ahoj, takze jsem nakonec zajel k Tomasovi a koupil jsem F5 .. prvni zkusenost super, cesta do vidne doprovazena kvalitni hudbou (porovnavam se sluchatky ktere jsem mel na dratu predtim). Nezkousel jsem jeste komunikaci s 2 lidma, vyzkousim tento tyden, na ceste do alp.
Par otazek pro ty co to maji, abych si usetril trapeni s hledanim reseni:
1. kdyz jde hudba, muze byt hrana do obou 2 zarizeni? nebo z kazdeho telefonu / navigaci ktera je spojena je to individualni ?
2. da se udelat konf. hovor (my dva + nekdo v praze) z jednoho telefonu? (ja zavolam, druha F5 je take pripojena a volame na mobil do prahy)
3. jak funguje prepinani mezi hudbou a komunikaci s dvouma F5? musi se neco mackat (kdyz bezi hudba abych mohl mluvit anaopak kdyz domluvime, tak aby se zapnula hudba) ?
slamak70 napsal:
Také teď řeším nákup komunikace , muže někdo napsat zkušenosti s originál C3 komunikaci? Rozhodují se mezi origo a F 5 , Děkuji
S C3 se spojíš jenom C3 a s F5 se spojíš z jakoukoli F4,3,5
F4 funguje urcite i s klasickym interfounem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
michalky napsal:
ahoj, takze jsem nakonec zajel k Tomasovi a koupil jsem F5 .. prvni zkusenost super, cesta do vidne doprovazena kvalitni hudbou (porovnavam se sluchatky ktere jsem mel na dratu predtim). Nezkousel jsem jeste komunikaci s 2 lidma, vyzkousim tento tyden, na ceste do alp.
Par otazek pro ty co to maji, abych si usetril trapeni s hledanim reseni:
1. kdyz jde hudba, muze byt hrana do obou 2 zarizeni? nebo z kazdeho telefonu / navigaci ktera je spojena je to individualni ?
2. da se udelat konf. hovor (my dva + nekdo v praze) z jednoho telefonu? (ja zavolam, druha F5 je take pripojena a volame na mobil do prahy)
3. jak funguje prepinani mezi hudbou a komunikaci s dvouma F5? musi se neco mackat (kdyz bezi hudba abych mohl mluvit anaopak kdyz domluvime, tak aby se zapnula hudba) ?
Dik !
Nějak jsem to přehlídnul - každopádně když máš jakýkoliv dotazy ohledně čehokoliv co jsi koupil u nás, tak máš rovnou psát a volat nám - od toho tady jsme. Nedá se sledovat 100 různých vláken ve fóru.. Teď jsem na to narazil čistě náhodou...
Odpovědi:
1. nevím o tom, že by šel jeden telefon napárovat na dvě sluchátka a mít je aktivní po A2DP současně. Možná to nějaký telefon nebo přehrávač umí, každopádně jsem to v reálu ještě neviděl. Ke každé F5 můžeš napárovat a mít připojené dvě další zařízení (2x telefon nebo navigaci + telefon apod). Ale nevím o tom, že by šlo spárovat jedno zdrojové zařízení (telefon) ke dvěma sluchátkovým sadám zároveň. Myslím že na to nemá BT šířku pásma.
2. teoreticky nedá ale prakticky mi pár lidí říkalo, že se jim to (nechtěně) povedlo. Každopádně to tak být nemá, taková věc by se prostě neměla podařit. úmyslně to vyvolat asi nejde. kdybys chtěl udělat konferenci třech lidí a z toho vás dvou na motorce, tak by to znamenalo použít funkce konferenčního hovoru třech mobilů, tedy normální vlastnost GSM sítě a ne interkomu.
3. hudbu pustíš normálně z menu přehrávání hudby v F5. Vlezeš do menu "přehrávání hudby", podržíš tlačítko až to pípne a spustí se ti playlist z telefonu. mačkáním dalších tlačítek přeskakuješ skladby tam a zpátky jak chceš. hlasová navigace ti poradí co přesně mačkat. Jakmile posloucháš hudbu a spárovaný interkom tě zavolá, tak jak se spojíte, tak to hudbu přeruší a když se rozpojíte (jeden z vás zmáčkne krátce středový tlačítko) tak se hudba myslím automaticky spustí ale mě to na mém telefonu hudbu nespustí, zůstane zastavená a musím jí zase spustit z menu přehrávání hudby. Ale jsou telefony, které to nedělají. Taky jsou telefony, kde nefungují pokyny pro přeskakování skladeb ale funguje zastavení a spuštění přehrávání. Asi záleží na verzi BT.
Pokud ty hraješ hudbu a chceš si popovídat po interkomu, tak stačí zmáčknout tlačítko pro menu interkom a pak zmáčknout pro připojení toho druhého (nebo když je vás víc, tak nahoru nebo dolů pro připojení jen toho posledního nebo předposledního spárovaného). Hudba se alespoň na mém telefonu zastaví automaticky jak z toho vyskočím.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
slamak70 napsal:
Také teď řeším nákup komunikace , muže někdo napsat zkušenosti s originál C3 komunikaci? Rozhodují se mezi origo a F 5 , Děkuji
Tak si tam přihoď k rozhodování ještě Midland BT next. Sice neumí konferenci jako F5, ale dosah je super.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
slamak70 napsal:
Za mě velká spokojenost. Jednoznačně největší výdrž baterie. Naposledy v Slovinsku dva dny celodenního ježdění a hraní muziky bez nabíjení. F5 mám taky a baterka ani zdaleka taková výdrž. C3 se spojí opravdu jen s C3, to je blbé. Komunikace jezdec, spolujezdec super v jakékoliv rychlosti. Komunikace moto-moto používám Interphone Tribe. 200 m není nic, ztratíš se jako malina. Vysílačka je na to lepší,
TAZY: to může být právě tím dosahem. Bude to mít nižší výkon. Mě vydrží F5S v režimu interkom cca 9 hodin. Ráno ho zapneme, večer vypneme a obvykle už hlásí že baterka je vybitá. Ale jede fakt celý den. V Alpách jsme nedávno zkoušeli provozovat to prostě od rána do večera bez vypínání - pořád spojeno. Ne že by se pořád povídalo ale je to spojené. Ta vzdálenost je mnohem větší a vysílačku už jako nutnost vůbec nevidím, protože se vzdáleností přes kilometr celkem vystačíme.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já tedy za jízdy komunikuju taktonebo taktoMá to teda malý dosah,ale je to levné,nepotřebuje to baterky,je to srozumitelné i v cizích jazycích a má to maximální úspěch....
vlastimil napsal:
Já tedy za jízdy komunikuju taktonebo taktoMá to teda malý dosah,ale je to levné,nepotřebuje to baterky,je to srozumitelné i v cizích jazycích a má to maximální úspěch....
Pro neznalé přeložím:
= Pozor, motor mi jde jen na 1 válec
= Motor už mi udělal pápá a nejde vůbec
Upravil stepan dne 02.08.2013 13:31