Hmm, ja jsem musel Bawo prodat, abych mohl platit faktury - proste musim mit na ucte 300, abych byl schopen vcas zaplatit, protoze se sporkou to je na dyl a ja platim faktury za stavbu svyho domu vcas.
Dovezl jsem si za par euro XJecko a musim se priznat, ze nelituju. Podvozkove se to samozrejme vubec neda srovnavat, rovnez tak brzdy. Ale motor je jeste vic elektro nez GSo, teziste je rovnez proklate nizko a naklady na provoz rovnez minimalni. Co mi fakt chybi, to jsou vyhrivany rukojeti (ale koupim si je k Vanocum) a ABS. Na mokru se fakt bojim vzit za brzdu, protoze i s opletenejma hadicema se spatne kontroluje brzdna sila. Naopak ochrana proti vetru je i s mensim plexi lepsi a turbulence zadny. Navic se se o tu motorku tolik nebojim, za nejakych 37 tisic sakum prdum se proste nic lepsiho koupit neda
SPEEDY napsal:
Já mám naštěstí v manželce podporu a tak motorky i po svatbě přibývají v garáži
A pánové dokonce řekla, že koupelna počká rok, když můžu mít konečně vysněné GS 1150 za super cenu!
Jsem na tom stejne jako ty, budme radi za toto pozehnani
jjjj taky se můžu přihlásit k těm štastnějším. Měli jsme 2 moto v garazi a i dost jezdili spolu. Ted se ale narodil prcek tak to bude malinko horší. Jednu moto gs500 jsme prodali at nestoji zbytečne v garazi, ale bawo tam zustalo. Hodlame stavet a kdyz jsem rekl ze to klidne prodam at je na barak a pak se uvidi. Tak moje milá, že o tom nechce ani slyšet, že se nebude na mne koukat když projede kolem GS jak budu smutnej a mám zakázano mašinu prodat.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
SPEEDY napsal:
Já mám naštěstí v manželce podporu a tak motorky i po svatbě přibývají v garáži
A pánové dokonce řekla, že koupelna počká rok, když můžu mít konečně vysněné GS 1150 za super cenu!
Jsem na tom stejne jako ty, budme radi za toto pozehnani
jjjj taky se můžu přihlásit k těm štastnějším. Měli jsme 2 moto v garazi a i dost jezdili spolu. Ted se ale narodil prcek tak to bude malinko horší. Jednu moto gs500 jsme prodali at nestoji zbytečne v garazi, ale bawo tam zustalo. Hodlame stavet a kdyz jsem rekl ze to klidne prodam at je na barak a pak se uvidi. Tak moje milá, že o tom nechce ani slyšet, že se nebude na mne koukat když projede kolem GS jak budu smutnej a mám zakázano mašinu prodat.
Tož dobře jsme si vybrali - motorky i manželky
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
adventure73-pardal napsal:
[quote]Hovez napsal:
Tak tak, Bobovi patří mé díky :-)
Bohumil: Červená neprošla v domácí radě. Měl jsem povolenou silver nebo grau
A takhle jsem si ji vezl:
Proc RT a ne GS. Tve cesty uz povedou jen smer zapad?
No spis povedou hlavne po silnicich :-) Ono i do toho Jordanska slo jet v podstate i na RTcku a jeste by to bylo pohodlnejsi... Jen bych musel vynechat asi 0,5% cesty co jsme jeli v poušti
Mam trochu trable s ledvinama, uz jsem byl i na operaci, tak potrebuju neco, kde jsem krytej. Na GSu na mne moc foukalo, prave hlavne kolem pasu a ledvin...
Ja mam taky s ledvinama problem.Uz od mala.Jednou me je soudruzka ucitelka ve skolni jidelne donutila snist.Tak jsem si sel natocit piti a holce co stala pre demnou jsem je hodil na zada.
To je pravda,ale nechci tim nijak snizovat opravdove zdr.problemy.Tady pisu kraviny a vlastne jsem chtel vlozit foto nocni Tirany.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Ja mam taky s ledvinama problem.Uz od mala.Jednou me je soudruzka ucitelka ve skolni jidelne donutila snist.Tak jsem si sel natocit piti a holce co stala pre demnou jsem je hodil na zada.
To je pravda,ale nechci tim nijak snizovat opravdove zdr.problemy.Tady pisu kraviny a vlastne jsem chtel vlozit foto nocni Tirany.
Hustý, co dodat
Jak by řekl stavař (jako já): no cemment
Tak po návratu z Rumunska a Bulharska už na mě čekal netrpělivý kupec a mé, teď už bývalé GS včera opustilo moje místo bydliště s novým majitelem. Doufám, že mu bude tak spolehlivě sloužit jako sloužilo mě.
SPEEDY: Jestli tam pojedu, tak budu mít od kamaráda půjčenou červenou R1100RS.
Bohušu, však na ten příspěvek "Pochlubte se ......." se už taky těším
Upravil Tonda dne 09.08.2008 19:53
Tonda napsal:
SPEEDY: Jestli tam pojedu, tak budu mít od kamaráda půjčenou R1100RS.
Bohušu, však na ten příspěvek "Pochlubte se ......." se už taky těším
Tož su zvědav čím se POCHLUBÍŠ...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Offroadek je mi fuk, na něj jednoduše nemám, furt se jenom válím a je mi líto stroje. Spíš kam na to naskládat všechny naše krámy na dovolenou, do hliníkáčů se přeci jen toho narve a navěsí mnohem víc