Tak jak je to aspoň s první indicií k místě srazu? Já např. za chvíli nebudu tak 2,5 týdne na I-netu a rád bych aspoň trochu věděl kde to asi bude...
Morava? Slezsko? Nedej bože Čechy?
Upravil Pivos dne 05.08.2008 16:21
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Já na SK spal i před knajpou vedle nezamčený motorky a nikdo mi ani nevybalil kufry.
Ale ony 11tky se asi už nekradou, co za železo ve sběrnách moc nedávaj. :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
pivos napsal:
Tak jak je to aspoň s první indicií k místě srazu? Já např. za chvíli nebudu tak 2,5 týdne na I-netu a rád bych aspoň trochu věděl kde to asi bude...
Morava? Slezsko? Nedej bože Čechy?
Luboss napsal:
Ta fujara vypadá spíš jako velký brčko na limonádu
Ja ti dam brcko na limonadu, jen si me neprej!
Cycli na ni moc pekne hral (pochopitelne tam byla prima umera mezi pivem a kvalitou hrani u hrace a u posluchacu mezi pivem a kvalitou poslechu) .... krivka piva byla pochopitelne stoupajici.
Miloši, opravdu by si ale mohl naznačit lokalitu. Pokud by to bylo na Moravě, nemám problém ale jinak by mi to asi nevycházelo časově. Nechci souřadnice jen přibližně.
www.lc8adv.cz
Pro vsechny nedockavce kteri chteji vedet kde se bude akce konat...
Zajel jsem za Milosem a po mensim nenasilnem premlouvani mi prozradil presnou lokaci kde se bude akce konat.
tak to mám za komínem +-400km, takže bych se tam mohl dostat(pokud nebudu ve švajcu) i když z tama to je taky kousek
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
P.S.
Každopádně to vypadá, že to nebude v Jablůňkově
H.
Dovolil bych se předběžně také přihlásit, mile rád uvidím známé i méněznámé ksichty, akorát tu moc nejsem, tak mi doufám neunikne místo blízkého setkání jednoho druhu :-)
Dodatečně se taky přihlašuju, teda pokud mi soudruzi ve Vídni dokážou spravit pořádně novou 800 GS - během 4 měsíců už podruhé odešla elektronika (imobilizér či co..)