fifa napsal:
na to by vás užiloa ted k tomu zrazu vevis b udu rád když se dostavím snad to vyjde budu tuho mití okolo toho termínu dost taksnad to vyjde budu se snažit jinak pokoje co to je ??? mi máme z bečkou vastní interkontinentál tak s náma si hlavu nelamej
fifa napsal:
na to by vás užiloa ted k tomu zrazu vevis b udu rád když se dostavím snad to vyjde budu tuho mití okolo toho termínu dost taksnad to vyjde budu se snažit jinak pokoje co to je ??? mi máme z bečkou vastní interkontinentál tak s náma si hlavu nelamej
tak sranda musi bejt ne?
maš recht
tak vidis ale hlavne si nezapomen nahradni klic aby se ti nestalo to co predtim to uz by nebyla takova sranda
Všechno bude, neboj mámo
vevis napsal:
Velka cast off vyjizdky vypada takto.Ale prave v techto mystech jsem uz lezel.Oni takove zbytky kaluzi a par cm blata jsou na tezke motorce pri vetsi rychlosti docela zradny.
Co je zrádný, o tom mi povídej
aldisek přiložený následující obrázek:
Bob přijede i s tulamore,ale jak tak na to koukám tenhle terén asi nebude to pravý ořechový na moje metzeler tourance.
Bobe.,nic si z toho nedelej, ja jsem si taky jeste nekoupil spunty a padaky, takze asfalt bude stacit a pak si dame tu flasku, kterou jsme jeste nestihli vypit
vyky
to Bob: jezdil jsem v neděli horší terén okolo Lipna na origo Bridžkách...jen jednou jsem byl v kopřivách, ale moto zůstalo na kolech...jak jsem říkal, že GS beru jako silniční moto, tak mi to stejně vždycky nedá a vezmeme to "zkratkou"
pokud by bylo sucho, asi bych se přijel projet, jen ten čas nějak teď moc není...pokud bude mokro, nechal bych si enduro hrátky na doma a na KTM...
fifa napsal:
tak sranda musi bejt ne?
maš recht
tak vidis ale hlavne si nezapomen nahradni klic aby se ti nestalo to co predtim to uz by nebyla takova sranda
no to teda jo sem pěknej lepl ješte sem o nepřidelal musím to napravit a to hned zejtra
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
tak sranda musi bejt ne?
maš recht
no to teda jo sem pěknej lepl ješte sem o nepřidelal musím to napravit a to hned zejtra
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
tak sranda musi bejt ne?
maš recht
Uz vcera bylo pozde
panove jen pripominam, ze tato akce neni zadana v akcich
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci