tak jsem si taky něco zhotovil. U firmy Emers jsem si koupil dva budíky s glicerynem, jinak je s nimi super komunikace. Na kreslil jsem si a vytisknul pro ty budíky držáky a pak už jen udělat stojan. Je dřevěný.
Mám už objednané hadičky, zvolil jsem hadičky pro palivo o vnitřním průměru 4mm, vnější průměr 10mm. Hadička je pevná, podtlaku nepoddajná. Tak koukněte na fotky...
Upravil monsery dne 28.03.2020 14:39
Lítám pomalu a nízko..
to kmitání ručičky by měl pobrat i ten gliceryn, ale uvidím....kdyžtak nějaký ventil přidám. Chtěl bych se zeptat, jaká je správná číselná hodnota na tom budíku, kolem které by se měla ručička při seřizování pohybovat? Jedná se o jednosvíčkový motor 1150 GSA.
Upravil monsery dne 29.03.2020 01:21
Lítám pomalu a nízko..
Ahoj, potřeboval bych udělat synchronizaci válců na BMW R1200GS 2008. Někdo schopný a ochotný udělat na počkání? Jsem z Litomyšle, přijedu kamkoliv pokud to nebude zrovna přes 1/2 republiky. Děkuji
Ricky001 napsal:
Ahoj, potřeboval bych udělat synchronizaci válců na BMW R1200GS 2008. Někdo schopný a ochotný udělat na počkání? Jsem z Litomyšle, přijedu kamkoliv pokud to nebude zrovna přes 1/2 republiky. Děkuji
Když bys měl cestu kolem Hrochova Týnce dej vědět. Petr
SzotekBD napsal:
Ahoj. Přišel jsem o boxera a kdyby chtěl někdo šlauchváhu na dva válce je u mě k odvozu za nic.
Ahoj Slávku, poslat by se Ti to asi nechtělo vid?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.