Někdo nějakou radu jaké padáky pasují na svody Arrow? Už pár dní hledám na netu a všude řeší jen susplech.. Nevím jak velký rozdíl jsou svody arrow a remus.. Někde pak píší že ty a ty pasují pak zase že nepasuji a já už fakt nevím.. Nejvíc se mi líbí od Holana, ten mi na email neodepsal..
Už je mi snad i jedno jak vypadají hlavně aby to pasovalo..
Jinak tu budu mít na prodej origo TT padáky (spodek + vršek)
ja mam ramy které kryjou i plasty, když je to normální pad na rovném podkladu tak to celé drží jen na spodní části rámu, ale uz jsem zahucel do takové jako prikopy mezi polem a tam to ta vrchní cast hodně podrzela. taky jsem člověk co hodně padá. Je to moje první enduro takže dostává docela bídu. byl i jeden pad v cca 50kmh na afealt, a ram taky hezky podržel. Pobral úplně všechno. Takže za mě ok. akorat nevím co to je za značku. už jsem to s ním koupil :-)
to musela, tyhle padaky jsou jedny z nej a uz jsem jich videl dost padlych i ve vysokych rychlostech, ale tohel teda jeste ne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Apropo, jestli ho někdo z váš má, uvítal bych radu jak s montáží na levé straně. Origo padák je cca 3mm od hliníkové krytu motoru a tento přípavný padák se musí montovat mezi tyto dva díly. Tak jestli to mám nějak znásilnit nebo co?
Felix GSA přiložený následující obrázek: