czunik napsal:
nechtěl jsem ale musím, nejsem zastance týraní zvířat..ale proč do toho š´tárat a srát se do zvyklostí kterým nerozumíme a chceme někoho předělávat k obrazu svému..co je nám cizí je naopak jim a zase opačně...a jen proto že někoho chceme předělávat jsou valky a terorizmus...(strašně zkrácený vyklad)..ale nechme jim tradice a my si nechme naše...stejně jako nám se nelíbí že unie nám zakazuje použivat pomazankové máslo,nebo rum...prostě jen jako příklad..nelíbí se nám to..a tady to bude podobné..i když se nám to nelíbí a ani mě ne...nepřísluší se nám hodnotit zvyklosti jiných pro nás nepochopitelných věcí...dokud nejde o život člověka jeho zotročování,měli bychom ctít zvyky...
pokud ti vadi zotrocovani homosapiensu, nechapu, proc ten samy princip neaplikujes na prokazatelne humusni halal?
protože jak jsem psal,nelíbí se mi to..ale jistě to má svůj důvod, a hlavně je mi po tom prd jako jim po tom co ty děláš v praze...nemíchat se do zvyklostí a nutit jim křesťanství..kam myslíš že to povede.....křes´tanství je jako pomůcka kdyby jsi to pochopil jinak...prostě nevnucuj druhým něco co oni třeba berou jako normál a normu...,pro ně jsou některé věci co děláme my nepochopitelné..
http://czunici.ra...
Motovýrobky obsahující HALAL kůži vs. ty "bezpečné"
Přidané 21.05.2013 08:04
hicks napsal:
Mediku kdyz uz se tu ohanis Rimem, tak bys mel poradne
prave ta tvoje kapitulace pred nespravedlnosti je tim upadkem a tou paralelou s poslednimi roky Rima.
oni se (krome jineho) prestali chtit branit.
ja rikam -- vynutme si na slimech NASE pravidla. ty proti tomu jeste protestujes a pak arumentujes Rimem? sorry, to je uplne prevraceny vzhuru nohama.
Vis co se rika -- aby se humus prosadil, tak staci, aby frajer neudelal nic.
a to druhe tu presne predvadis
Co to plácáš? Jakej Rim? To mě nic neříká.
Možná Ti to přijde divné, ale mám dost načteno a kupodivu i odžito.
Z mého úhlu pohledu na Tvůj písemný projev vidím haldu výblitků emocionálně nestabilní osobnosti (proto to neustálé honění ega a povyšování se nad ostatní "plebs" ) , která se neumí (a tím i dává okatě najevo že nechce) socializovat a je stižena sníženým pudem sebezáchovy.
Možná žehráš na to, že vzbuzuješ lítost, možná jsi opravdu tak omezenej ve svém náhledu na okolí, ale věř mě, že když narazíš na někoho kdo tě nezná a plácneš nějaký ten svůj nesmysl, tak si třeba dlouho ani zadnici neutřeš, natož aby jsi rozdával rozumy na fórech.
Tak trochu o tom něco vím. I kdybych byl jen tupon obecný, tak žižkovská ulice dva roky armády na bigošárně a u hadic člověku otevřou nové obzory. A to je pouhý zlomek zkušeností.
Pokud chceš v životě něco dokázat a změnit, nepleť si následky s příčinama a svou energii zaměř tam, kde to má smysl.
Nechceš se cpát masem, vadí ti projevy jiných kultur, překážejí ti ženské, štvou tě hloupé masy lidstva a já nevím co ještě? Jdi ke kořeni a tam něco dělej. Zbytečně s r á t lidi na celkem pohodovém fóru je projev slabosti, malosti a intelektuální impotence.
Pokud máš kule, začni třeba na ministerstvu kultury a bojuj za odejmutí vyjímek. Pokud jsi chlap, seber se a přesvědč nějakáho vlivného muftiho, aby změnil tisícileté zvyklosti svích souvěrců fatvou, která naplní Tvé cíle.
Rád si potom o Tobě přečtu a nebo si i pokecáme a budu šťastný, když mě ohromíš tím, co jsi dokázal.
Zatím jsi dokázal, opět dle mého úhlu pohledu , akorát naslintat hromady nesmyslů a naštvat pár lidí.
To opravdu nestojí za řeč. To umí každej blb.
Howgh
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 21.05.2013 08:06
Petr 11 napsal:
Mno...asi mne nikdo nemuze podezirat,ze bych byl Hixovo kamos,kuzi na rukavicich taky neresim,navic ani nevim,jestli ji na Foxech,ve kterych jezdim,mam,ale docela mne prekvapuji nektere vase nazory,ze kterych bych si dovolil citovat z czunikovo prispevku: " dokud nejde o život člověka jeho zotročování,měli bychom ctít zvyky... "
K tomu bych dodal...az o zivot pujde,bude uz sakra pozde,mimochodem,oni cti nase zvyky a maji v ucte zivoty nevericich? Fascinujici,jak cesky clovek jde tupe,jak ovce,pod halal nuz na porazku a jeste ty ostatni,kteri nesouhlasi,zesmesnuje...
