Ano, tak to je moc pěkná motorka s doplňky za velmi slušnou cenu.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ahoj chlapy,jsem tu nový a mám v plánu na jaře koupit 1200 GS spíš něco staršího cenově kolem 150 000. Chci se hlavně zeptat na co si dát pozor, pročetl jsem si tu toho hodně ale par věcí sem nenašel jak je na tom motor s nájezdem KM, co jsem koukal motorky za tuhle cenu mají najeto kolem 60-100TKM co se asi bude muset udělat nebo co nejčastěji při určitých kilometrech odchází. Díky všem za rady a jestli to tady už někde je tak se omluvám.
Beny66 - u starší motorky ti budou věci, díly "odcházet" podle toho, jak se k ní choval předchozí majitel a jak se k ní budeš chovat ty. Nejde jednoznačně říci, při kolika kilometrech něco "odejde". Někomu vydrží motor i několik set tisíc kilometrů a někomu ani 50000km, když třeba nedolévá olej nebo ho nemění v pravidelných intervalech. Někomu vydrži spojka 50000km a někomu třeba 150000km atd. atd.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Beny66 - u starší motorky ti budou věci, díly "odcházet" podle toho, jak se k ní choval předchozí majitel a jak se k ní budeš chovat ty. Nejde jednoznačně říci, při kolika kilometrech něco "odejde". Někomu vydrží motor i několik set tisíc kilometrů a někomu ani 50000km, když třeba nedolévá olej nebo ho nemění v pravidelných intervalech. Někomu vydrži spojka 50000km a někomu třeba 150000km atd. atd.
jasně, ale jinak motor co se tyče pístů ventilů rozvodů atd. tak se nemám čeho obávat pokud se k němu předchozí majitel choval slušně? chci koupit něco do čeho nebudu muset hned po přijezdu domu nasypat další tisíce
Tak a je doma :-)
O svátcích jsem objel pár motorek a nakonec jsem koupil edici Rally v nádherném stavu.
Je to rok 2012, najeto 12000km s ESOu, ABS/ASC, vyhr. hefty, RDC...
Takže teď už jen počkat na nějaké pěkné počasí a někam vyrazit...
Na motorce jsou skoro nové pneumatiky Metzeler Karoo 3, které já úplně nevyužiji a budu dávat vyloženě silniční, takže kdyby o ně někdo měl zájem ať písne PM.
cejsi přiložený následující obrázek:
cejsi napsal:
Tak a je doma :-)
O svátcích jsem objel pár motorek a nakonec jsem koupil edici Rally v nádherném stavu.
Je to rok 2012, najeto 12000km s ESOu, ABS/ASC, vyhr. hefty, RDC...
Takže teď už jen počkat na nějaké pěkné počasí a někam vyrazit...
Na motorce jsou skoro nové pneumatiky Metzeler Karoo 3, které já úplně nevyužiji a budu dávat vyloženě silniční, takže kdyby o ně někdo měl zájem ať písne PM.