Kebyže som nižší , tak si viem pre seba predstaviť MG v7 u mňa Stone ide super.
Niekto tu hovoril o Grise , ale to žiadna dochodcovská motorka nie je.
A kedže som vyšší tak Tiumph Scrambler lebo má oproti Bonevillu posunutú klukovku a má trocha véčkový charakter . Má perfektný posed. Bony sa mi zdal príliš uhladený a mal strašne úzke kormidlo, trocha ma sklamal.
řeknu to asi tak - za motorku, která se vyráběla už kolik let předtím, a jediné co udělali, tak tam dali vstřikování - chtějí 170 000 mi - přijde šílený.
když to samé udělala jawa.. tak to všichni kritizovali. teď to dělá Yamaha a je to ok ????...
Moc se mi ta motorka líbí, ale cena je úplně mimo, kdyby byla za 139000 tak jako ok... ale tohle????
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Kdyby dělala Jawa něco podobného a ne ty příšernosti co dělá teď, tak by byla volba asi jasná...
170000 mě přijde taky dost, ale je to doporučená cena novinky, předpokládám že časem půjde dolů.
Když se podívám na ceny Enfieldu, Triumpu a Kawasaki, tak mě to zas tak moc mimo nepřijde.
Málem bych se urazil, ale toto já nedovedu.Psal jsem v té rubrice o začátcích BE BE BE..Já jezdím sice s přestávkama ale furt - od ukradenyho pincka bráchovi - to bylo tak v roce cca 1958.Jezdil jsem a jezdím dál. GS nikdy do blata neberu,páč to moc nesvedu,abych se s téma rukama pak dokázal ještě najíst.Po silnici nemám problém jet ,kam je libo,musím stavět jenom pro fuel.Jinak v pohodě.K vidění na
www.evangmoto.cz - evangelický motoklub.Zdravím všechny.
Kde je vůle,tam je cesta..
Jasný - já si myslím,že až se stane a nepřehodím haxnu,tak mě čeká skutr a pak se zas začnu učit jezdit - automatem,což mě s..e.
Moto Guzzi V7 nebo Nevadu 750, Triumph Bonevil T100, HD sportster,Kawa W650/800, Ducati GT1000.... Fšechno sou to dost "gumový" motorky,který si myslím dost odpustí,nemají výkon trhačů asfaltu,tudíš nepotřebujou elektroberličky pro jízdu a nemusí si tak človek komplikovat život složitostí mašiny. Navíc sou krásný:-)
gastan napsal:
Málem bych se urazil, ale toto já nedovedu.Psal jsem v té rubrice o začátcích BE BE BE..Já jezdím sice s přestávkama ale furt - od ukradenyho pincka bráchovi - to bylo tak v roce cca 1958.Jezdil jsem a jezdím dál. GS nikdy do blata neberu,páč to moc nesvedu,abych se s téma rukama pak dokázal ještě najíst.Po silnici nemám problém jet ,kam je libo,musím stavět jenom pro fuel.Jinak v pohodě.K vidění na
www.evangmoto.cz - evangelický motoklub.Zdravím všechny.
Tos vitaj kamarade nic si steho nedele,ja budu letos taki duchotce na geesu a az neprehodis haxnu tak si kup k100 rt to je taki dobrej skutr aje na tem teplo na kolinka...
Upravil Bohumil dne 23.01.2014 09:32
Kupredu spatki ni krok...
A co třeba toto http://www.youtube.com/v/Pq9gBNlgkpw. Malej čundr na tom odjedeš, v neděli se vyblbneš, vnoučata vyvezeš a eště se v tom můžeš pořád vrtat. Ale teď se dívám, že to plní jen málo zadanejch požadavků
Upravil Edy dne 29.01.2014 14:56
řeší se tu jen motorky,ale spíš jde o to v jakém ,,stavu" je tatík,mému je letos 64,měli jsme 535 virago,pak ho začaly bolet kyčle,kvůli široký nádrži,tak si koupil GN 250 a po roce zjistil,že už nepřehodí nohu,tak skončil u skútra a je spokojenej.
Virago 535 jsem v začátcích jen zkoušel ale nešloto,páč jsem vyšší a tak to mě bolel hřbet.Další větší moto byl V STROM a ten mi dost vyhovoval.Na nynějším GS1200 mám víc dole stupačky,víc nahoře řídítka a pohoda,jedu (vydržím)delší dobu ve stupačkách,hřbet v rovině,tak mi to vyhovuje.Roky se stejně projevujou - ale nestěžuju si jinak.možná mi letos bude taky 64
Kluci mladý, já mám 8 kilo a teď jsem si pořídil 1150 a zdá se mi to pro mě, jako dědka docela dobrý. Ale ještě nejsem zas až tak starej. Je mi teprv 68
KUKY se vrací
Před několika lety jsme byli s bandou na vyjížďce na Klínovci.Hoši mě oslovovali u kiosku "dědóšku",což už bylo po právu,ale zaslechl toto borec vedle u stolu a říká mi:kolik je ti ,mládenče let? Já na to,že šedesát.Dál říká:mladíku,skoč mi pro pivo - mi je 72 A nakopnul svůj TRIUMF ROCKET 2,3 a zmizel....
KUKY napsal:
Kluci mladý, já mám 8 kilo a teď jsem si pořídil 1150 a zdá se mi to pro mě, jako dědka docela dobrý. Ale ještě nejsem zas až tak starej. Je mi teprv 68
nazdar a uz si to rosekl co pujde z domu teda ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schreku, na 1150 jsem najel o vánocích jen 400km a docela se mi to líbilo. Taková dědkovská motka, přidáš, ono se to pomalu rozkulí, potichoučku rozjede. To na 8kile když za to vezmeš, tak to přední kolo se odlehčí a je to jinej fofr. Musím počkat na jaro, abych si v jednom dni zkusil obě a pak uvidím
KUKY se vrací