Teď napíšu možná nepopulární příspěvek, ale občas mne napadne takový "pohled z druhé strany". PARIho neznám, třeba je dobrý a seriozní obchodník, určitě tu má skvělé reference. Nicméně jeden jeho emotivní příspěvek vyvolal vlnu solidarity a najednou je obětí konkurence.
Já vyráběl UL letadla od roku 1990, vybudovali jsme jednu z největších firem v Evropě, česká konkurence posílala jedno udání za druhým, dokonce nás obvinili, že pod záminkou exportu pašujeme v trubkách motorových rogal drogy na Balkán:-):-). Všechno jsme přestáli, konkurenci umlčeli, ne podobnými metodami, ale poctivou prací. Vždycky jsem se těchhle konkurentů-garážových kutilů - ptal - "Proč místo pomlouvání neděláš lepší letadla? To je ta nejlepší reklama, konkurenci pomlouvá jen ubožák".
Ale zpět k PARImu - hele PARi, pokud máš čisté svědomí, rozhodně to nevzdávej. Bojuj, ukaž že jsi opravdu nejlepší, když tohle konkurence dělá, asi jí teče do bot a pomlouvání je vždy dobrá indicie. Když utečeš, spousta lidí Tě tady bude litovat a nadávat na blbou Alenku, ale dost lidí si možná řekne - "Utekl, co když na tom bylo něco pravdy?"
Upravil Ivan dne 19.07.2013 14:44
Ivane ja nechci litost...Ty mas firmu v CZ ktera je Tve baby,zivi Te a proto bojujes tam.Ja mam to baby tady a ver ze taky bojuju...motorky BMW jsou velke hobby a vzdy budu kolem nich,ale tady.
PARImoto napsal:
Ivane ja nechci litost...Ty mas firmu v CZ ktera je Tve baby,zivi Te a proto bojujes tam.Ja mam to baby tady a ver ze taky bojuju...motorky BMW jsou velke hobby a vzdy budu kolem nich,ale tady.
Pokud Tě bavilo co jsi dělal, tak bys neměl přestávat. Už jen proto, že Tvoji zákazníci jsou podle informací zde nadmíru spokojeni a nic na tom nemění ani nějaké DPH.... Ale je to samozřejmě Tvůj kšeft a Tvoje rozhodnutí....ale pro potencionální zákazníky zde je to asi škoda
Jo a Ivan má pravdu!
Upravil Dave81 dne 19.07.2013 15:11
PARi - škoda že se neznáme, jsi prý dobrý kluk, ale možná jsi mne nepochopil - já Tě nelituji, jen tvrdím, že ukončení činnosti tady = útěk a může to vyvolat různé dohady. Ale rozhodnutí je pochopitelně na Tobě. Já bych napsal Alence - "Milá Alenko, jestli Ty se nebudeš bát odhalit svou identitu, tak já se nebudu bát ukázat Ti doklady, které dokazují legálnost mého podnikání, popř. sám dám podnět na kontrolu mé firmy v tomto směru. A až to dobře dopadne, pošlu ji na Tebe:-):-)."
Pari, vyvolává to divné pocity. Pokud máš svědomí čisté, tak bych se jenom chechtal, jak je Alenka nasr.aná . No a pokud se stala chyba z neznalosti, tak bych to přiznal a je to... Stejně takových motorek jsi prodal kolik? 1?2?
Pokud je dovoz do ČR pro Tebe jenom pár drobných, tak to i chápu, že nemáš náladu reagovat na takové debi.ly.
Ale v konečném důsledku to může poškodit Tvou pověst, když se k tomu stavíš takhle.
debi.lů je všude plno, asi v UK mnohem míň než u nás...
Upravil ripper dne 19.07.2013 15:55
Hele Pari upřímně řečeno s Tvejma cenama a kvalitou motorek prostě šlapeš někomu na kuří oko. Bylo víceméně otázkou času kdy o sobě dá (nebo dají nick Alenahromádková neznamená, že je to jeden člověk) nějakým způsobem vědět. Zvolil (li) zatím tento způsob, to je hodit pochybnost mezi lidi co mají zájem o koupi BMW. To jsou celkem logicky zvolený tyhle stránky. Nemyslim si že je nebo jsou to nějaký vymetený koule ty tyto situace řeší naprosto jinak. Jestli jseš čistej pokračuj dál a uvidí se, čeho je nebo jsou schopný. Jednou tady zdejší člen nakousnul problematiku dovozců co stáčejí km a že až přjde čas tuto informaci pustí. Jestli mě to neuniklo tak to zatím nepustil. Jsou dvě vysvětlení bud věděl ho.vno nebo se po.sral. Prostě jsi vlezl na cizí hřiště a oni Tě nechali chvíli kopat ale už se mu nebo jim zdá, že kopeš moc a dlouho. Ted je na Tobě jak se k tomu postavíš. Jestli to zabalíš vyhrál (li) ,stejně jako ty co stáčej km.
Ivan napsal:
PARi - škoda že se neznáme, jsi prý dobrý kluk, ale možná jsi mne nepochopil - já Tě nelituji, jen tvrdím, že ukončení činnosti tady = útěk a může to vyvolat různé dohady. Ale rozhodnutí je pochopitelně na Tobě. Já bych napsal Alence - "Milá Alenko, jestli Ty se nebudeš bát odhalit svou identitu, tak já se nebudu bát ukázat Ti doklady, které dokazují legálnost mého podnikání, popř. sám dám podnět na kontrolu mé firmy v tomto směru. A až to dobře dopadne, pošlu ji na Tebe:-):-)."
Hezký Ivane,jenže takhle se to řeší v civilizaci akorád,že tady jsi na Klondaiku
Ivan napsal:
Hezký Ivane,jenže takhle se to řeší v civilizaci akorád,že tady jsi na Klondaiku
to dela ta Morava, rikam to furt
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj Parisi,tak já musím taky.To,že jsme oba na stejné vlně to víme.Oba víme,že každý máme sklony k pěkným,perfektním věcem i činům.Tvé rozhodnutí je tvé rozhodnutí a nezdá se mi to jako perfektni.Věřím,že to co tě potkalo a to nemyslím jen Alenku,je pro tebe teď těžké a mohlo se to podepsat na tvé náladě.Proto možná taky toto tvoje rozhodnutí,které my tady těžko pochopíme.Přeji ti,ať se ti ve všem co děláš a dělat budeš,daří.Nám ostatním přeji,aby jsi se brzo vrátil na zdejší trh s motorkama,které jsou třeba jako ty moje,které jsi dovezl.
Podle mě je kravina odsud utéct, je to jako by Alenka měla pravdu. Paris neser a nic nebal ja bejt tebou dal bych si panáka na alenku a valil sem moto dál a dál. Ona i negativní reklama je reklama.. Servisák
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ja mam podobnou zkusenost. Taky pred par lety na me radoby konkurence poslala bernak za nedovolene podnikani , neplaceni dani atd. Prvni moje reakce byla ze koncim a taky jsem to na cas utnul ALE pak sem prehodnotil system fungovani a byloto a konkurence sla do kytek
Pari je to tvoje rozhodnuti a ja ho plne akceptuji a rad te tu zas uvidim pokud se rozhodnes jinak. Sam mam motorku od tebe a minimalne dva moji kamaradi kterym sem te doporucil. Nikdy zadnej problem nebyl a myslim si ze ani nebude.