Mediku, v Konešínějsem bydlel minulý rok když jsem byl na Radarce. Pěšky v noci zvládneš jako prd. A ráno se těšíš na snídani na Radarce, takže to šlape. Jsou tam sprchy a haj.zly na chodbě, ale nedělají machry. Byl jsem spokojenej.
PeDR napsal:
Mediku, v Konešínějsem bydlel minulý rok když jsem byl na Radarce. Pěšky v noci zvládneš jako prd. A ráno se těšíš na snídani na Radarce, takže to šlape. Jsou tam sprchy a haj.zly na chodbě, ale nedělají machry. Byl jsem spokojenej.
To na Radarce mají sprchy na louce a machry taky nedělají.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
sanko napsal:
Ja by som aj prišiel ale každy by sa my smial že na čom som to len prišiel
hlavne Vlastimil
To nemusíš mít strach, Vlastimil teď shání moto a aby to od Tebe nakonec nechtěl koupit....
Upravil hobr dne 13.07.2013 15:04
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
PeDR napsal:
To je dobře. To víš, bez sprchy , postele a záchoda už tu svojí moc nevyvenčím A já jsem zase takovej smutnej, tichej a nenápadnej - bez chlastu Dobrej tip. Teď už jen aby bylo volno.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal:
Včera jsem s kamarádem Mirkem najel celou trasu vyjížďky. Takže kdo bude mít zájem se v sobotu na Radarce projet po Vysočině, tak trasa je dlouhá cca 210km, vede jak po zapadlejších cestách (2., 3., 4.,5-té třídy ), tak občas i kousek po "jedničkách", občas je šotolinová nebo "asfaltošotolinová" zkratka (zvládnutelná v pohodě třeba na RT nebo LT). http://tonda1200....15.6.2013/
Tempo bude tak nějak "svižné" - cca stejně jak při vyjížďce, když byla jarní Enduroškola.
Jelikož odjezd bude cca v 10 až 10,30h, tak počítám s tím, že se přibližně v půlce trasy najíme. Proto předběžně a nezávazně prosím už teď každého, kdo ví že pojede (nebo s tím alespoň v koutku duše počítá), ať to napíše sem do vlákna nebo mě do PM, ať dám v té hospodě vědět, s kolika lidmi mají cca počítat. Ať si máme kde sednout a nečekáme na jídlo 2 hodiny.
Trošku to upřesním - kdo pojede nebo alespoň počítá s tím, že se bude chtít v sobotu dopoledne projet po Vysočině, tak mi to napište raději do PM - tady ve vlákně je to trochu chaotické a nevím, kdo to bere tak, že přijede na sraz, a kdo počítá s tím, že pojede na projížďku. Během prázdnin je v té plánované hospodě v době oběda občas docela nával, tak ať se s náma počítá. Samosebou, kdo bude mít v sobotu ráno ještě "dvojku" pod kůží, tak je jasné, že i když chtěl, tak nepojede (taky se mi to někdy stalo ). Tak ať jim to tam nahlásím tak nějak +- .
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
A vkolik bude ta pražsko-slovenská fackovačka? To bych byl vážně hrozně naštvanej kdyby mi to uteklo...
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Cermigo napsal:
A vkolik bude ta pražsko-slovenská fackovačka? To bych byl vážně hrozně naštvanej kdyby mi to uteklo...
ja budu nejspis v patek odpoledne az trochu vecer, pokracuju pak dal na dalsi akci
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2