Klasické městečko s řeckou atmosférou je Nidri , cca 2 km od Nidri jsou vodopády ke kerým se projíždí citrusovým sadem. Jestli pojedeš z Vasiliki na nejjižnější maják tak ti mohu poslat souřadnice na šotolinovou zkratku, odměnou ti bude nádherný výhled na zátoku. Z majáku vede zkratka na Porto Katziki turisticky profláknuté místo. Pro mě nej pláž je Gialos. Vše jsem jezdil ve dvou v plné polní. Lefkáda se dá projet napohodu max za dva dny.
Ahoj,ještě bych na ten tvůj seznam přidal Navplion. Nad městem je krásný veliký hrad a v zátoce asi 200 metrů od pevniny je malá pevnůstka,a až si dáš na nábřeží frappé, tak tě tam dovezou lodičkou. Byli jsme tam s bráchou a pak jsme pokračovali přes Astros do Leonidia a pak do vesnice Kosmas. Tam se člověk vrátí o několik desítek let zpátky a dýchne na tebe poklidná atmosféra řecké vesnice. Jo a po cestě máš ještě Elona Monastery. Pak nevynechat Gytheio a pod Areopoli jsou jeskyně Pyrgos Dirou. A jak psal Vjetrnik, jeď až na nejkrasnější pláž co jsem kdy viděl a to do Marmari. Ahoj Nikos
nikos přiložený následující obrázek:
[109.9Kb]
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
to Pavel: budeš příští týden na TT eventu? Zželelo se mi Tě, tak že bych vzal noťas s fotkama, mapy, průvodce a tak...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
...paradox je, že kolem toho hřbitova jsme jeli tenkrát na rande s Kosťou na mysu Sounio....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Řecko se nám moc líbilo.Ne vše se nám podařilo stihnout a tak se tam ještě někdy musíme vrátit.Cestou do Řecka jsme se na trajektu,neplánovaně potkali s Bobem a jeho skupinou Verader.Tímto jim chceme poděkovat za zpříjemnění nezáživné cesty.
PavelDR přiložený následující obrázek: