Toz Bohusu ja tez jezdim po tem fristajlu co sem predvedl pred odjezdem do Mongolia.Bracha tam bude mit stanek s burtama tak dofam,ze se tam potkame!Dojedu aj s Gabino.
Pane jo uš se těšim.Jinak moja semnů bila jednů a dyž mě půl dňa stála za prdelů a já se přehraboval f starým harampádí tak řekla že ju to može víkrát vřiť polůbnůt semnů jet.
Toje jasne domluvim to pro GS sajtnu na nako rozumno cifru.Mam cerny GS s vinovo sicno a mlada ma 650GS strebrny.Tak hledete nas tam a aspon pozgrindame.Budem tam asi tak kolem 10-10.30.Zatim Zdarec jdu na skopek!
tož valime rano vo pul vosmy, cestou vemem šťávu, dame kafe a v 9 sme ve slavkově.vodpoledne se presuneme pokecat do mohelnice a na pivko sfrknem do jeseniku.toz asi tak
jj tak holoubek shani kam by jel a ja mam tip jasneee tzv pracovni sobota
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Toš dobrí ale mě uš bolí f kříži,su f podřepu a bůchám dlažbu.Vymislel sem na dvoře nový posezéní tak jak to bude tak kváknu a možete posedět aš pojedete kolem.
dnéska vejlet gut, čuměl sem jako vosel a muzeum doporučuji.koncem sezóny pré rozšíří expozici vo ponorku-už pluje do hamburka.
foto pro bohůša vefoceno dnéska v muzeo
bohumil napsal:
Toš dobrí ale mě uš bolí f kříži,su f podřepu a bůchám dlažbu.Vymislel sem na dvoře nový posezéní tak jak to bude tak kváknu a možete posedět aš pojedete kolem.
No,nic proti,snaha se cení,ale dílna je dílna......
BMW R 1100GS vzor kačer
z teho nic nebude, páč sem makal celé téden a z hica su už blbé.jel bech se někam provětrat ale nejedu/hajs/ a v kraťasách nejezdím.zétra to šméknu někam do čech, na verglo píšó že tam takové hic nebude akorát furt nevím kam