[quote]Spitfire napsal:
V 10:30 jsem přijel a 13:30 jsem odjížděl s nablýskanou motorkou.
jen doufam že jim stačil vychladnout motor než se dostali pod víko na ventily, za tu krátkou dobu
Upravil kim dne 04.09.2013 16:20
Za mně taky vyslovuji spokojenost. Motorku mi sice neservisovali , ale potřeboval jsem zajistit nějaké náhradní díly a to spíše korunové prkotiny. Ochotně vše vyhledali v PC a co neměli tak do dvou dnů bylo. A to mi ještě předvedli ADV. Opravdu s takovým přístupem se člověk setká málo kde.
Romane a jak to bylo s tema tlumicema Tomase? Nerepasoval to Prochajda a nestalo to za prd?? Nebo byl to Tomas? Nekdo u me byl a rikal ze nechaval u Prochajdy repasovat ESA tlumice a za 2000km to bylo to samy.. kdybych ja si vzpomel kdo to byl... podle me TomVS ale mozna se pletu..
Super doporucenia ja som zatial chodil do Bielsko Biala a pristup ako citam adkukali od nich aj s umitim motorky naposledy som dol v PL na 20000km a platil som 230€ ale doniesol som si svoje oleje kedze s nimi robim. V BA mi povedali cenu viac ako 500€
Ale pozeram po inom servise lebo v PL mi motorku robia vzdy na 2krat . pri 10000 mi spravili zle syncho. a teraz mi motorka trase ako blba a ked ju dam do garaze citim strasne benzin. A este ma ojebkali v Biale o 120€ lebo namiesto 0,5l brzdovej napisal 5L a neviem tie prachy od nich dostat naspat musim tam ist osobne
2. Pan vedoucí si něco klepe do kompu možná i 5 minut, občas se na mě podívá a zase si datluje... Už sem byl několikrát na odchodu, ale říkám si, počkej... Načež pan vedoucí konečně ukazuje na týpka u motorek, že ten mě to řekne
3. Týpek u motorek říká, že neví, musím si počkat na mechanika a ten mě to řekne...
4. Přichází mechanik... Prý že potřebuje VIN... to už sem byl fakt nasraný. Říkám mu, že VIN nemám a chcu to zhruba orientačně. Týpek že se tam bude teda dělat jenom olej v motoru a kontrola ventilů. No a že to bude tak kolem 6000 Kč.
Po neblahé minulé zkušenosti a teď tady tomto su opravdu rád, že tam nemusím a nechcu servisovat motorku.
Nechápu jak vůbec můžou fungovat a evidentně ani v těch pár lidech jeden neví co dělá druhý.
No a 6000 Kč za výměnu oleje a seřízení ventilů... No proč ne.
Taky přihodím něco. Jen si odskočím k mardovi- o Tonikovi nepochybuji že je levněší a co do kvality už vůbec, ale nevím kdyby ti vymněnil těsnění pod víka řemen a všechny olejě + desky + svíce + brzdovku a dostal by se na 5500...jezdil bych k němu taky a nedělal si to sám.
K věci:
Z d ůvodu přehrání softu a kalibrace ESA (popíšu jinde) jsem se objednal přes jejich formulář, na druhý den mi volal mechanik, domluvili jsme se, vysvětlil jsem co a jak.
Dovezl jsem odpo, ráno mi volá s info co a jak, z práce se pro moto stavuji, mechoš mě vzal dolů do dílny podal info. Docela fajn jsme pokecali, moc příjemný kluk a evidentně o tom něco věděl. Platba- nic- vlastně jsme nic neopravili - (ano ESA je KO ale soft přehráli- i když není jisté že mi to od vybíjení aku pomůže.
Za mě palec nahoru, ne vždy jsem tam byl spokojen, tohle se mi líbilo.
Pro lidi bez fin. limitů dobrá zpráva....pro ty druhé jsem tu já
Waltr napsal:
Taky přihodím něco. Jen si odskočím k mardovi- o Tonikovi nepochybuji že je levněší a co do kvality už vůbec, ale nevím kdyby ti vymněnil těsnění pod víka řemen a všechny olejě + desky + svíce + brzdovku a dostal by se na 5500...jezdil bych k němu taky a nedělal si to sám.
K věci:
Z d ůvodu přehrání softu a kalibrace ESA (popíšu jinde) jsem se objednal přes jejich formulář, na druhý den mi volal mechanik, domluvili jsme se, vysvětlil jsem co a jak.
Dovezl jsem odpo, ráno mi volá s info co a jak, z práce se pro moto stavuji, mechoš mě vzal dolů do dílny podal info. Docela fajn jsme pokecali, moc příjemný kluk a evidentně o tom něco věděl. Platba- nic- vlastně jsme nic neopravili - (ano ESA je KO ale soft přehráli- i když není jisté že mi to od vybíjení aku pomůže.
Za mě palec nahoru, ne vždy jsem tam byl spokojen, tohle se mi líbilo.
Pro lidi bez fin. limitů dobrá zpráva....pro ty druhé jsem tu já
No těsnění pod víka mi nedával,a desky taky ne,ty byly o.k.