Nechceš si dát jeden den dovolený a přijet mi pomoc?
Neznáš/te náhodou někoho schopnýho v okolí Nymburka? Ani se mi to za cenu práce nechce dávat do servisu, ale sám na tom strávím moc času. Ale kdyby se ochotný pomocník našel, tak bych se samozřejmě odvděčil.
No nějak to vymyslím. Díky za rady.
Do it my way...
Takže jen FYI, měl jsem křivou hlavu, dal jsem to do kupy a zatím je vše ok, ale zatim jsem ujel jen asi 50km, až ujedu aspoň nádrž tak budu muset okouknout všecky hladiny, jestli je všecko OK. Jen nevim příčinu tý křivý hlavy.. jen doufám, že se to nebude opakovat.
Ale chci i tímto takhle hezky mezi lidmy poděkovat servisákovi, jeho ochota je fakt úžasná. Jen kdyby jste přijeli o hodinku dřív, tak máte i výbornej oběd :-)
Takže dík a snad už nebudu muset volat a otravovat a příští shledání bude někde na srazu a ne v garáži..
Do it my way...
Tak mám stejný problém, jako se řešil na straně 2 tohoto vlákna. Po 2km jízdy se rozsvítí kontrolka přehřátí, chladič vlahý, hadice horké, termostat v pořádku. Po sundání krytu pumpy jsem zjistil, že se pumpa netočí(při stojicím motoru lze s pumpou lehce otáčet, jen občas se zadrhne), takže bude odrbaný hnací pastorek. Není mi jasné, do čeho tento pastorek zapadá, na fotce od rakety(předešlá strana) je pastorek hnací a pastorek hnaný. V katalogu jsem našel pouze 1ks pastorek hnací s číslem 11517652905. Chci to rozdělat až budu mít ND, ví někdo jaké je objednací číslo toho druhého pastorku?
Dík, takže objednám 2 ks pastorku č. 11517652905. Poradí někdo, kde objednat? V okolí tu nic nemám, nechám si to poslat, takže je jedno z kterého konce republiky to bude. Stránky BMW Krotil jsou mimo provoz.
Jestli budeš mít očesané jen tohle a pujde to dobře vyměnit, tak to zkus. Ale určitě mrkni i na tu hřídelku, která pohání vodní pumpu. Ta se od gufer vydře a protéká tamtudy voda. U mě to nakonec po dalších zkoumání a dokonce i bezvýsledné návštěvě servisu byla právě takhle hřídel, přes kterou mi protékala voda do oleje. Ale to hnací ozubené kolo podle mě nebude tak jednoduché zvenčí sundat.
Jo a zkus ježka, http://www.adv1.cz/ odtam jsme objednávali díly. Nebo je ještě nějakej žlábek či jak se jmenuje, ale to si nejsem jistý, já objednávám když už tak od ježka.
Do it my way...