Dnes jsem tuhle krasavici projel. Je malicka, silna a ma krasnej zvuk. Ten Akrap ji slusi. Je to nezvyk, a sedel jsem na tom jak medved na kolobezce, ale vykouzlit siroky usmev umi. Prekvapilo me, jak neochotne proti GS jde do zatacky, ale to prikladam memu (ne)umu. Vidle se potapi,ale jinak umi krasne zabrat. Kdo ma zajem koupit v Nemecku, pry si musi pockat do rijna. Zamestnanci BMW az do 2015. Az se jednou zcvrknu, tak do ni pujdu.
Waikiki napsal:
Dnes jsem tuhle krasavici projel. Je malicka, silna a ma krasnej zvuk. Ten Akrap ji slusi. Je to nezvyk, a sedel jsem na tom jak medved na kolobezce, ale vykouzlit siroky usmev umi. Prekvapilo me, jak neochotne proti GS jde do zatacky, ale to prikladam memu (ne)umu. Vidle se potapi,ale jinak umi krasne zabrat. Kdo ma zajem koupit v Nemecku, pry si musi pockat do rijna. Zamestnanci BMW az do 2015. Az se jednou zcvrknu, tak do ni pujdu.
Tu "neochotu" bych přisuzoval malýmu kolu ve předu. Když sednu z GS na Rko tak mi taky přijde, že to nechce zatáčet. Jinak vykouzlit úsměv na tváři je přesně smysl týhle motorky, takže vypadá to, že záměr se povedl
Waikiki napsal:
Tu "neochotu" bych přisuzoval malýmu kolu ve předu. Když sednu z GS na Rko tak mi taky přijde, že to nechce zatáčet. Jinak vykouzlit úsměv na tváři je přesně smysl týhle motorky, takže vypadá to, že záměr se povedl
To je pravda. Zamer se povedl.
Celkove je takova dost tvrda, a tak to ma asi byt. Po 100 km jsem byl zlamanej, ale stastnej.
Tem kluk, co na ni na propagacnich fotkach sedi, moc velikej nebude...
Ja jsem teda jednu zajizdel do prvniho servisu,takze jsem na ni najel asi 1000km a docela jsem si ji osahal.Nemam moc co bych ji vytknul,je to teda hodne surova motorka.Snad jenom kdyby prevodovka mela 5 kvaltu nebo pouzili rychly diferak,u te 6ti rychlostni clovek furt radi,a je to skoda,protoze ten motor ma paradni kroutak.Ale chapu ze chteli pouzit komponenty co meli v chalupe.
Pak je tam hodne citit absence slipper spojky,jak je ten zadek lehky tak to staci trochu prudcej zavrit v zatacce,kor na horsim povrchu a zadek jde do smyku.
Jak psal waikiki ze to nejde do zatacek,me to prave prislo ze to tam pada samo,ta predni usd vidlice z s1000rr myslim byla dobra volba.
A nejvic se me libi to zpracovani,jak si s tim pohrali a dali si zalezet na detailech. Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Dneska jsem ji oseděl u Servisáka v saloonu. Moc pěkná kočička. Na dlouhé ježdění to sice není, ale parádičky by se s ní daly dělat luxusní.
Když je hlad,je i husa dobrá.
To,že se mi líbí neznamená,že si ji koupím. Je to fajnovka a dokážu si představit,co by s ní šlo vyvádět za vylomeniny. U mě dostává plný počet bodů. Nemá žádné ty zbytečné pi.čoviny,jako protiprokluz a hlavně kur.va dobrý brzdy.
Upravil Kasak dne 28.03.2014 17:39
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tonda napsal:
Tak mě se líbí moc a hlavně mi "sedí" jak p.r.d.e.l na hrnci - jenže já jsem krpatec
Tondo a co nové RT? To taky musí být balzám na duši.
Jo, jo. Svezení na RT se mi líbilo moc - já mám pro RT slabost (z mého pohledu nejlepší cesťák - pro mě je to lepší svezení než na K16OOGT, GTL). V neděli asi pojedeme s Přemkem a Siggim na "celodenku" do Osteraichu, tak "proženu" ještě novýho Advíka. Ale Nine T je prostě letošní pecka - mě se líbí ta "surovost" celé té motorky - prostě "kafáč" jak se patří.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...