tady je hned po prijezdu... v takovym "polovedomi":
Upravil hicks dne 12.09.2013 16:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
17 cm
Kdy bude zabijačka? Už má termín?
Dnes sehnat dobrého řezníka je docela "kunst". Možná kdybys poprosil Kašáka......
Upravil hobr dne 21.11.2013 18:02
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Kdy bude zabijačka? Už má termín?
Dnes sehnat dobrého řezníka je docela "kunst". Možná kdybys poprosil Kašáka......
hobre jste tam vsichni takovy kretenci, nebo to zachranujes?
17 cm
Když ho pustí zpátky do lesa no nevím nevím jestli by to přežil. Myslím si, že by si nedokázal sehnat potravu atd. takže zbývá jedna varianta
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Když ho pustí zpátky do lesa no nevím nevím jestli by to přežil. Myslím si, že by si nedokázal sehnat potravu atd. takže zbývá jedna varianta
taky se obávám, že už musí být v doživotním lidském "zajetí" ...
trochu mě to připomíná heslo: zabij bobra - zachráníš strom
Ps.. proti vegetariánům a tomu jejich " náboženství" nic nemám, nevadí mi, tedy až do doby než mě začnou brát to moje "masové" náboženství a vnucovat svoje ... podle mě je člověk prostě všežravec jako spousta jiných živočišných druhů na tomto světě ... ano, přiznám se, že jsem asi trochu pokrytec a že kdybych si musel všechno maso co sním nejdřív zabít a připravit, tak bych ho jedl asi míň ... (hold koupit ho zabalený u řezníka nebo v obchoďáku je jistě pohodlnější a víc "anonymní" ...
Upravil chstepan dne 22.11.2013 08:10
(ch)stepan
Bajlak napsal:
taky se obávám, že už musí být v doživotním lidském "zajetí" ...
trochu mě to připomíná heslo: zabij bobra - zachráníš strom
Takový znělejší by mohlo být - poraž strom a upeč na něm bobra
Jo a ještě k praseti - výborný je tyhle drobný zvířátka naučit včas na chování v náručí. Má pravdu Hicks, ty bestie si dlouho pamatují. Tak nějak si vzpomínám na jednoho fundlanďáka, ač to byl pouhý pes, nešlo mu nějak vysvětlit, že už je na chování velkej. U čuňase by mohl vzniknout podobný problém
Normálně mám před očima láskyplné objetí Hickse s jeho čtyřnohým přítelem po dvou letech
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jo jinak bacha za dobrotu na zebrotu. Muj klinet po tom co uhynula bachyne prirozenou smrti nasel v lese u ni 5 selatek vzal je domu a piplal se snima aby to prezily, s mystním hajnym byl tak domluveny ze jak budou velci budou to resit. Pak ho sousedka udala ze trapi lesni zver doma v za chvilku tam mel tam ochrance prirody a dalsi urady nebyt hanyho tak asi uz nekde vysi za koule v pruvanu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Bajlak napsal:
...i to prase asi ví víc o tobě,než ty o něm
...a to taky nechodilo do školy
Upravil Mr GS dne 22.11.2013 09:21
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bajlak napsal:
...i to prase asi ví víc o tobě,než ty o něm
...a to taky nechodilo do školy
No comment pane dokonalý
Upravil Bajlak dne 22.11.2013 14:34
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Hixi v pondělí jeď pomalu,budu tam ležet za zatáčkou a čekat, až mě zachráníš. Jeď dodávkou,do topcase se nevejdu.Vypadám jako prase.projistotu si vezmu pyžamo. Doufám,že el dečka neprobíjí.
Upravil Kasak dne 22.11.2013 16:45
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mění barvu, aby ho nikdo nepoznal...
Ale nemůžu poznat kdo je kdo...
Ten černý je určitě muslim, Kubo nejsi to Ty?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kasak napsal:
Hixi v pondělí jeď pomalu,budu tam ležet za zatáčkou a čekat, až mě zachráníš. Jeď dodávkou,do topcase se nevejdu.Vypadám jako prase.projistotu si vezmu pyžamo. Doufám,že el dečka neprobíjí.
<3
17 cm