Waltr napsal:
AldaGS1, nesouhlasím s tím ohledně prodeje, souhlasím se sedačkou a výhledem na určité zaměstnance. (kyně) a bohužel po pár posledních vyprávění mých zákazníků už nesouhlasím s ,, spravny profesionální a pratelsky přístup." Ale obecně s panem Vrkočem je dobrá komunikace.
Vzdy je to o lidech. Ja mam zas nic moc zkusenost s Renocarem, chtel jsem tam koupit moto,
Ale pristup nic moc, jak kdyby nemeli zajem.. Pro me je nakup motorky velky svatek a chci si ho uzit s celym divadlem. Mam z Renocaru auto. A u aut to v Renocaru fungovalo. Presne stejne postrehy maji moji dva znami. Take koupili moto nakonec v Cartecu. Ale jak pisi je to vzdy o lidech, aby byli uspesni obchodnici, tak z nich musi byt citit, ze je to bavi.
BMW 1200 GS a ///M3
Včera servis po prvním roce ve Stratos Hradec Králové. Najeto bylo pouze 3700.
Cena 4800 (výměna oleje i vzadu).
S jednáním max spokojenost.
co mě nezabije , to mě posílí
Hugo70 napsal:
Zdravím, díky za vaše komentáře. Servis jsem udělal u prodejce v Německu, udělali to na počkání a zaplatil jsem 130,- EUR.
S ventilama na počkání???? Přijel jsi na motorce nebo byla na vleku?
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
No, v prvním příspěvku se Hugo70 ptal na servis po 10000km. Takže ventilové vůle by mu měli minimálně zkontrolovat (po 10000km budou u DOHC s největší pravděpodobností v pořádku). Tak jestli mu udělali servis na počkání a dojel tam po ose, tak třeba 2-3 hodiny čekal než vychladnul motor a dalo se vůle zkontrolovat. Mezitím se vypustí olej a vymění filtr. Běžně to takhle u těch "menších" servisů dělám v dílně taky - v tom počasí, které tou dobou panovalo, je ten motor za 2-3 hodiny vychladlej. Takže proč by to nešlo na počkání i s "ventily"
Když jsem v roce 2008 a 2009 jezdil s R1200GSA kvůli záruce do PIA v Regensburgu (jelikož v Brně tehdy nebylo zastoupení na moto - jinak bych jel tam), tak jsem se vždy domluvil s Marcusem na určitý den a vždy to bylo na počkání (jednou i s výměnou předního ESA tlumiče na záruku). Dojel jsem, předal motorku, půjčil si nějakou jejich "předváděčku", dojel jsem na smluvený čas - vše vždy klaplo na 1.
Upravil Tonda dne 07.06.2013 08:32
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mno já jsem za prvních 10000km platil v polsku okolo 4500kč, servis ve dvaceti vycházel okolo 7500kč v cartecu.
teď jsem řešil v cartecu servis po roce + kardan a nemůžu říct špatné slovo. jednal jsem s p. Černínem a domluva, servis + spousta věcí okolo byla na výborné úrovni. I kulance se podařila :-)
Když je vůle, cesta se najde
Zdravím,právě čerstvě mám servis po 10.t., u Renocaru
účtují si za:
vstupní prohlídka,servisní pro.,výměna oleje+ v převodovce+v rozvodovce,seřízení ventilů,synchronizace motoru,výměna brzd.kapaliny,čistění brzd.nádobek,vyčištění nalívacích a vyp. otvorů..., včetně přezutí zadní pneu za 8565,- Kč
včetně dph....,
Rozumím tomu,že navíc jsou některé výměny olejů a brzdovky, to je za mě ok, ale čištění otvorů a nádobek bratru za cca 600 je za mě mimo...
Jinak zase jsem měl půjčený nový GS na den zdarma....
Upravil pavel17 dne 25.08.2013 19:44
bronek napsal:
Oni si nepotřebují kazit jméno......Tam už je to vyřízený.
Bohužel máš pravdu...
Já servis ve 20 000 km 6 036 Kč bez daně, ale měl jsem svůj olej, Jinak by to bylo o 2 litry dražší.
Takže 277 eur za servis v 10k mi v Rakousku přijde jako úlet...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
1200GS/2006. 50000km. V Reocaru 13.000,- jen to fiklo. Problémy žádné, ale...Jó neznalé tele...kdybych se dříve zajímal na BMWGS.cz,,,
Upravil Rosta64 dne 11.09.2013 19:14
Nó, tak to ti naúčtovali i vzduch cos jim tam vydejchal, ne?!
Mně teda předběžně řekli 6000, ale nakonec to bylo levnější.
Upravil Dedkoid dne 12.09.2013 11:39