Pokud plánuješ Sardinii i Sicilii a ještě jsi tam nebyl,tak bych doporučil navštěvovat ostrovy od jihu k severu.Tedy začít Sicílii a až jako poslední si nechat Korsiku.Dle mého názoru je Korsika z těchto ostrovů nejhezčí.
.
Ahoj borci, prosim konzultaci, Ti co jste byli na Korsice. V nedeli odjíždím s rodinou na Korsiku. Jedeme obytnym autem, alkovna (to je ta spaci nastavba nad kabinou)a celkova delka 8 m. Myslite ze projedu silnice, ktere jsou oznaceny na mapach zlute (hlavni silnice) nebo to bude pro tento typ auta velky problem. Jedna se mi hlavne o vysku auta 3.2 m.
Diky za odpovedi.
Alda
BMW 1200 GS a ///M3
Tak už vím kam pojedu příští rok půl hodiny prohlížím fotky
Upravil swat dne 30.05.2017 08:59
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Taky jsem se teď v sobotu vrátil.Doporučuji opravdu hlavní tahy.Ty jsou v poho všechny.Horší je to s okreskama (tříčíselné označení),jsou fakt dost úzké.Na Korsičany pozor,hodně jezdi středem,bohužel i v nepřehledných zatáčkách).Přiroda i městá jsou krásné.A nezapomenout na gastronomii.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Taky jsem se teď v sobotu vrátil.Doporučuji opravdu hlavní tahy.Ty jsou v poho všechny.Horší je to s okreskama (tříčíselné označení),jsou fakt dost úzké.Na Korsičany pozor,hodně jezdi středem,bohužel i v nepřehledných zatáčkách).Přiroda i městá jsou krásné.A nezapomenout na gastronomii.
Hodně se to liší - podle měsíce i třeba konkrétního dne a času v týdnu (pá-ne může bejt třeba 2x tolik).
Ale počítal bych do 100€ za zpáteční. Nejlíp si na https://www.corsi...ies.co.uk/ naklikej termín a hned ve druhým kroku se ti ukážou ceny.
Upravil lukast dne 31.05.2017 08:04
merlin_cze> koukam, zes mel pech a trefils kamen nebo jamu?
Jinak to vypada, ze korsicani maji doma dost zbrani a radi trenujou na znackach
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Jámu (ve stínu v lese 30 cm hlubokou s rovnou hranou) trefil přibližně ve 100 kamarád na crossrunneru...obě kola .. ale dojel docela v poho, jenom to chtělo častěji dodávat luft do předku, zadek byl jenom lehce ... všechny značky v horách jsou s větráním...