Hele Šreku !!! Kolik už je nahlášenejch lidí ? Máš představu kdo a kdy ? Nebo bude osazenstvo jako loni?
Já jenom kdyby přijelo nějaké překvapení, tak aby jsi to zvládnul Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Neboj limit lidi je stejne jak vcera nikoho vic brat nebudu, nechci z toho masovou akci v pulce brezna hodim kompletni info
davam dohromady nejaky cenovky a zarizuju dve prekvapeni zasvedceni vi o co de a hlavne letos bych chtel jeste vetsi tombolu a vypada to dobre
Upravil schrek dne 04.03.2014 21:04
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jo ty si ju dostal vlasne v Olomouci na prezentaci
Upravil schrek dne 04.03.2014 21:07
Čeština můj koníček
Pallfy napsal:
Hele Šreku !!! Kolik už je nahlášenejch lidí ? Máš představu kdo a kdy ? Nebo bude osazenstvo jako loni?
Já jenom kdyby přijelo nějaké překvapení, tak aby jsi to zvládnul
Je zatim predbezne nahlaseno 30 motorek a to bych dal jako limit, ale stejne loni to bylo tak, ze dost lidi se nahlasilo pak zas odhlasilo a tesne pred akci se nahlasili dalsi lidi a v prumeru tam bylo prvni den 25 + 6 co dojeli a zas odjeli a druhy den 22 + 8 co dojeli a zas odjeli
Čeština můj koníček
myslim si ze misto jeste bude ale jak rikam je to dost dopredu a ted uz je nahlasenych dost lidi a kdo vi kdo pojede
Čeština můj koníček
Sakra nějak jsem to tady propásl, taky se hlásím, předběžně od pátku až do něděle, tedy pokud je místo, ale já bych se určitě někam vmáčkl
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Pražskou sekci už znám....u vás budu nováček....přijel bych se mrknout a pokecat na otočku..........pokud můžu,když se lehce vyleju přespím pod nejbližšším stromem v lese podle mapky je ho tam hodně.
Vše co dojede do cíle je dobré.
jinak ptate se proc omezuju pocet lidi, tak zde mate vysvetleni
1. vse zarizuju sam a mam tam jednoho kamarada na vypomoc za barem , vic lidi nechci jeloz bych je musel zaplatit a stim souvisejici zvysovani ceny a to nechci neni to postaveno jako akce, na ktere se vydela
2. nechci z toho delat masouvou akci, uz i z duvodu, kdyz projede chatovou oblasti 30 motorek tak je humbuk natoz pak treba 50
3. chci , aby v pripade neprizne pocasi a kdyby nahodou dorazili uplne vsichni, abychom se vlezli do chalupy s urcitym konfortem ta hranice je nekde u 40 lidi
4. smozrejme pokud bude plny stav (coz uz vpodstate zatim je) a nekdo bude chtit dojet tak muze , ale jen za predpokladu ze pocita stim ze bude spat ve stanu a to i za neprizne pocasi , z predchoziho roku mam zkusenost, ze bylo nahlaseno 40 lidi a 30% odpadlo v tydnu pred akci a 10% se zas nahlasilo na posledni chvili, sezam prihlasenych a nahradniku presne eviduji
jinak jak jsem napsal v pulce brezna zas sprovoznim stranky a doplni skoro vsechny info, seznamy prihlasenych atd.
Čeština můj koníček