Bobe,tak nakonec jsem včera na výlovu byl.Krásné počasí. 1 kapr,3 líni a 2.5 kg bělice.Od včerejška žeru ryby a ještě mám na zítra. A k tomu ještě byla domácí kačena z vlastního chovu. Na hrázi mraky lidí,bez polévky a řízků,pouze klobása v udírně.Taky tam mohli udit ryby.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Včerejší oběd u tchýně: 1) Dýňová polévka 2) Kachní prsa, špenát, zapékané brambory, bramborová kaše s lanýžovým olejem 3) Cheesecake
K večeři jsem dostal do krabičky ještě srnčí guláš se špeclema.
Kdybych tušil, že je tu takovádle rubrika, tak bych Vám to vyfotil ;-)
Roman Jakub napsal:
Včerejší oběd u tchýně: 1) Dýňová polévka 2) Kachní prsa, špenát, zapékané brambory, bramborová kaše s lanýžovým olejem 3) Cheesecake
K večeři jsem dostal do krabičky ještě srnčí guláš se špeclema.
Kdybych tušil, že je tu takovádle rubrika, tak bych Vám to vyfotil ;-)
dynova polivka ňam ňam
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak ze mě by měl Hicks radost. Dostal jsem chuť na nudle s tvarohem. Naslano a Evík je opravdu umí. Takže to bylo odlehčení po bůčku a blbounech ze soboty Ovšem kdybych měl být odkázán na vlastní kulinářské umění, tak by se zvedly zisky okolních hospod, bo já jsem skončil u krupicové kaše a kolínkách s kečupem. Cokoliv jiného je moc složité, trvá to dlouho a nebaví mě to kuchtit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vcera jsem ucinil pokus a naprosto me to nadchlo!
Kureci ctvrtky jen osoleny a namatlany poradnou hromadou cesneku.
Hlavne ale trosku rozmlaceny palickou a narizly u kloubu aby se fakt polozily.
Na panvi na oleji (vetsi mnozstvi) cca 8-10 minut z kazdy strany a hlavne hodne zatizit.
Nejdriv tak 2-3 min. zprudka aby se to zatahlo, pak na min, spis jakoby podusit.
Zatizit hrncem plnym vody!! Aby se to propeklo.
Cesnek udelal fakt divy, nepripominalo to moc ani kure, za me fakt luxus!
Bob napsal:
Bubák:není nad echte tschechishe küche viď
Michal:jj tzv.kachnák,husička je z něj obzvláště vypečená
..ona se ta bavorska od nasi zas tak moc nelisi. Par veci delaji jinak a par kombinaci vypada na prvni pohled uchylne, ale funguje jim to taky pekne.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
...hele, ten litinovaj kastrol jsem doma taky viděl, ale pro kuchyň jsem polibkem smrti, tak se jí vyhýbám, ale co vím jistě, pekáč máme doma jinej ;o)
Michale, už máš hotovu new kuchyň? Až ji dorazíš (kuchyň), toto téma bude jen Tvoje ;o))
...dnes byla u nás taky kachna, nefotil jsem - byla taková malinkatá www.jantruhlar.cz
ten litinovej kastrol jsme dostal od babicky ted ve CT prej jestli ho chci jinak ze by ho vyhodila
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Honza_BMW_VW napsal:
...hele, ten litinovaj kastrol jsem doma taky viděl, ale pro kuchyň jsem polibkem smrti, tak se jí vyhýbám, ale co vím jistě, pekáč máme doma jinej ;o)
Michale, už máš hotovu new kuchyň? Až ji dorazíš (kuchyň), toto téma bude jen Tvoje ;o))
...dnes byla u nás taky kachna, nefotil jsem - byla taková malinkatá
Ani se neptej. Demoliční úpravy už konečně skončily a teď se buduje. Omítky hotové včera, dneska budou vylévat podlahu. A na kuchyň jako takovou si budeme muset počkat déle, než se předpokládalo. Němci nedodali materiál a pak do toho svátky.
Jinak v tom pekáči jsme min. víkend dělali u kolegy husu a to je fotka jako prase. Jen ji nemůžu najít. Luxusní obžerství musím říct...