no do pulnoci nic nespadlo , mozna pak ale to sme jiz spal, jinak venku to vypada zatim dobre , chvilku slunko chvilku mrak tak by to mohlo zustat jedu do garaze
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
hosi diky bylo to super jen ten prach vsude kolem masakr, skoda ze sem musel odjet, hold ta prevodovka se brachovi na aute musela vysypat zrovna dnes
Čeština můj koníček
Bylo to super. Sice byl prach a horko, ale aspoň jsem si mohl zajezdit i já, který měl silniční gumy.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
do kdy jhste tam byly a co prejizdeni pneumatik zvladly vsichyn , tesim se na fotky od Geofreho
Čeština můj koníček
ja jsem tam byl ještě na pneumatiky a sjezdy a výjezdy a už jsem neabsolvoval ten výlet do lesa. Pneumatiky zvládli všeci. Taky se těším na fota.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Píšu ogarům 1A! Paráda, zakončená lesním sjezdem a výjezdem. Nakonec si ještě pár lidí střihlo brody ke Shrekovi na Smilov. Bohužel poslední brod si vybral daň v podobě lehce utopené 1200GS. Vše se ovšem zvládlo. PARÁDA
Fotky proberu zítra u snídaně a nasypu je někam na web
EDIT:
Mrzí mne, že jsem nefotil ty brody
Upravil geofre dne 15.06.2013 23:19
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ste jeli moc doprava ze v tom poslednim brodu. Ja vam to rikal . Jinak dneska jsem si dal krasnej vyjezd na konec dne z Koutu nad Desnou krasnou lesni cestou az pod Vozku na chatu Formanka kde me cekali kamaradi co tam prespavaji. Krasnych 10km terenem nahoru a zejtra dolu to bude drzte mi palce.
Čeština můj koníček
Tak uz sem doma, dneska rano to byla parada a 2x sem na chalupe zapomel camelback takze sem si tech 2x10km dal znova , a parada. Jeden obrazek za vsechno co sem stihnul:
Upravil schrek dne 16.06.2013 10:16
Čeština můj koníček
Nijak jsem fotky neupravoval. Jen jsem vyházel ty, které byly mázlé, tmavé, přepálené atd... Tak snad se bude líbit
Upravil geofre dne 16.06.2013 13:29
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Super diky za foto. Jinak jo to je presne ten brod. Kdo ho nezna tak tam motorku utopi kdyz mu to sjede moc jinam.
Čeština můj koníček
tak po shlidnuti videa z brodu je mi to jasny, ctelo to jet tim levym vyjezdem je tam o dost min vody a , kdyb jste jeli jeste trocha doprava tak tam je dira jak prase to by bylo nad sedla
Čeština můj koníček
jo vlastně, já se hlásil telefónicky. Dík za PM
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08