Myslím,že by to měl admin smazat. Když se dělají vtipy,tak dobrý,ale tohle už je za hranicí. Na tohle fórum to rozhodně nepatří.
Když je hlad,je i husa dobrá.
My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,
na barák a garáž jsem musel dát kamery a pravidelně mažu svoji ČZ 75.
Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.
Takewondo je korejské bojové umění ,něco jako karate. děti tak posílí obranyschopnost.
1. Nikdo mě nemusí chytat za slovo s holýma hlavama v hospodě, určitě pochopil jak to myslím.
2. Nikdo, kdo mne zná, mne jistě nepodezírá ze sympatií k nemakačenkům všech druhů i barev ani k...
2A: ... pijavicím zneužívajícím náš, v tomhle nedokonalý, systém, ať jsou černé nebo bílé (a je jich dost na obou stranách)
3. Téma jako je tohle, popř. podobné příspěvky v jiných vláknech, považuju za ostudu fóra snižující jeho úroveň.
A o co jde lidi? že někdo sakrasticky poukáže jak to chodí? Kdo je větší ..... ten kdo se nad tohle neumí povznést ,nebo ten c.i.k.a.n?JJá to dostal a libilo se mi jak vtipně někdo poukazuje na to co se kolem nás děje .Nejde přeci o to jestli to je 100 Kč nebo 100 000Kč ,ale o princip toho že většina nás platí daně, maká hromadu hodin, šidí rodinuo čas aby se měli dobře a děti byli zabezpečené, a někdo prostě nemusí a je na tom skoro stejně,a nejde o to že by nemohli. O nic jiného aspoň mě nejde a je mi fuk jestli je bilej nebo černej, ale mě se ten článek libil.Jinak tohle nikdo kdo to nepocítil na vlastní kůži většinou ani nepochopí. Takže pokud jsem timto urazil někoho jeho intelekt a je pohoršen,omlouvám se.Ale začínám chápat hickse jak je to s muslimama,dokud tady nevtrnou budeme se tvářit že se nic neděje.Takže se i timto hicksovi omlouvám a začínám rozumět ...a kdo mě chce soudit,kdo mě zná? kdo vůbec je aby mě soudil?? Jsem docela nasranej za to maloměš´tátství,pokud nejde o mě je mi to fuk.Ok je to o motorkách souhlas,ale nežijeme ve vzduchoprázdnu a proto jsem myslel že na motorkách sedí lidé s mozkem a umí se bavit i o jiných věcech než jen o chlastu a kde se co posralo na motorce.Takže můj poslední příspěvek a mám uplně v řiti co si kdo myslí.A klidně a´t to smázne...
http://czunici.ra...
Efendi napsal:
Ono se na to chce podívat i z druhé strany. Kdo z vás, vašich známých, z vašeho okolí kolik zaměstnává, nebo by zaměstnal cikánů?
Ja to zkusil 3x...pod dojmem multi kulti propagandy...vlastne4x,ale toho prvniho nemuzu pocitat,ten byl ve stadiu pokusu,kdy prisel na pohovor s komplet novym ridicakem CE + profesak (pravdepodobne nejaka multikulti priznivkyne na DI v Beroune zafungovala),ale pri vyplnovani nastupniho dotazniku jsem zjistil,ze je negramotnej,rozumej,ze neumi cist ani psat...pocitani nevim - nesmeju se tomu,protoze pri predstave,ze bych takovemu "ridici" sveril soupravu 40t a pustil ho na cesty mezi lidi na zaklade predlozenych dokladu mi jeste dneska beha mraz po zadech...
Druhej si nechal napsat nastup a hned napoprve neprisel do prace,vlastne vubec nikdy,uz jsem se ho ani nedovolal...
Treti vydrzel 5 dni v zacviku,dokud se vozil na miste spolujezdce a na vykladkach ani nevylezl z kabiny...pak stejnej konec,jako Druhej...
Ctvrtej byl jiny kafe...brnak,jezdil jak divej,akorat se stupnovaly pozadavky...tam na nej blbe koukaj,takze tam jezdit nebude,tady to delat taky nebude,ponevadz mu to davam proto,ze je jinej...vydrzel 3 mesice (zkusebni doba),pak nahle onemocnel a pobiral nemocenskou z prumeru,kterej byl dost slusnej...casto viden na Cejlu naprosto zdrav...vydrzel marodit skoro 9 mesicu,pak ho polibil Jezis a uzdravil se a honem chtel pracovat,tyden pred obnovenim smlouvy na dobu urcitou (zaplat panbuh za ne),kdyz jsem rekl,ze prodlouzeni neudelam,tak jsem chvilku mel obavu o deti i o sebe,pac mi volali lidi z pracaku,ze socialky a odnekud nevim odkud...a pak taky jednou ze zakryteho cisla,ten mne znejistel asik nejvic...
Pochopitelne,ze sluzebni mobil,hadry a obuv pochopil jako vysluzku na odchodnou...
Za mne UZ NIKDY!!!
To je jen MOJE reakce na predchozi otazku...
A jeste bych pridal svuj skromny nazor...tim,ze se o problemu nebude mluvit se problem nevyresi,ale je to takove obvykle ceske reseni problemu...
