ALF-gs napsal:
Taky jdu do toho,este den necham plnovous a pak sup s tim dolu.Vzhled knira necham na me dvorni kadernici,je to holka sikovna a urcite vymysli neco hezkyho,kdyz uz to mam mesic nosit!A fotky by to chtelo panoveee
To se nepocita, musíš dohladka aby jsi začal od nuly jako všichni ostatní
Upravil Paul dne 04.11.2014 10:59
Ano to je pravda,loni nase skupina z jineho "motorkarskeho" fora vybrala asi 2,5 tis kc letos samozrejme taky prihodim nejakou tu korunu;-) Je to prece jen pro dobrou vec.
Roman Jakub napsal:
A já myslel, že jde o to sehnat peníze pro tu nadaci. Když už se angažujete v nošení kníru. Přispějete jim aspoň?
Jojo, jedeme v tom celá firma a už máme cca 6,500$
Plus pár lidí ve škole, ale to se bude počítat až na konci měsíce..
Jinak sorry, ale právě to je ta pointa. Se oholit na začátku měsíce a ve výsledku ze sebe udělat i blbce (vypadají tak všichni )), pak si toho někdo všimne..
V Rumunsku jdou udajne holky s poradnym knourem prvni na odbyt. Knour u zeny je prej symbol plodnosti a vernosti. To prvni nevim, ale to druhy urcite! Kdo by chtel soustat borku s takovyma riditkama pod nosem?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
V Rumunsku jdou udajne holky s poradnym knourem prvni na odbyt. Knour u zeny je prej symbol plodnosti a vernosti. To prvni nevim, ale to druhy urcite! Kdo by chtel soustat borku s takovyma riditkama pod nosem?
Mě ta věrnost dává smysl.. Takovou ti nikdo jinej fakt nebude *ebat :-D
Tak jo, dneska jsme se v práci fotili :-), šlo nás do toho asi 7 nebo 8 kluků poctivě - to jest oholit a jen knír :-) pak dalších asi 5 s kombinací kníru bradky či plnovousu :-) https://fbcdn-sph...749fa66beb