyblejskli" mě před 14-ti dny - stejný jako aron 62km/h a 500kč (dnes mi to přišlo, tak jsem jim to hned poslal - za chyby se bohužel platí). Tak si tam dávejte bacha na rafičku tachometru.
Tak to já to čekám každým dnem jelikož je to měsíc co si myslím že jsme tam jel taky kolem 60km/h
CZ_boci napsal:
z Židlochovic už mi taky došel liebesbrief - já si vyžral ten radar na nábřeží. 500,- za 57km/h
57 je hovadina a na stacionáru bych nastavil 63, ať je na papíře šestka. Jinak to vypadá :-). A kdo jede v obci budíkově víc jak šedesát je desperát a basta. A mně osobně se to taky stalo když jsem jel od Pardála. Tenkrát za litr a tři body (podmínka). Ono k těm místům kde se měří se vyjadřuje periodicky státní policie a musí ty úseky schválit. Každý radar musí mít schválený úsek od PČR. Dneska mi dokonce přišel email od PČR, kde jsou určeny i časy tak, aby se třeba v osm večer neměřilo u školy i když je to v obci a platí tam padesátka. Asi někde někomu šlápli na kuří oko a ten někdo byl hodně vysoko a já jsem slyšel, že se jednalo o vysokého potentáta od PČR v Brně. Zkrátka mi Češi jsme si všichni rovni, ale někteří jsou rovnější.
Namerili mi tam 60 ale 3 mi dali k dobru jako odchxlku
Kdyby jste z Trutnova chvátali na hory, tak v Mladých Bukách na jedničce: http://www.trutno...ovy-radar/ a kromě Dvora Králové jsou ještě v Horním Dehtově cestou z Miletína do Dvora - a jsou obousměrný. Mrchy
R 1100 GS
já mám s rychlostí problémy neustále, hlavně mám problémy s tzv. recidivou. Měl jsem v autě v obci 2x nad 20 Kmh a to už je na odevzdání papírů. Stačí během jednoho roku mít 2x nad 20 v obci a podle zákona jdeš do správního řízení a tam ti musí úředník sebrat papíry v rozmezí od 3 m do 1 roku. jelikož nemůžu být bez řidičáku, tak jsem se nechal pojistit právě na tyto delikty a vždy, když mě chytne policajt, tak tak předám pojišťovně a ta to za mne vyřídí. Už se mi to takto párkrát stalo a nic jsem neplatil, o žádné body nepřišel. Pojistka stojí 2500 na rok. Já vím, je to hodně, ale aspoň mám klid. Důležité je kvůli tomu nehřešit a nejezdit jak ****, ale občas mi to ujede
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
Ahoj ve spolek, ať nezákládám nové téma, dám to sem :-)
Na cestách všichni trávíme určitě více času než jen projížďkou na moto a těch, kteří nás chtějí chránit a pomáhat nám na našich cestách v tom, abychom dobře a hlavně bezpečně dojeli domu je stále víc a víc. Ještě, že tak tomu je, protože když každý den vyrážíme na cesty - nejedeme na cestcáh proto, abychom se bezpečně dostali z bodu A do bodu B a přitom nezranili sebe, případně ostatní, ale jezdíme proto abychom se stávali těžkými piráty silnic,..na místy nesmyslných omezeních (30 km/h, 70 km/h...) těžce překračovali tuto povolenou rychlost, která je zde omezena né proto, aby se dalo pěkně a rychle vydělávat měřením, ale pro naši bezpečnost...
Bohužel při měsíčním nájezdu cca 8000 km na mě po deseti letech také došlo a musel jsem začít řešit, jak z takového průseru ven... a, že to zrovna sranda nebyla :-( nebýt služby člověka z niže uvedeného odkazu... věřte že už bych chodil pěšky a GS by byla v inzerci kvůli ztrátě zaměstnání ....
Odkaz prosím neberte jako reklamu, ale jako možný tip pro nás všechny co se denně pohybujeme na silnicích, jak na webu tak na jejich FB je řada tipů jak se možnému postihu vyhnout s vlastní pomocí :