Našel by se tady někdo z Ostravy? Potřeboval bych okouknout motorku Janina, kterou mi nabízí http://www.bmwgs....d_id=19206 Nerad bych jel přes celou republiku zbytečně. Samozřejmě mám na mysli někoho s více jak dvěma příspěvky
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
RT vlastním cca 2roky a zkušenosti následující.
- stále jsem měl tendenci dodělat radio. Kdyz jsem ho dodelal, koupil jsem intercom F5 a Radio po krátké době opět vyndal a využívám tento super kaslik na klíče peněženku, vysílačku atd :-) veškerou hudbu si pouštním pekne do sluchatek. Za me Radio neni dulezite....
- motorka me dostává, jak klame vzhledem. Velice se sní dá lehko cestovat na dálky, ale take pekne brousit stupacky v pekny zatáčkách.
- docela me mrzí, ze na mem stroji nemám ESA to by me zajímalo jak funguje a jak je to znat.
Stumby napsal:
- docela me mrzí, ze na mem stroji nemám ESA to by me zajímalo jak funguje a jak je to znat.
neni nejakej jinej upgrade tlumicu pro RT?
bych se divil. Muzes mit moc fajnovej podvozek i tak... navic ESA je v ruznych generacich a ne vzdy to je uplne ono.
Funguje nova, ale tlumice jsou neotviratelny (vsechny?)... atd. musis repasovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a nyní tu vznikne nový vlákno o pružinách na RT a GT,hiksi,ty si asi nějaký dealer,to už není normální
to RT mi trochu nasadilo brouka do hlavyže bych vyčenžoval
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
a nyní tu vznikne nový vlákno o pružinách na RT a GT,hiksi,ty si asi nějaký dealer,to už není normální
to RT mi trochu nasadilo brouka do hlavyže bych vyčenžoval
bystricke co je nenormalniho na reseni podvozku jety moto? at to panum jezdi poradne.
a na RTcku se projed... meli jsme na pulden pujceny DOHC a nejelo to spatne... jen trochu divnej posez, divny riditka, min mrstny a nevidis pred predni kolo.
ale SKVELE brzdilo.
---
kazdopadne LC uz ho myslim v leccems dohnalo i co se tyce komfortu na delsi vzdalenosti... stavitelne plexi, tempomat...
Upravil hicks dne 23.07.2013 23:51
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... ty ole .. to čučím .. na fóru GS a vypadá to, že lepší moto než RT není
taky jsem o ní uvažoval, na mý ježdění ideál .. ale když mě se tak nelíbí ...
(ch)stepan
RT bylo u mě, kámoš z Val .mezu ho měl a já říkám až zestárnu koupím si ho taky. Káčko jsem tu měl před tím (1300) RT je prostě ještě motorka.
A to co tu bylo, bylo luxusní.
Tam jsem už hledal ale je tam jen na nový model v češtině, zapoměl jsem napsat že bych to chtěl na 07ku, ale díky. Asi v tom nebudou žádné extra rozdíly ale říkal jsem si kdyby někdo měl náhodou přímo ke staršímu typu.
RT je doma . Koupil jsem ji od Janina a hned včera dovezl po vlastní ose z Ostravy. Ve včerejším "mrazu" jsem asi nejvíc ocenil vyhřívanou sedačku a hefty
Cesta proběhla v pohodě, průměrná rychlost 108 Km/h a spotřeba 4,8 l/100km. Tempomat je báječná věc...
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
berka napsal:
RT je doma . Koupil jsem ji od Janina a hned včera dovezl po vlastní ose z Ostravy. Ve včerejším "mrazu" jsem asi nejvíc ocenil vyhřívanou sedačku a hefty
Cesta proběhla v pohodě, průměrná rychlost 108 Km/h a spotřeba 4,8 l/100km. Tempomat je báječná věc...
Ahoj, zajímalo by mne, jestli se to na RT dalo "vydržet" s tou kapotáží i v takovém horku ?
propocenej jsem byl až na prdel! (zádech), naštěstí tam je tempomat a mohl jsem občas pustit i pravou ruku a vyvětrat ji v proudu vzduchu mimo kapotáž.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT