Hele kluci, jak je to s tankováním na kartu v Rumunsku? Já jen pro sichr, jestli mám brát víc éček a nebo vystačím s kartou. Jo a vůbec, berou éčka a nebo budu potřebovat místní šušně? Byl jsem tam naposledy za Čaušeska, takže jsem porevoluční cestopanic, co se Rumunů týká.
Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal:
Kámoši byli dneska na Fagaraši a zatím je neprůjezdnej. Kdyby přes něj někdo třeba teď plánoval cestu (tranzit), tak je možné, že ještě nějakej den neprůjezdnej bude.
Toz to jsi me nepotesil ale kazdopadne dik......mozna to do pristiho tydne roztaje!!!
tak to bych se divil
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Medik napsal:
Hele kluci, jak je to s tankováním na kartu v Rumunsku? Já jen pro sichr, jestli mám brát víc éček a nebo vystačím s kartou. Jo a vůbec, berou éčka a nebo budu potřebovat místní šušně? Byl jsem tam naposledy za Čaušeska, takže jsem porevoluční cestopanic, co se Rumunů týká.
Dík
na vacsine cerpackas das s kartou v pohode - odporucam dopredu zistit ci beru VISU alebo Maestro alebo oboje
stalo sa mi ze Maestro nevzal ale Visa bola gut
Ecka som nikdy nenukal, vzdy sme zamenili bud hned na hranici alebo v prvom vacsom mestecku v miestnej banke
Odporucam banku ( zazil som ze pri meneni ma pohostili susienkami a xladenou minčou )
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Díky kluci. Kartu mám Maesto, tak to snad nějak vyjde. Na místní šušně nějak vyměníme na místě. Ještě nevím, jestli dáme Rumunsko a nebo něco jiného. Nechce se mě trávit týden v gumě a dešti.
Dík bando za informace.
Upravil Medik dne 29.05.2013 21:46
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak Fagaras asi nedame ale pocasi ma byt nestale vsude... Kartou jsem platil loni na benzinkach po celem balkane a bez problemu.....
Upravil martas dne 30.05.2013 09:12
ze vyste v te svate helene bydleli hned na tom rozcesti typu Y se zahradkou,
nejak me to z tech fotek je povedome.
Doufam ze jste si to uzili, fotky pekne
zirafak napsal:
ze vyste v te svate helene bydleli hned na tom rozcesti typu Y se zahradkou,
nejak me to z tech fotek je povedome.
Doufam ze jste si to uzili, fotky pekne
Jo přesně v té hospodě
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Rudo, kde udělal soudruh v Mitasu chybku ??
To jsem viděl na transalpu na 08 po 800km
Soudruh Mitasák chybu neudělal to pilot to mastil 160km/h po dálnici s novou gumou a bylo to hned po najetí asi 200 km a celé to s ní dal (asi 3tkm)
Roman Jakub napsal:
To Joe: Že jsem tak smělý. Proč jste do toho Rumunska brali špunty, když jste jezdili po silnici? Mělo to vůbec smysl?
Ne vůbec nejsi smělý. Já jsem fotil jenom tam, kde jsem mohl zastavit a když se mi chtěl vytáhnout foťák. Až tam někdy pojedeš, tak si to dej c Czornej Sad kolem přehrady je to kousek za Baila Herculane to uvidíš asfalt jak sviňa. A nám pořád pršelo, normální bahenní lázně a uznej, že do toho bordelu se foťák, byť starý netahá. Pak se nám povedlo asi na 4 možná 5 hodin zabloudit v rozbahněném lese kde už to bylo trošku u některých na psycho, ale vyšlo to. To asi tak k tomu asfaltu a špuntům.