Pro mne napriklad skoncili jakekoliv vyrobky od Hame Babice,pro jejich umysl prodavat vyrobky z halal masa...asi je to nezruinuje,ale ja tohle podporovat nehodlam a nebudu,tot vse...
zase..nejde globalizovat....ano terorismus je svinstvo..ale je to jako kdysi když někdo zneužil bibli na křižácké výpravy..jen to bylo..a te´d někdo zneužívá korán a dost podobně,jen se o tom více píše a více ví než za dob křižáků....ani jedno není dobře...ani v jedné knize není nic o zabíjení..prostě obojí je a bylo zneužito...je to lidech ..a jsou lidi zlí a je jedno z kterého kontinentu...a to nejsem zastáncem toho co dělá al kaida..naopak.....tvrdě trestat...ale zvky a převrácené myšlení jsou dvě paralely které nejde porovnávat...ale na druhou stranu se nám to evropanům dost špatně chápe...je si to neumíme přiznat
Přidané 21.05.2013 08:36
hicks napsal:
ripper napsal:
hicks napsal:
...
ted nestiham odepisovat, ale dnesni vecer, BUDE DLOUHY
Myslim, ze tu nikoho nezajima co budes delat pri dlouhem veceru. Budea doma sam a vymyslet pytloviny...
klasika.. buran... 11ka... severni morava... nevadi mu tyrani zvirat... tam u vas se za tohle placate po zadech?
Panáčku pražský, kdoví, jestli vůbec pocházíš z Prahy... Já sem v Praze žil přes 10 let, takže mám asi trošku větší rozhled v té naší republice, než ty. A ikdyž su z Moravy, tak se mě kupodivu (z tvého pohledu) podařilo vystudovat VŠ. Jinak ale původně jižní Morava, teď serverní Morava.
Nevím co se tady navážíš do 11ky, když sis koupil 12ku se SILNIČNÍMA gumama. Asi nemáš koule do terénu.
Neschvaluju týrání zvířat, přečti si můj předchozí příspěvek. Zřejmě narozdíl od tebe i nějaké to zvíře mám.
BURAN jsi leda tak ty, že neumíš psát háčky a čárky...
A chováš se jak typický vymatlaný pražáček (čímž neurážím všechny pražáky, ale jen tobě podobné), kdežto ty se vždycky navážíš do Moravy. Podotýkám, že v Praze mám kamarády.
Moje doporučení Tobě je navštívit psychologa, možná i psychiatra.
Upravil ripper dne 21.05.2013 09:00
Přidané 21.05.2013 08:37
OT: Nešel by tady na fóru nastavit nějaký automatický filtr, který odfiltruje témata do kterých přispěl Hicks? Informační hodnota jeho příspěvků je nulová a pro mnoho lidí by to přineslo významnou úsporu času...
Jen by se asi neukazovalo vůbec nic, protože témat, o kterých nic neví nebo alespoň nedokáže "fundovaně" mluvit je minimum
Přidané 21.05.2013 08:40
[b]czunik napsal:
zase..nejde globalizovat....ano terorismus je svinstvo..ale je to jako kdysi když někdo zneužil bibli na křižácké výpravy..jen to bylo..a te´d někdo zneužívá korán a dost podobně,jen se o tom více píše a více ví než za dob křižáků....ani jedno není dobře...ani v jedné knize není nic o zabíjení..prostě obojí je a bylo zneužito...je to lidech ..a jsou lidi zlí a je jedno z kterého kontinentu...a to nejsem zastáncem toho co dělá al kaida..naopak.....tvrdě trestat...ale zvky a převrácené myšlení jsou dvě paralely které nejde porovnávat...ale na druhou stranu se nám to evropanům dost špatně chápe...je si to neumíme přiznat
Ale to prece neni jen o terorismu...jde o to,ze urcita skupina lidi,v tomto pripade muslimove,vnucuje evropske,tedy nasi,civilzaci svoje nazory a zvyklosti,cini tak v dnesni dobe a nestiti se k tomu pouzivat i nasili a tebou zminovaneho terorismu...a multikulti posranci jim jdou na ruku,cimz uspesne umoznuji nastup techto lidi i u nas,v cesku...proc by meli existovat nejake vyjimky z naseho prava pro muslimy,kdyz u nich neexistuji pro nas?...a lide,kteri se tomu chteji branit,jsou pranyrovani a zesmesnovani...to se mi nelibi...doma at si delaji,co chteji,ale nevim,proc by se tak meli chovat i zde,kde to neni (zatim) zvykem?...tak dlouho si budeme hrat na desne cool spolecnost,az nam tady zacne to,co naposled predvedli ve Svedsku? Ale to je jen dusledek neustalych ustupku z nasi strany. Ano,do toho,co si delaji ve sve zemi nam nic neni,ale do toho co delaji a chystaji se delat zde ANO. A kdo rika,ze ne,sere si tak trochu do sveho hnizda...pokud ovsem netouzi mlatit 5x denne hlavou o zem a nema tak hnusnou zenu,ze bude pro nej lepsi ji zabalit do burky,eventuelne je takovej chlap,ze ma potrebu ji obcas zmlatit...
