morabo napsal:
Kolo je moje srdecni zalezitost a cely moje detstvi, zadny fotbaly, koupaliste a buhvi co jeste. Kolo, kolo, kolo. Od 2 az do ridicaku jsem z nej neslezl, jako ted z moto . I do ty prace bych klidne jezdil a ani bych se u toho moc po ty rovine neustval a mohl jezdit i v civilu, mam to i celou dobu po cyklostezce, nebo terenem. Narazi to ale na problem, ze ani doma, ani praci nemam kolo kam dat, takze ho mam u taty v garazi... Ale jinak teda jezdit v provozu fakt ani omylem a protoze jezdim po meste i za mesto po schuzkach, proste to nehrozi... Kdyz vidim ty namalovany pruhy na krajnici a vidim tam cyklistu, je mi mdlo. Do toho bych nesel ani za nic.
Ale tomu lobbingu. Treba povoleni motorek do mhd/taxi pruhu, by nebylo od veci.
Parkovani mame celem ok a kdyz by mi nikdo do budoucna neotravoval zivot nejakejma novejma zakazama, tak by mi asi soucasnej stav v pohode stacil.
Co člověk, to názor. Já jsem třeba bez auta v řiti. Takže mě situace fest sejří. Na motorku moc vercajku nedám a na kolo ani omylem. Až tyhleti cyklofašouni dospějí, tak jsem na ně zvědavej, kam nacpou babu s dvěma dětma. To bude dvoukolo se sajdou Jinak ty bus/cyklo pruhy na motorce používám běžně a nikdo mě nezastavoval, alespoň jsem si nevšiml A na kole jsem vydržel do 14 let - do prvního mopeda Taky jsem jezdil dost ale dneska bych na to nevlezl. Nedávno jsem to zkusil a bolelo mě F jako všecko. Raději si půjdu zabušit do pytle. Navíc je Praha cyklounům nepřívětivá i převýšením. V Olomouci a nebo Hradci se člověk na kole nezapotí, ale cestou ze ŽIžkaperku do Kobylis to suchou kůží nejde ani v zimě.
Upravil Medik dne 19.09.2013 07:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz