slusny clovek pouziva klavesnici anglickou ci nemeckou, tam zadna diakritika NENI
Slušný člověk se slušně a stručně vyjádří k tématu nezávisle na užité klávesnici
hicks napsal:
Prazaci jako jedini NEMAJI PRIZVUK.
cimz jsou nositeli te originalni, jedine a spravne cestiny.
Jsem přesvědčen, že pouze ten přízvuk nevnímáš. Rodilý Žižkovák jako já to pozná.
A navíc jako nositel originál pražštiny jsi naprosto nevhodný, protože jsi většinu svého času přízvukově i nářečně kontaminován.
Jo, ty vydle mě taky dostaly, ale jsem na jazyky tupej včetně mateřského, tak raději mlčím, protože by se to mohlo vrátit jako bumerang.
Upravil Medik dne 18.05.2013 07:52
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Eman_ napsal:
Tak když to někomu vadí,tak zvolme lektora,který bude nasš chyby opravovat a do speciálního vlákna pak napíše,proč tomu tak je a vysvětlí to dopodrobna....
Tento člověk by měl splňovat nějaké kritéria
-minimálně zkušenost 10let v pedagogice
-dva cizí jazyky slovem i písmem na vyšší úrovni
-pedagogická fakulta
Eman_ napsal:
Tak když to někomu vadí,tak zvolme lektora,který bude nasš chyby opravovat a do speciálního vlákna pak napíše,proč tomu tak je a vysvětlí to dopodrobna....
Tento člověk by měl splňovat nějaké kritéria
-minimálně zkušenost 10let v pedagogice
-dva cizí jazyky slovem i písmem na vyšší úrovni
-pedagogická fakulta
a další.......
Emile tys chtěl být moderatizátor, tak se toho ujmi jako hlavní arbitr, Pertla dodá jihovýchodní češtinu a Hicks bude dělat ty rozbory
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Jak už tu bylo několikrát řečeno, někdy je to s čárkama a háčkama vopruz ...telefon, anglická klávesnice, atd... a neřeším to.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
vorel napsal:
nejvic mě dostal výraz chlapy říkali a to tak že to asi začnu pouzivat
Asi to byli pořádný tvrďácy
jo chlapy + vydle je asi nejbrutalnejsi, co se tu objevuje
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2