jencekgs napsal:
Já zdravím a když někdo neodpoví, je mi to jedno.
Děkuji i autům který mi uhnou a zdravím i protijedoucí autak když předjíždím kolonu a on mi uhne. Mě to nezabije a snad autařům udělá dobře, když jim poděkuji za jejich ohleduplnost.
Jak tu bylo psáno, nejvděčněji zdraví kluci na komárech. Vždy si vzpomenu jak jsem byl šťastné když jsem jel na pinckovi a někdo mě pozdravil.
Jawu už nemám 15let, ale ještě vzpomínám jak jsem byl nasrané, když mě někdo nepozdravil.
+1 pod to se podepíšu.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já zdravím fšechny ale je pravda, že v poslední době se najdou tací, kteří neodpovědí. Občas se tedy stane, že nestíhám. Zdravím i policajty a ještě se mi nestalo, že by nemávnuli zpět. (nemyslím tím mávání plácačkou )
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Efendi napsal:
Nezdravim. Motrorka je presunovadlo s vice emocema. Nikdy jsem nechtel byt soucasti "motorkarskeho" sveta. Nezdravim v aute, v dodavce, v letadle, na kole, v lodi, dokonce ani na padaku. Pred 15ti lety ano, ale ted?
tak to ma byt,tak je to spravnejá nezdraví také nikdy a nikoho ani doma,v zaměstnání,na úřadech,v hospodě,u pumpy,u soudu,na policii,v krámu,v supermarketu,na celnici,na pohřbu atd.A jsem rád když ani mne nikdo nezdraví.Bo tak je to spravne,tak to ma byt
Tak to si mě zabil
Jinak zdravím poctivě, ale někdy mě to už pěkně se.re
jencekgs napsal:
Děkuji i autům který mi uhnou a zdravím i protijedoucí autak když předjíždím kolonu a on mi uhne. Mě to nezabije a snad autařům udělá dobře, když jim poděkuji za jejich ohleduplnost.
Jak tu bylo psáno, nejvděčněji zdraví kluci na komárech. Vždy si vzpomenu jak jsem byl šťastné když jsem jel na pinckovi a někdo mě pozdravil.
Jawu už nemám 15let, ale ještě vzpomínám jak jsem byl nasrané, když mě někdo nepozdravil.
potvrzuju. Pozdravis pana na babette a (nektery) jsou TOTAL HAPPY
zvlast markantni na LC. NA osmikile tolik ne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
obecne na LCcku mne (asi kvuli tomu LED svetlu) zdravi snad vsichni.
no mě to právě připadne že na LCčku mě zdraví míň lidí, zvláště KTM sekta
ale já zdravím poctivě, i na T-maxu když jedu a nikdo nezdraví mě pže mám "jen" skůtra (530 )
všude dobře, s kávou nejlíp
To není o tom, že máš "jen" skůtra. Jde o to, že většina skůtrařů jsou strécové co jedou na ryby nebo okopávat zahrádku za městem a když je zdravím, tak na mě čumíjou jak na oháňku. Proto je nezdravím, když ale pozdraví skůtrař pozdravím taky.
A taky nezdravím když už mám za sebou víc jak 800km, to už nemám sílu
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Pro všechny, které jsem z nějakého důvodu nepozdravil se omlouvám a vzkazuji:
Dobrý večéééér, brýranko, brej den či noc (dle časového pásma).
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Cermigo napsal:
To není o tom, že máš "jen" skůtra. Jde o to, že většina skůtrařů jsou strécové co jedou na ryby nebo okopávat zahrádku za městem a když je zdravím, tak na mě čumíjou jak na oháňku. Proto je nezdravím, když ale pozdraví skůtrař pozdravím taky.
