pavelgsxrv napsal:
Tak místo srazu i odjezdu stanoveno na neděli 9.00h pumpa Hrubí Zdiby
tak zítra
,,A Zetore už máš s sebou náhradní přední blatník víš že bez něj se jezdí blbě secret a koukej mě alespon poslat pm kde se to jede že bych se dojel třeba zasmát thumbs up třeba teda i někomu jinému než tobě Wink"
Pavle, měl jsem dojem, že se to jede už dnes - i mi to vyplynulo ze Z. příspěvků na FB. Škoda, zítra nemůžu
Upravil Jarda dne 15.11.2014 08:05
pavelgsxrv napsal:
Tak místo srazu i odjezdu stanoveno na neděli 9.00h pumpa Hrubí Zdiby
tak zítra
,,A Zetore už máš s sebou náhradní přední blatník víš že bez něj se jezdí blbě secret a koukej mě alespon poslat pm kde se to jede že bych se dojel třeba zasmát thumbs up třeba teda i někomu jinému než tobě Wink"
Pavle, měl jsem dojem, že se to jede už dnes - i mi to vyplynulo ze Z. příspěvků na FB. Škoda, zítra nemůžu
XXL se jede dneska v sobotu ale já tady zkouším domlouvat výlet po silnicích na neděli ráno takže ještě jednou sraz je v neděli ráno na benzínce Hrubí Zdiby a odjezd je v 9.00h směr Mratín- Brandýs-Čelákovice atd. výlet plánuji jako celodení
Tak jak Emčo ani ty na kterého jsem spoléhal nedostaneš opušták abys jel vyvenčít žlutáka nebo už zas řešíš zeoxidované víčko zítra bude počasí v pohodě a do večera budeš doma a kdyby ne napíšu ti omluvenku
Paul napsal:
A má chcát Ale když by se náhodou udělalo trochu slušně a jeli jste směrem Asie (vysočina a dál) dejte vědět
Hix tu odvedl "velký kus práce", za chvílu budou všeci používat termín "Ásie" pro zbytek republiky na východ od Prahééé...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jediný,co má po Hicksovi,je přehnanej a často zbytečnej strach z deště
Jedeme vrchem do Brna,pak spodem do Sušice a pak západem domů
...a chcát nebude,protože nemám zadní blatníček
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak víkend vyšel. Svezení a zábava parádní Pršelo jen chvíli v pátek, když jsme seděli na kávě a štrůdlu v hospodě v Kalte Kuchlu, a pak dnes krátce u Hochkaru. Skvělých něco málo přes 1100km. http://tonda1200....-10.5.2015...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
My nakonec jeli jen v pátek okolo Křivoklátu, Točníku , Žebráku a nějaká ta moderní rozhledna kolem Berounky ale slunečných asi 300km a so-ne pracovní ale uvidíme se snad v Nedamovědoufám že budu mít kde spát abych nemusel za rybník do lesa ale i to je řešení a udělal bych tam svůj srázek pro zvané aby toho nebylo málo ten stejný víkend
Tak kdopak se pojede podívat o víkendu na Honza Fest na Lipno jedu se tam podívat na tu novou Afriku tak kdyby se chtěl někdo jet projet a nebo také podívat pište v pátek mám dovču tak vyrážím nějak až se vyspím .
pavelgsxrv napsal:
Tak kdopak se pojede podívat o víkendu na Honza Fest na Lipno jedu se tam podívat na tu novou Afriku tak kdyby se chtěl někdo jet projet a nebo také podívat pište v pátek mám dovču tak vyrážím nějak až se vyspím .
Co je to ten Honza Fest? Ne snad Honda Fest?(jen v sovislosti s tou afrikou)
Upravil kim dne 27.05.2015 15:40
Tak kdopak by se přidal o prodlouženém víkendu na nějakou projíždku nejspíše jen jeden den z těch třech volných a je mě jedno jestli on off a nebo můžu jet ještě sajdou