KUKY napsal:
Tak letošní 3.radarku musím vynechat. Při cestě zpátky z Andorry a Pyrenejí jsem se ve F.maličko smekl a motka mi přimáčkla míchu Z Francie mně přivezla sanita po týdnu ,vleže a 22.10.jdu na operaci. Teď se učím hejbat rukama a chodit. Občas si strčím ještě knedlík místo do huby do oka , ale lepší se to. Z jara jsem na Radarce znovu. Všechny Vás zdravím a dejte za mně panáka.-
No jo čéče, jsi mladý a roztržitý,tak ti musím připomenout,že slézat z motorky za jízdy se nemá.Musíš nejdřív zastavit. Zlom vaz kámo a připíjím na všechny chromajzly.
Upravil Kasak dne 27.09.2013 20:46
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
No jo čéče, jsi mladý a roztržitý,tak ti musím připomenout,že slézat z motorky za jízdy se nemá.Musíš nejdřív zastavit. Zlom vaz kámo a připíjím na všechny chromajzly.
To je ta dnešní mládež. Kouska rozumu to nemá...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hola hola, přátelé, nepojedete někdo z Prahy? Tentokrát se to díky mrazivému nočnímu počasí obejde bez mé účasti, ale ráda bych vás požádala o malou kurýrní službu, pokud dorazí zítra ke Shrekovi zásilka z Lujse...
svatka napsal:
hola hola, přátelé, nepojedete někdo z Prahy? Tentokrát se to díky mrazivému nočnímu počasí obejde bez mé účasti, ale ráda bych vás požádala o malou kurýrní službu, pokud dorazí zítra ke Shrekovi zásilka z Lujse...
ja pojedu asi na otocku v patek.
do rana nejspis nebudu moct zustat, i kdyz je klada jak sfiň.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ZUSTAVAM DO RANA! ale rano budu muset vysmahnout hned s rannim moravokrutopenim.
Upravil hicks dne 03.10.2013 11:33
17 cm
ZUSTAVAM DO RANA! ale rano budu muset vysmahnout hned s rannim moravokrutopenim.
Kubo v sobotu bude pršet
rano by nemelo...
17 cm
Kubo já tě vzbudím. Musím taky v sobotu ráno brzo domů. Máme u nás v obci v 9h "Vítání občánků" - tak musím jít vítat. Náš Štěpán je jeden z těch "občánků". To bude na tatínka ráno na "úřadě" pohled
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Kubo já tě vzbudím. Musím taky v sobotu ráno brzo domů. Máme u nás v obci v 9h "Vítání občánků" - tak musím jít vítat. Náš Štěpán je jeden z těch "občánků". To bude na tatínka ráno na "úřadě" pohled
Jen aby jsi stihl vystřízlivět Radarka je krutá
Nedorazím klucí, nemám jeden kotouč. Ještě se rovná u Boba. A ke všemu mě odrovnaj schody, co dnes dorazily.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
svatka napsal:
Neboj to teplo se dá zařídít v šenku
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží