Ahoj. Nedávno jsem přesednul z Blackbirda na 1150 gs. Je fakt, že jsem si chvíli musel zvykat a byl jsem z toho motoru trochu zklamanej-pořád jsem to vytáčel, ale časem mě to přestalo bavit a začal jsem jezdit jako normální člověk a né jako magor Minulý víkend jsem jel 250km na zátah a potom co jsem slezl jsem byl vychechtanej jak lečo Pohodlí je fakt perfektní-jedinej problém je, že na mě fouká, ale to hodlám pořešit doplňkovym plexi. O 12 jsem taky přemýšlel-líbí se mi samo víc, ale na mě už má moc elektroniky i 1150, takže volba byla jasná. Neřikám, že se mi po Blackovi nestýská, ale radši už budu jezdit na pohodu a se spotřebou do 6l/100km. I když kdo ví, třeba si časem (když budou prachy) přikoupim i nějakou starší silnici a pak si budu vybírat podle nálady
Mám za víkend necelejch 800 km - prvních na GSA a musím uznat, že fakt super ( vyhřívaný hefty - nikdy mi nechyběli, ale už teď je nikdy nedám...). Trochu změna oproti japonci jsou opravdu nízké otáčky- a otázka - kdy už GS je podle vašich zkušeností podtáčené??
to boGaS: pěkné video, jen co je pravda...když vidím ty náklony, tak se pořád divím, jak jsem dokázal tuto sobotu ohoblovat centrální stojan...a to mám přitvrzený podvozek...
Vjetrník - i ty? Sem myslel že sem nějakej divnej. V sobotu na Šturci na gsa, šel taky hlavák párkrát po zemi .Ten podvozek na 12- tce je skutečně famózní a jede se na tom jak na sportovní motorce
Měl jsem taky Blackbirda, před 3ma lety jsem šel do GS (rv05) - na otázku jestli 1200ku ano nebo ne odpovídám jednoznačně ano - za 20.000 km jediná závada hodinu po koupi - vadný akumulátor. Od té doby ŤUK ŤUK ŤUK zatím nic, jen pravidelná údržba co 10.000 km u Žlábka.
Ad podtáčení - jsem teda divnej, když v 70ti mám šestku a probrmlávám si okolím při 2000 otáčkách?
novalis napsal:
Díky za odpovědi na otáčky, je to trochu nezvyk ,ani XJR takhle nízký otáčky rozumě nepobralo, ale jinak to buch buch buch je super
Dával jsem novou řetězovku,,,a místo 38 vzádu jsem nechtic dal 42..tedy větši rozetu....ty wogo,to je nářez.....XJR,aby bylo jasno......2500 na 5ku,plny a whelllllllllíííííííííeeeeee...s maminou i bez...ale brala to při 2500 i před tím..