Upravil Petr 11 dne 21.08.2013 10:23
czunik napsal:
A o co jde lidi? že někdo sakrasticky poukáže jak to chodí? Kdo je větší ..... ten kdo se nad tohle neumí povznést ,nebo ten c.i.k.a.n?JJá to dostal a libilo se mi jak vtipně někdo poukazuje na to co se kolem nás děje .Nejde přeci o to jestli to je 100 Kč nebo 100 000Kč ,ale o princip toho že většina nás platí daně, maká hromadu hodin, šidí rodinuo čas aby se měli dobře a děti byli zabezpečené, a někdo prostě nemusí a je na tom skoro stejně,a nejde o to že by nemohli. O nic jiného aspoň mě nejde a je mi fuk jestli je bilej nebo černej, ale mě se ten článek libil.Jinak tohle nikdo kdo to nepocítil na vlastní kůži většinou ani nepochopí. Takže pokud jsem timto urazil někoho jeho intelekt a je pohoršen,omlouvám se.Ale začínám chápat hickse jak je to s muslimama,dokud tady nevtrnou budeme se tvářit že se nic neděje.Takže se i timto hicksovi omlouvám a začínám rozumět ...a kdo mě chce soudit,kdo mě zná? kdo vůbec je aby mě soudil?? Jsem docela nasranej za to maloměš´tátství,pokud nejde o mě je mi to fuk.Ok je to o motorkách souhlas,ale nežijeme ve vzduchoprázdnu a proto jsem myslel že na motorkách sedí lidé s mozkem a umí se bavit i o jiných věcech než jen o chlastu a kde se co posralo na motorce.Takže můj poslední příspěvek a mám uplně v řiti co si kdo myslí.A klidně a´t to smázne...
zkus pochopit, že takto podaná všude šířená nepravda jen zvyšuje napětí (vtipná mi taky nepřipadá)
je nesmysl frustrace ze své vlastní neschopnosti svalovat na cikány, na vládu, na muslimy anevímeštěnaco (myšleno obecně na xenofoby všeho druhu)
říkám si hurikán
czunik napsal:
zkus pochopit, že takto podaná všude šířená nepravda jen zvyšuje napětí (vtipná mi taky nepřipadá)
je nesmysl frustrace ze své vlastní neschopnosti svalovat na cikány, na vládu, na muslimy anevímeštěnaco (myšleno obecně na xenofoby všeho druhu)
ok ok ,jakou vlastní neschopnost máš na mysli? rád pochopím...to že neumím žebrat na socialce? nebo jakou máš na mysli? slabost je že makám ,zaměstnávám 50 lidí? to je moje slabost?? že kdyby jsme neživily parazity bez rozdílu pleti že bych rád lidem přidal ale není z čeho? v čem je moje slabost?? prosím rád pochopím..a muslimskou otázku nechávám na hicksovi,opravdu o tom ví nejvíc...takže tohle nemíchám...
Upravil czunik dne 21.08.2013 11:02
http://czunici.ra...
czunik napsal:
je nesmysl frustrace ze své vlastní neschopnosti svalovat na cikány, na vládu, na muslimy anevímeštěnaco (myšleno obecně na xenofoby všeho
druhu)
Já bych neřekl, že jsem neschopný, že mám z něčeho takového co píšeš frustraci. Je jen druh lidí, který se nedokážou přizpůsobit okolí, kde žijí, z 95 procent jsou jiný barvy pleti. To se mám bát je označit jako škůdce ? Proč ? Kdyby jsme tady řešili nepřizpůsobivé bílé, debata by nebyla tak horká. Píšeš o šíření nepravd...ale tím si napsal nepravdu ty. A xenofobie je strach z neznámého....já je znám, jejich činy pro mě nejsou neznámé, vím, co dokáží.
Jediné napětí, které cítím, když vidím cikána je to , že jen nemohu beztrestně pacifikovat. Asi jsem xenofob, rasista a celkově antisluníčkovej člověk co zvysoka kálí na Havloposery a cikány odmítám již léta řešit slovně. Jsem ze Žižkova.
Vůbec je nepovažuju za lidi, ale za zvěř. Problém je v tom, že jsou celoročně a abnormálně hájení.
A je mě úplně fuk, co se kde šíří, já vím své. Já s tou pakáží vyrůstal. Naštěstí se podařilo zabránit jejich průniku do naší školy (ZDŠ). Teklo by dost krve a to tenkrát pochopili i komouši. Na žiletku a břitvu funguje vodovodní trubka. S fitinkou na konci.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jediné napětí, které cítím, když vidím cikána je to , že jen nemohu beztrestně pacifikovat. Asi jsem xenofob, rasista a celkově antisluníčkovej člověk co zvysoka kálí na Havloposery a cikány odmítám již léta řešit slovně. Jsem ze Žižkova.
Vůbec je nepovažuju za lidi, ale za zvěř. Problém je v tom, že jsou celoročně a abnormálně hájení.
A je mě úplně fuk, co se kde šíří, já vím své. Já s tou pakáží vyrůstal. Naštěstí se podařilo zabránit jejich průniku do naší školy (ZDŠ). Teklo by dost krve a to tenkrát pochopili i komouši. Na žiletku a břitvu funguje vodovodní trubka. S fitinkou na konci.
A o tom to si myslím je. Tihle jejich zastánci by měli vyzkoušet vedle nich žít, trošku dýl než Kocáb, aby pochopili jejich způsoby. Zkuste zajít na předměstí Paříže a vykládat starousedlým frantíkům a mírumilovnosti islámu, budou nadšeni..