Ceny jsou výborné.
Každopádně gratuluji, skvělý marketingový tah, dát slevu z MOC a použít kouzelné slůvko "tester BMW", a hned je skoro vyprodáno.
Já jsem kdysi dostával věci na testování zadarmo, no, doba je jiná.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Pardal napsal:
Chystáme i bezešvé, ale to zatím je fázi testů vyroby samotného materiálu, ale tyto vyrobky jsou řádově dražší. Ale pokud se povede tak to bude.
Jinak na prádlo je zatím spousty pozitivních ohlasů, v příštím týdnu rozešleme zbytek objednaných věcí pro "TESTERY"
Jsem v oboru laik ale nemyslím si, že je to jen otázka bezešvé technologie.
Teď se dívám na jedny levné boxerky, švy vypadají +- stejně, ale jsou jinak umístěné, nejsou vzadu ale jakoby úplně dole a nejsou cítit.
Kejda - no dívej se na to jak chceš, ale pro mě je marketing když se můžu řídit názory spotřebitelů, a podle toho něco dělat s vyrobkem, a tady tu zpětnou vazbu mam od spousty lidí ať znamých a nebo pro mě neznamých. Pro někoho je marketing zdůvodňovaní vysoké ceny, pro někoho je marketing něco okopírovat... My naše výrobky v každé nové výrobní várce někam posouváme, a mam radost když přijede zakazník v našem oblečení a sam řekne, supr tohle jste zase vylepšili.
Suky určitě díky za názor, ja třeba s těma švy žadný problem nemam, a kdyby jsi se ty neozval vubec bych nad tím nepřemyšlel, ted se na to podívam, co by šlo udělat.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
testovány dlouhý a krátký trencle XL.
ani na jednom nebylo po 9-ti dnech párání ani nic podobnýho, každý den to bylo 400-450km v teplotách 15-38st, oboje v textilních hadrech, jednou jen s vnitřní síťovkou gatí a podruhý s membránou páč se nedá vyndat.
osobně jsem chtěl dlouhý gaťky právě proto, že mam kalhoty bez možnosti vyndání membrány a bylo mi to po chvíli strašně nepříjemný na kůži (až tak, že jsem je na kratší cesty nenosil raději vůbec). Oboje trencle super i po kolikerym propocení a promáčení deštěm furt voněj jak nový :c)) nebo mi to napoprvé pozabíjelo čuchový buňky nebo co, ale je to prostě furt stejný :cD
ovšem ani jeden jsme nebyli takový frajeři, abychom to nosili přímo na... bez standardní podkladové vrstvy :c))
jedinou "výtku" bych k tomu mohl mít... po několika dnech jsem měl od gumiček který drží u dlouhejch trenclí nohávy na místě, jakože odřenou kůži... nicméně asi je to prostě tím, že to má držet na místě, tak to taky drží na místě
uvažoval jsem jestli tu gumičku dát slabší (což by nevyhovovalo zase všem) nebo tenčí (což by zase nemuselo držet tak pěkně jak to drží), ale nakonec je to asi ideál tak jak to je :c)
na test trička se těšim, ten už bude asi objektivnější, protože tam se nebojim zkoušet to přímo na kůži :cD
Netopyr_tv: ta gumka nemuze byt tenka bo by se zarezavala , ale mohla by byt trocha volnejsi pro nas co mame chlapsky stehna je to na fest
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Platí ještě možnost "testování"? Seriózně uvažuju o trenclích z nějakého funkčního materiálu (nošené jako 1. vrstva). Ale lepší by asi byly bezešvé... S bavlěnými mám nepěknou zkušenost :-(
Je tam akce při objednání 2ks sleva 20%. Akce je přímo v eshopu,stačí objednat odpovídající počet ks. Tyto ponožky mají proti starým více stříbra. Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Odzkoušeno triko s krátkým rukávem a krátké boxerky v 30 stupních
10 dnů na řeckém ostrově. Triko jako vrchní oděv , boxerky v kraťasách. I když pofukoval mírný větřík , žádné pocity chladu ani pocení. Myslím že to bude dobrý výrobek. Když jsem srovnával s trikem z lídlu , tak ten dost profukoval a byly pocity chladu. Boxerky nijak neřezaly do pozadí ani do přirození.
konecne jsem se dostal k napsani mych pozorovani. Zkousel jsem trika a kratky i dlouhy trenky. Pradlo jsem nosil v souctu 4 dny v kuse. Vzdy jsem ho nechal jen vyschnout od potu a vyfoukat, protoze nebylo kde prat... Jeli jsme jak dlouhy cesty, tak enduro. K tricku vyhrady nemam a ihned jsem to zaradil mezi nejlepsi funkci veci, ktery nosim. Ten odvod potu fakt funguje a po propoceni se s nim nemusi zachazet jako s toxickym odpadem s jednou minidrobnosti jsem mel problemy, a to po ranu ve stanu, kdyz bylo jeste sero, sem nemohl trefit, kde to ma predek a kde zadek. Hodila by se nejaka svetla znacka nebo napis jak byvaj cedulky u obyc tricek. Ale to je kravinka a svou spokojenost vyjadrim dalsi objednavkou
S trenkama taky max spokojenost, akorat se mi kratky trochu vytahly, takze je mam volnejsi. Priste teda pujdu do o cislo mensich. Pritom po koupi mi byly akorat. Se svy jsem problemy nemel, ale nohavicky kratkych trenek se mi vytahovali nahoru (asi jak se celkove roztahli). U dlouhejch trenek v pohode a ani jsem nepotreboval antivlka na zadek, coz jsem jindy u jinych potreboval po 3-4 dnech: