Mám pocit, že na Míšově je otevřeno každý den do 18:00... ale většinou odpoledne o víkendu už tu vyhlášenou xxl klobásu nemají, mají ještě jinou, ale ta mi moc nebere - lepší dát si krkovičku nebo párek... Jinak nějaký lehčí offík nebo cesty necesty bych někdy taky pojezdil, do Plzně to mám 30 minut...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
no a co další sobou ?pro mě to bude poslední možnost provětrat se a Bávo :-) po západě . co vy na to ? aspoň zvás zápaďáků taky poznám Piju a kouřím za West UPS Bohemia
petrguss napsal:
Mám pocit, že na Míšově je otevřeno každý den do 18:00... ale většinou odpoledne o víkendu už tu vyhlášenou xxl klobásu nemají, mají ještě jinou, ale ta mi moc nebere - lepší dát si krkovičku nebo párek... Jinak nějaký lehčí offík nebo cesty necesty bych někdy taky pojezdil, do Plzně to mám 30 minut...
Nemaluj čerta na zeď, zrovna zítra kolem poledne chceme na klobásu do Míšova
2 Marty82: Příští sobotu jedu přes Míšov mamině pro auto do Jindřichova Hradce. Počítám, že při návratu bych se tam s Váma mohl potkat, časově by to vycházelo.
Kdyby bylo fajnový počasí, tak jsme mohli v neděli trošku provětrat motorky...
Upravil xHackerM dne 20.10.2013 08:08
xHackerM napsal:
2 Marty82: Příští sobotu jedu přes Míšov mamině pro auto do Jindřichova Hradce. Počítám, že při návratu bych se tam s Váma mohl potkat, časově by to vycházelo.
Kdyby bylo fajnový počasí, tak jsme mohli v neděli trošku provětrat motorky...
oki to by šlo.Tak si v sobotu večer se domluvíme
Piju a kouřím za West UPS Bohemia