V Touratechu by už mohli začít dělat návrhy polepů v jejich barvách na bus i dodávku a přpravit nějaké sponzorské prostředky pro tuto autobusovou GS cestovku
plamenaci litaj v noci nad stanem
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ted jsem se vratil z jihu sardinie a jeste vcera se koupal v mori a pres zimu je tam min tak 16-18 a temer neprsi. spousta krasnych siolnic i sotolinek, famozni kuchyne a ty panoramata... takze pokud neco mensiho, nebo v kombinaci treba se sicilii, vrele doporucuju.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
ted jsem se vratil z jihu sardinie a jeste vcera se koupal v mori a pres zimu je tam min tak 16-18 a temer neprsi. spousta krasnych siolnic i sotolinek, famozni kuchyne a ty panoramata... takze pokud neco mensiho, nebo v kombinaci treba se sicilii, vrele doporucuju.
morabo napsal:
Ale jak pres Alpy???
dodavkou, nebo s odvahou a radne nabalen
Maiali nel Fango!
Zdravím všechny cestovatele , nechci zakládat nové vlákno . Nemáte prosím nějaké doporučené trasy na on road výlet Bratislava - jih Itálie příští rok konec dubna na cca 6-7 dni . Předem děkuji
dvakrát po sobě jsem byl na silvestra v řecku - pelopones a kreta. bylo to hezké, ale studené. Pokud je tam 16 - 18 stupnů, pak jen od 12 do 14. a ne tři dny po sobě. Myslím, že to bude podobné i na sicilii atp. Vánoce a silvestr asi není termín na motorku v evropě...
Opravdu to jezdi az od pulky dubna? Chtel bych timhle smerem v unoru.
Ano, opravdu to jezdí tak, jak je uvedeno. Naopak proti letošku rozšířili jízdní řád o cesty v týdnu a mám pocit, že zlevnili -3 EUR/moto. K ceně za moto je ale nutné připočíst jízdenku pro pasažéry za sedadlo, lehátko nebo lůžko - dle libosti. Je to relativně drahý špás, ale když spočítáš náklady a čas na cestu do Livorna... Jinak paráda. Naložíš motorku, v nedaleké OMV nakoupíš proviant, ten do půlnoci spotřebuješ, aby se Ti dobře spalo a ráno Tě hodinu před Livornem budí průvodčí se snídaní. Přejedeš 2 km do přístavu, nalodíš se (proviant netřeba, protože za chvilku vystupuješ) a jsi na jednom nebo druhém ostrově.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Opravdu to jezdi az od pulky dubna? Chtel bych timhle smerem v unoru.
Ano, opravdu to jezdí tak, jak je uvedeno. Naopak proti letošku rozšířili jízdní řád o cesty v týdnu a mám pocit, že zlevnili -3 EUR/moto. K ceně za moto je ale nutné připočíst jízdenku pro pasažéry za sedadlo, lehátko nebo lůžko - dle libosti. Je to relativně drahý špás, ale když spočítáš náklady a čas na cestu do Livorna... Jinak paráda. Naložíš motorku, v nedaleké OMV nakoupíš proviant, ten do půlnoci spotřebuješ, aby se Ti dobře spalo a ráno Tě hodinu před Livornem budí průvodčí se snídaní. Přejedeš 2 km do přístavu, nalodíš se (proviant netřeba, protože za chvilku vystupuješ) a jsi na jednom nebo druhém ostrově.
Zni to skvele. 99E motorka + 39E sedacka (nebo 59E lehatko) - jedna cesta
Skoda ze nejedou i v zime.
Upravil maramaracz dne 13.11.2013 09:51