Jinak pro mne za mne by tam mohla bejt treba jen fotka Emila, to by byla alespon recese, nebo Bohumil z Ga-Pa, to by bylo jeste lepsi
Upravil morabo dne 02.07.2013 23:43
Maiali nel Fango!
No a velikost je spis jako delší ručník. Kdyz bych to dal kolem pasu po koupání tak mi poleze jahoda ven. Ta osuška by měla dle me mít velikost 140/90-100cm. Do té s fotkama určitě nepujdu ale do něčeho takového jako jsem dal obrázek bych šel hned,a nejlépe přímo ten obrázek natisknout na ten větší rozměr osusky a bude to super
Upravil LukyGs dne 02.07.2013 23:44
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Musím znovu připomenout, že nejsem grafik a žádného grafika si na to najímat nebudu. Vyjde to pak celé o to dráž a pak zase budete remcat, že je to drahé. Dělám to ve svém volném čase. Na osušku nebudu používat grafiku staženou z netu (reaguji na ten obrázek od Lukyho). Jednak nevím, kdo ho dělal a druhak nevím, jaká jsou tam autorská práva. A také v tom nevidím žádnou symboliku a spojitost s naším fórem a tématikou kšiltovek.
Jsem ochoten to celé předělat. Vezmu si k ruce kolegu, který s grafikou umí. Ale nikdo nesmíte počítat s tím, že vše bude dle Vašich přání - to bych neustále řešil, že něco se nelíbí tomuhle a něco se nelíbí tamtomu. A také se nám zkracuje čas na objednávání.
xHackerM napsal:
Jsem ochoten to celé předělat. Vezmu si k ruce kolegu, který s grafikou umí. Ale nikdo nesmíte počítat s tím, že vše bude dle Vašich přání - to bych neustále řešil, že něco se nelíbí tomuhle a něco se nelíbí tamtomu. A také se nám zkracuje čas na objednávání.
tak si nech od nejakeho grafika tady nacmarat motiv...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
Jinak pro mne za mne by tam mohla bejt treba jen fotka Emila, to by byla alespon recese, nebo Bohumil z Ga-Pa, to by bylo jeste lepsi
jo Bohumyl z GA-PA je ultimatni fotka
17 cm
Hicksi, když jsem potřeboval pomoct s grafikou na kšiltovky a žádal jsem tady pomoc, tak se mi neozval nikdo. Proberu to s kolegou.
A když už tedy vyjadřujete svoje představy, tak v tom alespoň pokračujte, ať mám inspiraci. Nemělo by to ale trvat dlouho, samotná výroba je na 3 týdny a chci to mít na srazu.
Michale, nevím jestli "fotky" jsou dobrý nápad, mě osobně se to nelíbí (neber to osobně, je to jen názor), kšiltovky byly pěkný a žádná fotka tam nebyla, vše bylo jednoduchý a takový jako pěkně uhlazený, tohle je proti čapkám strašlivě přeplácaný barevný atak... Je nutný to opravdu dělat z fotek? Proč se nedržet tak trochu stylu kšiltovek. Mě by se daleko více líbilo něco jako sem hodil LukyGS (neříkám to stejné ale něco v tom stylu)...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Michale, nevím jestli "fotky" jsou dobrý nápad, mě osobně se to nelíbí (neber to osobně, je to jen názor), kšiltovky byly pěkný a žádná fotka tam nebyla, vše bylo jednoduchý a takový jako pěkně uhlazený, tohle je proti čapkám strašlivě přeplácaný barevný atak... Je nutný to opravdu dělat z fotek? Proč se nedržet tak trochu stylu kšiltovek. Mě by se daleko více líbilo něco jako sem hodil LukyGS (neříkám to stejné ale něco v tom stylu)...
Díky za názor. Vysvětlím ty fotky. Přišlo mi jako dobrý nápad tam dát fotku motorky a zase jsem chtěl nějakým způsobem vyjít vstříct i těm, kteří by tu danou motorku neměli. Tak jsem zvolil fotky všech typů GS. S tím pásem fotek už nepočítám a přemýšlím, jak to předělat. Nějakou myšlenku mám, jen k tomu musím najít odpovídající grafiku.
To, co sem dal Luky je do jisté míry hezké, ale dělal to grafik nebo grafické studio. A to já nejsem a vzhledem k nákladům ani nic takového poptávat nebudu.
LukyGs napsal:
Vím že tu grafiku nechceš měnit ale mě by se místo fotek líbilo něco takovéhodle.
Vidis, hezkej positivni priklad pro porovnani
Na tom je znat, ze to delal grafik....
ne. to delal DOBREJ grafik.
17 cm
xHackerM napsal:
Musím znovu připomenout, že nejsem grafik a žádného grafika si na to najímat nebudu. Vyjde to pak celé o to dráž a pak zase budete remcat, že je to drahé. Dělám to ve svém volném čase. Na osušku nebudu používat grafiku staženou z netu (reaguji na ten obrázek od Lukyho). Jednak nevím, kdo ho dělal a druhak nevím, jaká jsou tam autorská práva. A také v tom nevidím žádnou symboliku a spojitost s naším fórem a tématikou kšiltovek.
Něco s tím udělám...
Míšo, někdy je lepší onu věc vyrobit dráž a pořádně než tam naplácat pár fotek který vypadají...a to se na mě nezlob, jako celek kýčovitě.
Já osobně si raději připlatím za osušku ve stylu co jsem dal obrázek než jít do levnější s těma fotkama. Nezapomeň že to děláš pro fandy značky a tohoto fora, když ta osuška vyjde na cca 800kč a byla by v provedení jiném než jsi navrhl tak si ji klidně jako fanda a člen tohoto fóra koupím raději jak osušku za 300kč v onom tvém provedení. Raději jednu ale hezkou než dvě jen k vůli ceně.
Když už se tím zabýváš a chápu že ve svém volném čase, což tady většina lidí oceňuje včetně mě ale zkus se doptat zda by nějaká reklamka onu grafiku zvládla a za kolik. Pak jsou tady taky fotobanky, kdy ten obrázek koupíš třeba za 3tis. a při třeba 100 osuškách by byly jen o 30 kč dražší což není žádná hrůza. Každopádně se to chce vykváknout na fotky a řešit to stylem co jsem dal.
Pokud chceš zjistit jaké by se líbily více tak není nic jednoduššího jako tady založit novou anketu, která by byla narozdíl od některých jiných smysluplná.
Upravil LukyGs dne 03.07.2013 11:38
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
milan enduroskola napsal:
že by další story ala paní píchla, když vezla kšiltovky?
Nebuď trouba. Michal se snažil a poučil. Takže věřím, že podruhé už takhle nikomu nenaletí. Spíš ho obdivuju, že se do toho pustí s takovu vervou a dotáhne to i do konce, navzdory cancům na webu aj.
Jo a nějaký jednodušší vzhled osušky by mě také potěšil více. Třeba foto mého upatlaného Bobše od bláta
Ba ne.
Nejsem grafik, nemám potřebné vybavení, jinak bych vypomohl rád. Jsem pro nějakou symboliku tohoto fóra.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xHackerM napsal:
Ještě ale potřebuji doladit detaily, na které tady teď nemám čas.
Já bych osobně dal jiný logo Unstoppable nebo se ho úplně zbavil. No a potom bych zvolil jiný písmo www.bmwgs.cz, jinak proč ne.
Upravil Paul dne 03.07.2013 13:54