Tak to me fakt stve.Dost jsem se tesil,namontoval kvuli tomu kufry,myslim ze jsem presvedcil i FunTomase a ono nic.Vzdyt snad stacilo zamluvit 3 stoly a bylo by to bez problemu.Nechapu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vikec napsal:
To jako fakt? Jakej si uděláme náhradní program?
Tak se tam sejdem jen tak a muzem prespat ve stanu.Louka je tam velka a hospodsti byli naposled v pohode.Anejake to pivo a jidlo snad dostanem.Stejne myslim,ze nikdo nocekaval,ze by se kvuli nam zavirala hospoda.
Vikec napsal:
Co je to za výraz,to dvouventiláci neznají
Škoda,těšil sem se.
Setkani se kona,v hospode je to domluvene.Treba nas tam bude jenom par,ale nevadi.Pocitam s vama!Tesil jsem se moc na to,abych jen tak zustal sedet doma.
Tak borci,prave jsem volal do hospody na Santov a je to domluvene!Kdo prijede prijede,dame v sobotu veceri a nejake to pivo a v 10 vecer nas z hospody urcite nevyhodej!Spani ve stanu na prilehle louce.Rekl jsem ze dorazime v sobotu navecer.Ja to stiham tak v 18h,ale je to jedno,kdo kdy prijede.Hospodska fakt prijemna a minule byla cela obsluha paradni.Takze kdo jede at tam nejsem sam?Mam to 270km,tak nechci sedet sam u piva!
Tak jestli nebude vadit ,že přijedu na R 65,tak dorazím.Jsem sice dobře nachlazenej,ale do soboty se dám trochu dohromady.Stan ale určitě nezkousnu.Na začátku Vlastimil psal,že je možno přespat na podlaze v sále.Tak to vyřeším takto.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Vevisi patro je teda pasé? Zbývá alespoň zastřešená terasa pro pražáky? Se stanem se mi nechce tahat a okolí neznám (jestli tam není aspoň autobusová zastávka kdyby pršelo)
TAKE IT EASY
Jak pise servisak,domluvil jsem i to spani nekde v podkrovi.Slibil jsem,ze neudelame bordel,nebudem tam kourit atd.Karimatka a spacak nutnosti.Rekl jsem ji,ze v padek dam vedet kolik nas asi bude,aby jsme sizamluvili nejake sezeni.Tak mi to jeste v patek potvrdte do prijede.
Je to stejne misto na spani,ktere mel domluvene Vlastimil.Melo by se tam vejit 20 lidi,tak to snad bude ok.Ja nic domlouvat nemusim,ale prislo mi zbytecne to odpiskat.
Upravil vevis dne 22.10.2013 21:55
Eman - Antonín jede pravděpodobně v pátek odpoledne za Pukem do Krkonoš a v sobotu potom za kamarádem na Šumavu a v neděli domů - mám rozlítáno Jinak bych za váma přijel - ty dva ventily bych určitě nějaký našel
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Eman_ napsal:
A Vlastimil dorazi nebo si doma u televize otevře petku...?
Tak Vlasťo muzem pocitat alespon s tebou,kdyz se na to zbytek te vasi party vykaslal?Kazdopadne jim dej vedet,ze par se nas tam ukaze.Treba se tam nekdo z nich prece jenom objevi.
S kym
tedy muzu pocitat od tud?V sobotu koukam ma byt az 20°C.
Zatim pisu:vevis,hasic,servisak,vikec,emil,houska,fifa.
Nekdo dalsi?Neni to samozrejme zavazne,ale nejaky pocet pani hospodske nahlasit musim.Tak alespon pro predstavu.