Upravil Petr 11 dne 21.05.2013 08:41
Přidané 21.05.2013 08:49
Petr 11 napsal:
[b]czunik napsal:
Ale to prece neni jen o terorismu...jde o to,ze urcita skupina lidi,v tomto pripade muslimove,vnucuje evropske,tedy nasi,civilzaci svoje nazory a zvyklosti,cini tak v dnesni dobe a nestiti se k tomu pouzivat i nasili a tebou zminovaneho terorismu...a multikulti posranci jim jdou na ruku,cimz uspesne umoznuji nastup techto lidi i u nas,v cesku...proc by meli existovat nejake vyjimky z naseho prava pro muslimy,kdyz u nich neexistuji pro nas?...a lide,kteri se tomu chteji branit,jsou pranyrovani a zesmesnovani...to se mi nelibi...doma at si delaji,co chteji,ale nevim,proc by se tak meli chovat i zde,kde to neni (zatim) zvykem?...tak dlouho si budeme hrat na desne cool spolecnost,az nam tady zacne to,co naposled predvedli ve Svedsku? Ale to je jen dusledek neustalych ustupku z nasi strany. Ano,do toho,co si delaji ve sve zemi nam nic neni,ale do toho co delaji a chystaji se delat zde ANO. A kdo rika,ze ne,sere si tak trochu do sveho hnizda...pokud ovsem netouzi mlatit 5x denne hlavou o zem a nema tak hnusnou zenu,ze bude pro nej lepsi ji zabalit do burky,eventuelne je takovej chlap,ze ma potrebu ji obcas zmlatit...
trošku se asi nechápeme..nechci aby mi někdo něco vnucoval,zvláš´t korán...a to co píšeš tady je pravda..ale taky relativní..ale jinak se dá souhlasit.Nechci aby se mi tady někdo sral s koránem a vnucoval..nikoho nezesměšnuju teda pokud ano..ukaž v kde a omluvím se...neustále píšu jen svůj pohled na věc...a jak to vidím já...co se týká zvyků..je mi to celkem buřt..a´t si tam dělají co chtějí..nechci je za to moralizovat..a co je pro jednoho cool pro druhé být nemusí...ano tolerance asi není někdy na místě..viz chování k ženám...ale vše se tady řešilo o potážce zvířat..a o ničem jiném to nemělo být...v důsledku je to asi na dlouhou diskuzi která nepovede nikam neb ne všichni budou mít stejný pohled na věc..ale v důsledku se většina(myslím si) shodne na tom že pokud si to dělají u sebe a nevnucují to nám..je to jen jejich právo a jic nám do toho není.Takže jakákoli další debata asi nepřinese nic co by se nevědělo.
Přidané 21.05.2013 09:12
přečetl jsem pár příspěvků a nemám sílu to číst do konce.. jestli někdo se snaží, aby toto bylo nejdelší a nejčtenější téma, tak mu přeju hodně štěstí..
podle mě nejlepší a nejhezčí vlákno je "Estonskej krmelec".. navíc je to taky o zvířátkách.. akorát narozdíl od videí v tomto tématu, tam jsou záběry naživo a dá se na to koukat celý den..
Přidané 21.05.2013 09:23
nikdo nebrání výrobcům označovat své výrobky halal free, každej si to pak může přebrat podle svýho, jako s vejcema na podestýlce nebo dolphine free tuňákovejma konzervama
já si jen nejsem jistej, jestli je nutný odsuzovat kulturu strší než je ta naše, bo všude, jak u nás tak tam se najdou jantaři s extrémníma názorama
ale s tím označováním by se mi to líbilo
říkám si hurikán
Přidané 21.05.2013 10:00
Medik napsal:
Co to plácáš? Jakej Rim? To mě nic neříká.
tobe vic veci nic nerika.
Medik napsal:
Možná Ti to přijde divné, ale mám dost načteno a kupodivu i odžito.
...ale moc sis z toho neodnesl
Medik napsal:emocionálně nestabilní osobnosti (proto to neustálé honění ega a povyšování se nad ostatní "plebs" ) , která se neumí (a tím i dává okatě najevo že nechce) socializovat a je stižena sníženým pudem sebezáchovy.
hlupak jako ty by opravdu NEMEL takhle filozofovat ani Hixe analyzovat.
Nemas na to.
Medik napsal:
Možná žehráš na to, že vzbuzuješ lítost, možná jsi opravdu tak omezenej ve svém náhledu na okolí, ale věř mě, že když narazíš na někoho kdo tě nezná a plácneš nějaký ten svůj nesmysl, tak si třeba dlouho ani zadnici neutřeš, natož aby jsi rozdával rozumy na fórech.
vzdycky muzes narazit na primitiva, kteremu dojdou argumenty.
S tim nic nenadelas.
Medik napsal:
Nechceš se cpát masem, vadí ti projevy jiných kultur,
o tom jsem nikde nerekl ani popel.
Vadi mi islam
Medik napsal:u je projev slabosti, malosti a intelektuální impotence.
z intelektualni impotence si zretelne vyhral olympiadu.
A budu mit chvili, tak neco odkoukam
Medik napsal:
Pokud máš kule, začni třeba na ministerstvu kultury a bojuj za odejmutí vyjímek.
vis totalni hovno co delam nebo nedelam.
Medik napsal:
Pokud jsi chlap, seber se a přesvědč nějakáho vlivného muftiho, aby změnil tisícileté zvyklosti svích souvěrců fatvou, která naplní Tvé cíle.
kravovina.. fatwou korana ani sunnu nezmenis. To je jak kdybys chtel obecni vyhlaskou menit Ustavu.
Medik napsal:
Rád si potom o Tobě přečtu a nebo si i pokecáme a budu šťastný, když mě ohromíš tím, co jsi dokázal.
az budu ohromovat lidi jako ty, asi si pujdu podrezat zily.
Upravil hicks dne 21.05.2013 10:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 21.05.2013 10:03
xjav napsal:
OT: Nešel by tady na fóru nastavit nějaký automatický filtr, který odfiltruje témata do kterých přispěl Hicks?
jestli mas obsedantni potrebu lezt do kazdeho vlakna, mel bys zvazit vubec celkovou pritomnost na forech 17 cm
Přidané 21.05.2013 10:06
ripper napsal:
Panáčku pražský, kdoví, jestli vůbec pocházíš z Prahy...
100% pure breed
ripper napsal:
Neschvaluju týrání zvířat, přečti si můj předchozí příspěvek. Zřejmě narozdíl od tebe i nějaké to zvíře mám.
KECY.
zacnu vystupovat proti (navic naprosto ZBYTECNEMU -- nebo si myslis, ze zvire pri porazce OPRAVDU musi slyset muslomodlitbu?) a ty mas hned silenej problem.
Pokud ti tolik vadi tyrani zvirat, TAK ŘEŠ HALAL!
je toho plna Praha, a nejenom Praha. Od kebabaren, po alberta, billu atd..
17 cm
Přidané 21.05.2013 10:09
vorel napsal:
já si jen nejsem jistej, jestli je nutný odsuzovat kulturu strší než je ta naše, bo všude, jak u nás tak tam se najdou jantaři s extrémníma názorama
ale s tím označováním by se mi to líbilo
islam neni v zadnem pripade kultura starsi nez nase.
Islam je kompilat (dost primitivnich i na tu dobu) arabskych tradic 7 stoleti (tj. vic nez tisic let po Recku), mistnich buzku (co mmch sidlili v Mecce) a judaismu + krestanstvi.
Akorat to Mohamed a prvni muslimove poradne nepochopili, zamichali a vypadla z toho sr*cka, kterou zname dnes.
Extremni nazory bohuzel najdes i v Koranu, ktery -- narozdil od krestanu a judaistu, povazuji muslimove za DOSLOVNE SLOVO BOZI.
tj. extremnich nazoru v islamu se NEzbavis, neb jsou v ustredni knize, kterou nejde menit ani moc vykladat soft, nebo je to PRESNE slovo supernaturalni bytosti.
napr:
http://quran.com/9/28
"Yusuf Ali
O ye who believe! Truly the Pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the Sacred Mosque. And if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if He wills, out of His bounty, for Allah is All-knowing, All-wise."
"Czech
Vy, kteří věříte! Modloslužebníci (=pohane, tj. vcetne krestanu, ateistu, polyteistu -- pozn. Hixe) jsou věru nečistota! Nechť se tudíž nepřibližují k Posvátné mešitě po tomto roce! A obáváte-li se kvůli tomu nedostatku, pak vás Bůh obohatí ze štědrosti Své, bude-li chtít, a Bůh věru je vševědoucí i moudrý."
Upravil hicks dne 21.05.2013 10:13
17 cm