V Maroku, to byl smradek.Na ten jejich benzin, kdyz jsme za sebou jezdili ve skupine, to uz mi bylo fakt blbe..... Navic kdyz Rover zabral sponu, taky chutovka.
I pád na hubu je pohyb kupředu
[quote]petrguss napsal:
Další výhoda laďáků je i v tom, že když to "řve" tak vás slyší, chodci, cyklisti, ale i zvěř večer. Na bigovi jsem měl dělané na zakázku a to byl hroznej rachot, ale je fakt, že jsem v noci nepotkal ani kus srnčího na cestě. Takže ať chcete či nechcete tak to přidává i bezpečnosti
Třeba na tom něco bude, ale protože jsem za 200 tisíc km neměl krizovku způsobenou tichostí, neodlám se tím zabývat, chci slyšet teď i ve stáří a po celém dnu v sedle chci mít čistou, nevibrující hlavu. Jsou i jiné věci zvyšující bezpečnost stejnou měrou, ale milovnící randálu se ohánějí tímhle...:-). Mimochodem ten argument jsem slyšel po revoluci nejdřív u chopperistů. Když jsem se několika zeptal, proč v tom případě jezdí bez helmy, argument byl, že je každému ho..o po tom, jestli mají helmu na své vlastní hlavě. Tak jsem kontroval tím, že až budou se svou rozsekanou hlavou ležet ve špitálu, nedejbože po zbytek života někde v ústavu, budeme všechno platit my z daní a budou možná zabírat postel někomu, kdo si to sám nezavinil. Pamatuju na jednu úsměvnou situaci, kdy jsem se po takovém rozhovoru, kdy už dotyčný člen nejmenovaného MC klubu nevěděl co říct, otočil a odcházel, načež za mnou zavrčel "Hele, co to máš ku.va na zádech za barvy?" (na to oni jsou hákliví). Tak jsem řekl že logo BMW, jestli mu to vadí - zamyslel se, pak se stručně poradil s kamarádem a jakože logo je v pohodě:-):-). Ale to jsem se nechal unést a odbočil.
PS: Pokud tím neobtěžuje okolí, ať si tam dá pro mne za mne každý co chce a podiskutuje o bezpečnosti se švýcarským poldou...
Zloun napsal:
[quote]petrguss napsal:
Další výhoda laďáků je i v tom, že když to "řve" tak vás slyší, chodci, cyklisti, ale i zvěř večer. Na bigovi jsem měl dělané na zakázku a to byl hroznej rachot, ale je fakt, že jsem v noci nepotkal ani kus srnčího na cestě. Takže ať chcete či nechcete tak to přidává i bezpečnosti
Souhlas. K&N a koncovka RP tuning
podobne ftakoviny som si myslel aj ja v casoch ked som bol este hrdym varaderistom. Potom som skoro sepalil na Skycove srnu a nasledne som sa utešoval tým že musela byť už stará a hluchá. Nakoniec som pochopil že je to celé ftákovina. Momentálne jazdím po Bratislave na elektroskútri a nevidím žiaden rozdiel v chovaní chodcov a cyklistov a inej zveri oproti GS. ... asi sú tiež hluchí
live fast, die young be wild, have fun