A taky nezdravím když už mám za sebou víc jak 800km, to už nemám sílu
áááá, to mě nenapadlo
a těch 800 km taky souhlas..
všude dobře, s kávou nejlíp
LukyGs napsal:
Motorku by chtěl velkou ale už nemá love......rekonstruoval jsem mu byt
Tohle mě celkem pobavilo No já zdrávím vše, ale nastane den kdy prostě nemám náladu a pozdravím jenom koho se mi zachce. Babetáře, skútr a různé prdítka zdravím rád, ale torchu odlišným pozdravením a vždycky zamávají
Upravil Bajlak dne 08.08.2013 15:19
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Morabo, já myslím, že ti zmrzlináři se stydí za to, že maj bordel v pravidlech slušného chování, kdy normálně mladší zdraví první staršího, chlap ženskou, apod. Přeneseno na motorky nižší šarže zdaví první tu vyšší, tj. skůtrista -> čopráka, zmrzlina -> enduro, ..., BMW -> KTM. Tam to končí, víc už neni.
dokturek napsal:
Morabo, já myslím, že ti zmrzlináři se stydí za to, že maj bordel v pravidlech slušného chování, kdy normálně mladší zdraví první staršího, chlap ženskou, apod. Přeneseno na motorky nižší šarže zdaví první tu vyšší, tj. skůtrista -> čopráka, zmrzlina -> enduro, ..., BMW -> KTM. Tam to končí, víc už neni.
A já dosud zdravím, ale uvažuji se na to už vykáknout. Motorek je hafo a místama místo řízení člověk jenom zdraví. Už je toho prostě moc.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
LukyGs napsal:
Motorku by chtěl velkou ale už nemá love......rekonstruoval jsem mu byt
Tohle mě celkem pobavilo No já zdrávím vše, ale nastane den kdy prostě nemám náladu a pozdravím jenom koho se mi zachce. Babetáře, skútr a různé prdítka zdravím rád, ale torchu odlišným pozdravením a vždycky zamávají
Tak ne ze bych ho zruinoval, mel tri nabidky od jinych firem ale je perfekcionalista a hledel na kvalitni materialy
Jinak po nem cokoliv koupit je terno....hlavne motorove priblizovadla. Skutra i auta nastartuje a necha zahrat a po dojeti to necha 5minut brblat na schladnuti a to i kdyz jede jen ke me 8km
Jednou jsem byl u toho kdyz tankoval do skutru benal....malem na miste rozdelal celeho skutra aby tech par kapek rychle utrel a pak sel jeste na vapku.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Pridam moji zkusenost. U nas to jeste vcelku jde, ale treba v takovych alpach nezdravi uz skoro nikdo. Kazdy rok tam jezdim s mladou na kratkou dovolenou a je to fakt cim dal tim horsi. A nejvic ze vseho nezdravi nemci na poslednich top modelech BMW. Zato kdyz potkam typka na 11ce( ze jich uz moc neni)mava ze by pomalu spadl. Zkratka lidi k sobe maj cim dal ti dal.
Medik napsal:
A já dosud zdravím, ale uvažuji se na to už vykáknout. Motorek je hafo a místama místo řízení člověk jenom zdraví. Už je toho prostě moc.
Som na tom podobne - veľakrát je to už aj o bezpečnosti - enem mám kua bmw a nechcem aby ma brali za nafukaneho curaka - najhoršie je že masinku milujem kvôli jej vlastnostiam a nie lebo bmw - v plechovkovom živote som subarista a tam je ešte priestor na pozdrav - skalných nás je málo. Zdruf
Také zdravím skoro všechny(občas někoho přehlédnu, když se kochám, nebo dumám.....) s téměř 100% odezvou. Je pravda, že v A na GG mne to na zpáteční cestě už s...o, a to se tam nezdraví skútry. ......
newman
jencekgs napsal:
Děkuji i autům který mi uhnou a zdravím i protijedoucí autak když předjíždím kolonu a on mi uhne. Mě to nezabije a snad autařům udělá dobře, když jim poděkuji za jejich ohleduplnost..
Moje slova, moje skutky, ale na druhej strane je už motorkarov ako nasran.o tak tiež občas uvažujem že sa na to vyflaknem zvlašť ked ľavačkou držim milačika za koleno alebo stehienko!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
dokturek napsal:
Hele to mne nenapadlo , ale sedi to, tak to mam dobre, akorat na vrcholu evoluce jsem momentalne ja
Upravil morabo dne 09.08.2013 00:29
Maiali nel Fango!